Γιατί να έρθεις μια βόλτα στο Life Trail

0
700

Με την κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, η ζωή μας δέχεται ανατροπές καθημερινά και χτυπιέται αλλεπάλληλα στον πυρήνα της. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον και έχουμε χάσει την πίστη μας, την εμπιστοσύνη μας και την ελπίδα μας. Είμαστε πιο ευάλωτοι και ανασφαλείς από ποτέ άλλοτε.

 

σε προσκαλώ, λοιπόν, και σε προκαλώ να κλείσεις μια συνάντηση και να έρθεις μια βόλτα να μας γνωρίσεις από κοντά. Έλα να πιούμε ένα φλιτζάνι τσάι και να γνωριστούμε καλύτερα. Να μοιραστούμε πράματα και θάματα.

Τα οφέλη που θα αποκομίσεις είναι πολλά. Οι μαρτυρίες ανθρώπων που μας έχουν επισκεφτεί από τον Απρίλη του 2017 που ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, είναι πολλές.
Θα αισθανθείς ασφαλείς μια και θα νιώσεις σύντομα την καλή ενέργεια του χώρου. Θα βγάλεις τα παπούτσια σου στην είσοδο για να μπεις στο δάσος μας που οδηγεί σε 2 υπέροχες παραλίες.

Θα συνδεθείς με όλες σου τις αισθήσεις.

Ναι, είμαστε υπερ της ξυπολυσιάς που μόνο καλά μπορεί να σου επιφέρει όπως πιο υγιή πέλματα και γείωση που την έχουμε όλοι τόση ανάγκη στην εποχή του τρεχαλητού.
Η μυρωδιά του χώρου φέρει μια χαλαρωτική ή καταπραϋντική ή τονωτική διάθεση, ανάλογα τι χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή.

Οι άνθρωποι που θα συναντήσεις είναι μια ανοιχτή αγκαλιά.

Έλα να περπατήσουμε μαζί στην παραλία Φάρος και στο Κάθισμα. Ίσως να γεννηθεί μια νέα προοπτική ερχόμενος/η στο Life Trail. Πιθανότατα να γίνει μια εσωτερική επανεκκίνηση και να βλέπεις με άλλα μάτια. Μπορεί ακόμη και να συναντήσεις μερικές εκπλήξεις που προορίζονται μόνο για όσους τολμούν να βγουν από τη ζώνη βολής τους και να έρθουν μια βόλτα στο Life Trail.

Αίθουσα Φάρος

Έλα να εμπνευστείς και να μας εμπνεύσεις.

Οι αξίες που θα νιώσεις στον αέρα να κινούνται είναι είναι θεμελιώδες για μας στο Life Trail είναι η ευγένεια και η καλή πρόθεση. Eίναι απαραίτητοι λίθοι έτσι ώστε να έχουμε σαν βάση μια ασφαλή, έμπιστη και φιλική ατμόσφαιρα για όλους μας, εισηγητές και μέλη. Ίσως να να βοηθήσει στην αντιμετώπιση πιεστικών ζητημάτων όπως η ποιότητα της ζωής σου και η καλύτερη υγεία.

Ίσως εδώ να αναπτύξεις σχέσεις φιλίας και σύνδεσης. Όσες γυναίκες έχουν έρθει στο χώρο μας για να κάνουν την πρακτική τους και ήθελαν να μείνουν έγκυος, τα κατάφεραν και τώρα έχουν υγιή παιδιά.

Δες εδώ τα τμήματα: https://www.lifetrail.gr/tmimata/

Τα σεμινάρια και οι πρακτικές που γίνονται στο χώρο μας είναι ένα δώρο φροντίδας προς όλα τα μέλη μας που εμπεριέχουν εφόδια για την ζωή μέσα και έξω από το Life Trail. Εφόδια όπως η υποστήριξη, η ενδυνάμωση, η εξισορρόπηση των συναισθημάτων, η ανακούφιση από το stress, η θετική στάση, η αυτοπεποίθησή, η ευελιξία, οι διέξοδοι, η χαρά, η αγάπη, η ασφάλεια, η ικανοποίηση, η αληθινή επικοινωνία και η γαλήνη.

Αίθουσα Κάθισμα

Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό προς τον εαυτό μας. Σεβόμαστε τα όρια του σώματός μας συνειδητά καλλιεργώντας το «κάνω ότι καλύτερο μπορώ από την καρδιά μου», την παρατήρηση και την μη προσκόλληση στο αποτέλεσμα.

Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό προς τον εαυτό μας και τους άλλους μια και όλοι είμαστε ισότιμοι. Προσέχουμε την υγιεινή μας καθότι είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλειά μας και την προσοχή του εαυτό μας μέσα μας και έξω μας. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και δεν σταματάμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε.

“Να είσαι ο αυθεντικός αληθινός εαυτός σου” όπως και εμείς στο Life Trail.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αποδεκτοί με το χέρι στην καρδιά όχι στα λόγια, στην πράξη.

Έλα να γνωρίσεις το Life Trail για να περπατήσουμε μαζί το μονοπάτι της ζωής …αλλιώς!!! Ένας χώρος γεμάτος αγάπη και αισιοδοξία για μικρούς και μεγάλους. Δες εδώ !

Με εκτίμηση,
Stella Kapola
Yoga Teacher for adults and kids

Αν σου αρέσουν οι πληροφορίες που διάβασες για το χώρο μας, μπορείς να μάθεις περισσότερα για τα μαθήματα και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν.

=


Aναλυτικά στοιχεία:

Lifetrail
τηλ. 6932724212
site: www.lifetrail.gr
mail: [email protected]

 

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Στέλλα Καπόλα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας