Πώς γίνεται να μας χαλάσει ή να μας φτιάξει τη διάθεση ένας χώρος;

0
969

Φαντάσου, μέσα από έναν μαγικό φακό να μπορούσες να δεις στο σώμα σου πού ρέει η ενέργεια ικανοποιητικά και πού μπλοκάρεται;
Φαντάσου, να μπορούσες να δεις και τα συναισθήματά σου καθώς διαμορφώνονται όταν σε επηρεάζει αρνητικά ή θετικά κάποιος άλλος;

 

φαντάσου να μπορούσες να δεις μέσα από έναν ειδικό φακό την ενέργεια ενός ατόμου πεσμένου στη Γη, ύστερα από ένα ισχυρό ατύχημα ή να δεις την εικόνα ενός ανθρώπου όταν διαλογίζεται κάτω από ένα δέντρο δίπλα στο ποτάμι.
Κάθισε δίπλα στο κάθε άτομο ξεχωριστά και αφουγκράσου.

Πήγαινε πρώτα στο σημείο του ατυχήματος όπου το άτομο είναι χτυπημένο καταγής. Άκουσε τις κραυγές, τον τρόμο, τον πόνο μέσα από το σώμα του ατόμου και τον φόβο των θεατών. Δες την φωτεινότητα, τα χρώματα και τον παλμό της αύρας του τραυματισμένου ατόμου. Άκουσε την αναπνοή του. Παρατήρησε την αναπνοή σου και το δικό σου συναίσθημα.

Φύγε από κει.
Τώρα πήγαινε και κάθισε δίπλα σε εκείνο το άτομο που διαλογίζεται στη φύση. Άκουσε τον ήχο των πουλιών, του νερού. Άκουσε τον ήχο της αναπνοής του ατόμου. Νιώσε τη χαλάρωση και τη γαλήνη μέσα του και γύρω του. Δες την φωτεινότητα, τα χρώματα και τον παλμό της αύρας του.
Άκουσε την αναπνοή του. Παρατήρησε την αναπνοή σου και το δικό σου συναίσθημα.

Θα έχεις ήδη παρατηρήσει ότι αναδύονται εικόνες, ήχοι, μυρωδιές μέσα από το υποσυνείδητό σου. Αναδύονται συναισθήματα πολύ συγκεκριμένα στην κάθε ιστορία που συμμετείχες.

Τι συμβαίνει;

Καθένας μας, όταν κάτι το ζει τώρα ή φαντάζεται ότι το ζει, ανασύρει τα ανάλογα συναισθήματα, με βάση τις καταγραφές του υποσυνείδητου του μέσω των πέντε αισθήσεων. Η αντίδραση του εγκεφάλου στην πραγματικότητα και την εικονική πραγματικότητα είναι η ίδια.

Ο εγκέφαλος δεν αναγνωρίζει ξεκάθαρα την διαφορά αν κάτι το ζεις τώρα ή το ζεις μέσα από το ταξίδι της φαντασίας. Αντιδρά όμως με τον ίδιο τρόπο και στις δυο περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμηθείς μια στιγμή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν είναι πια δίπλα σου και να δακρύσεις γιατί η εικόνα ήταν τόσο ζωντανή. Ή ενώ είσαι στο μετρό ανάμεσα σε αδιάφορους αγνώστους να θυμηθείς μια αστεία σκηνή και να χαμογελάσεις. Ή να θυμηθείς μια φάση από τον πρώην σου και να τα πάρεις στο κρανίο. Δηλαδή εκεί που κάθεσαι στο σήμερα, ανασύρεις την εικόνα του χθες η οποία επηρεάζει την ψυχολογία σου τώρα.

Σίγουρα σού έχει συμβεί.

Tilasa Digeni

Αυτές οι εικόνες υπάρχουν αποθηκευμένες στο υποσυνείδητό μας αλλά και στην μνήμη της Γης. Οι χώροι αποθηκεύουν εικόνες τόσο από τις βιωμένες δράσεις και τις σκέψεις/συναισθήματα των ανθρώπων, όσο και από την ίδια την μνήμη της Γης μέσα στην ιστορία της.

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι μπορεί να μην νιώθεις πολύ καλά και μπαίνεις μέσα σε ένα χώρο όπου σου προσφέρει ευεξία. Το ίδιο συναίσθημα ακριβώς που είχες όταν μετά την ταραχή του ατυχήματος, πήγες και κάθισες στο πεδίο του διαλογιζόμενου.

Ή άλλοτε πάλι ενώ νιώθεις πολύ καλά, επισκέπτεσαι ένα χώρο όπου μπορεί να αισθανθείς αδιαθεσία, πονοκέφαλο ή ενόχληση στο στομάχι και να αλλάξει η διάθεσή σου.

Αυτό συνέβη διότι  αλληλεπίδρασες με ένα χώρο του οποίου η ενέργεια είναι χαμηλή, πιθανώς τοξική ίσως από αυξημένο Γεωπαθητικό στρες ή έλλειψη οξυγόνου ή έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή ενεργειακά αποτυπώματα από καταστάσεις που έχουν συμβεί στον χώρο αυτό στο παρελθόν ή στην συγκεκριμένη περιοχή (πόλεμοι, μπαζωμένα ρέματα, καμένα δάση, χρησιμοποιούνται πολύ τοξικά φυτοφάρμακα, το νερό δεν είναι καθαρό κλπ).

Πώς μπορεί λοιπόν ένας χώρος να διαμορφωθεί έτσι ώστε να ευεργετήσει τον τόσο ευαίσθητο εγκέφαλό μας;

Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τον νου με καθημερινή εξάσκηση και να «διορθώσουμε» τις υποσυνείδητες καταγραφές που δεν λειτουργούν προς όφελος μας.

Πρώτα όμως χρειάζεται να διορθώσουμε το περιβάλλον μας.
Να ξεκινήσουμε από το πιο εύκολο. Τον χώρο μας.
Με την μέθοδο “TILASA” επεμβαίνω θετικά στους χώρους διαβίωσης  και τους συντονίζω σε μια συχνότητα γαλήνης και αγάπης ώστε να λειτουργούν όπως μια προστατευτική μήτρα μέσα στην οποία με ασφάλεια να ξέρεις ότι μπορείς να χαλαρώσεις χωρίς να βάλλεσαι από ενέργειες που δεν σε ωφελούν.

Είναι υπέροχο ο χώρος σου να δημιουργηθεί έτσι ώστε να υποστηρίζει την ενέργειά σου και το όραμά σου. Ενεργειακά, κι αν θέλεις και εικαστικά.

Έχεις ανάγκη να ζεις μέσα στο δικό σου ιερό πεδίο!

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Αναλυτικά στοιχεία: Τιλάσα Διγενή
Site: http://www.tilasa.gr
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/fb.tilasa
Ομάδα Facebook: https://www.facebook.com/groups/tilasa.gr
Instagram: https://www.instagram.com/tilasa.gr/

 

Παρακολούθησε online το δωρεάν σεμινάριο
5 τρόποι για να διεγείρεις τη χαρά και την αφθονία στους χώρους & στη ζωή σου 

 

Σε προσκαλώ να δούμε μαζί, σε μια βιντεοκλήση, αν ο δικός σου επαγγελματικός ή οικιακός χώρος ή κομμάτι γης υποστηρίζει τη χαρά σου και τους στόχους σου. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για να βρούμε την καλύτερη μέθοδο για τη δική σου περίπτωση.
Ας κλείσουμε ένα δωρεάν ραντεβού 20’ λεπτών για να δούμε μαζί αν η ενέργεια του χώρου σου υποστηρίζει τη χαρά σου & τους στόχους σου!

=

Newsletter εγγραφή

 

Τιλάσα Διγενή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας