Περισσότεροι από 1.500 συμπολίτες μας, έχουν ήδη λάβει μέρος στον διαγωνισμό έμπνευσης που διοργανώνουν τα Σπουδαία Events.

 

Μέσα στο ζοφερό κλίμα των ημερών υπάρχουν και αυτοί που δεν χάνουν τη θετική τους διάθεση, στην αισιοδοξία τους και την θέληση να προσφέρουν στον συνάνθρωπο. Αυτό αποτελεί πάντα μία σημαντική καλή είδηση, πόσο μάλλον όταν στην καρδιά της ομάδας που παράγει αυτό το έργο αλληλεγγύης, είναι ο Χάρης Ασλανίδης, ο οποίος παρά την σωματική του καθήλωση, βρίσκει συνεχώς τρόπους να δείχνει ότι τίποτα δεν τον σταματά, από το να αποτελεί ένα παράδειγμα δύναμης και ήθους. Ο Χάρης παρέα με τους συνεργάτες του Χρήστο Λάγνη Πανοηλία και Θοδωρή Παναγόπουλο, παράγουν ελπίδα, χαμόγελα και events για να υποστηρίξουν οργανώσεις και ΜΚΟ που παρέχουν σημαντικό έργο.

Ο τρόπος που το κάνουν είναι αρκετά πρωτότυπος. Διοργανώνουν έναν διαγωνισμό έμπνευσης στον οποίο το κοινό καλείται να ψηφίσει για ποιο λόγο θέλει να γίνει η επόμενη εκδήλωση υποστήριξης. Μέχρι τώρα περισσότεροι από 1.600 συμπολίτες μας έχουν ψηφίσει μεταξύ των ακόλουθων συμμετεχόντων:

Κιβωτός του Κόσμου |  https://www.kivotostoukosmou.org/

Πνοή Αγάπης | https://www.pnoiagapis.gr

Αρκτούρος | https://www.arcturos.gr/

Eλίζα | https://eliza.org.gr/

Make a wish |  https://makeawish.gr/

Κίνητρο | https://kinitro.org/

Σε Αναμονή | https://seanamoni.gr/

Σύλλογος Φροντίδα | http://www.frodida.gr/

Σύλλογος Μαυρολιθαριτών | https://toparkotissofiaskaitisvasilikis.gr/

Η επόμενη εκδήλωση η οποία θα γίνει το 2021 ονομάζεται Σπουδαίο Γεύμα και πρόκειται για μία σειρά γευμάτων σε δημοφιλή εστιατόρια, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο σκοπό που θα επιλέξει το κοινό. Εκείνη την ημέρα τους παρευρισκόμενους θα εξυπηρετήσουν καλλιτέχνες, ηθοποιοί, δημόσια πρόσωπα με θετικό κοινωνικό πρόσημο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους Να συνδυάσουν ένα ωραίο πιάτο με μία αξέχαστη selfie.

Ψηφίστε και εσείς εδώ:

https://www.spoudaia.gr/participants/

Μετά από παράταση, η ψηφοφορία τελειώνει στις 30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 23:59. Τα Σπουδαία Events, σας καλούν να ψηφίσετε και εσείς τον σκοπό που σας εμπνέει περισσότερο και ανακτήσετε τη θετική σας διάθεση. Εξάλλου, όπως λέει και ο Χάρης: «Είναι καλύτερο ν’ ανάψεις ένα κερί, από το να καταριέσαι το σκοτάδι!

Σπουδαία Events | Social Media: Facebook & Instagram

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.spoudaia.gr ή επικοινωνήστε στο [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας