Γυναίκα, ο οργασμός είναι δικαίωμά σου και όχι παραχώρηση

0
740

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μουδιασμένους κόλπους. Κόλπους που “κοιμούνται”.

 

Επειδή η κοινωνία μας είναι μεγαλωμένη πορνογραφικά, οι εραστές κυνηγούν πάντα τον στόχο (εκσπερμάτωση – οργασμό) γι’ αυτό και γίνονται βιαστικοί στην ερωτική επαφή. Συνήθως ο άνδρας οδηγείται πολύ γρήγορα να αγγίξει τα γεννητικά όργανα της γυναίκας, προσπαθώντας να την κάνει «υγρή» (ανοίγοντας  τον δρόμο για την δική του απόλαυση)  ή καταβάλλει προσπάθεια να την οδηγήσει σε οργασμό, τις περισσότερες φορές κλειτοριδικό, φοβούμενος μην τον χαρακτηρίσουν “ανεπαρκή” σαν εραστή.

Και μπορεί να εργάζεται πραγματικά σκληρά όμως, χωρίς να το καταλαβαίνει, εξαναγκάζει το σώμα της γυναίκας να ανταποκριθεί και να αποδώσει. Με αυτόν τον τρόπο δεν της δίνει χρόνο να χαλαρώσει μέσα στην απόλαυση και αφού ανοίξει πρώτα την καρδιά της, να επιτρέψει να ανοίξει σαν λουλούδι και ο κόλπος της, για να παρασύρει στην συνέχεια και εκείνον σε διαφορετικές και δυνατότερες οργασμικές εμπειρίες.

Δυστυχώς κανείς δεν μας διδάσκει πώς να αγγίζουμε τον εαυτό μας ή τον άλλον με ένα άγγιγμα που να δείχνει σεβασμό και ταυτόχρονα να οδηγεί σε ευχαρίστηση.

Όταν αγγίζεται μια γυναίκα από έναν άνδρα με σεβασμό και με πρόθεση να την οδηγήσει στην βαθιά απόλαυση, όταν αυτό το άγγιγμα είναι απαλό, τρυφερό και αργό τότε μια γυναίκα μπορεί να απολαύσει το σεξ για πολλές ώρες χωρίς να υπάρχει πόνος και ένταση στο σώμα της, ούτε κατά την διάρκεια ούτε μετά το σεξ. Νιώθει ζουμερή, διεγερμένη και οργασμική. Μάλιστα, όταν νιώσει μια γυναίκα ότι έχει λατρευτεί και έχει αγαπηθεί πολύ κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής τότε, νιώθοντας την ενέργεια να ρέει σε όλο της το σώμα θα «ξυπνήσει» και θα λαχταρά περισσότερο!

Δυστυχώς, οι πιο πολλές γυναίκες βιώνουν εκείνο το είδος της ερωτικής επαφής που καταστρέφει τη γυναικεία ευχαρίστηση και σταδιακά μειώνει τη λίμπιντο τους. Κατά τη διάρκεια του μη ικανοποιητικού σεξ, ενός βιαστικού ή «βίαιου» ή αδιάφορου σεξ, το γυναίκειο σώμα αντανακλαστικά σφίγγεται και ο κόλπος βιώνει δυσφορία, στασιμότητα, σεξουαλικό και συναισθηματικό  στρες. Αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα, ανάλογα με την σοβαρότητά τους, συχνά οδηγούν σε κολπικό μούδιασμα, έλλειψη ευχαρίστησης, κολπικούς ερεθισμούς, δυσφορία διείσδυσης, χαμηλή λίμπιντο, ξηρότητα, έλλειψη οργασμών, ακόμη και χρόνιο πόνο.

Το Yoni massage ή το «μασάζ απελευθέρωσης πυελικού διαφράγματος» που δυστυχώς το γνωρίζουν λίγες γυναίκες και το τολμούν ακόμα λιγότερες, είναι μια θεραπευτική εμπειρία που περιλαμβάνει άγγιγμα και μασάζ σε όλο το σώμα, εστιάζοντας όμως περισσότερο στους γλουτούς, τα στήθη, τους γοφούς και στην κολπική περιοχή, εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

 

Γίνεται εκεί, ένα μη σεξουαλικό εσωτερικό μασάζ που απελευθερώνει την ένταση από τον κόλπο, αναζωογονεί τους στάσιμους μύες, βελτιώνει την ροή του αίματος και την κυκλοφορία του οξυγόνου στην περιοχή και απελευθερώνει κάθε ενεργειακό αποτύπωμα οποιασδήποτε αρνητικής εμπειρίας που έχει εντυπωθεί στον κόλπο.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας, που χαρακτηρίζεται από απαλότητα και βαθύ σεβασμό, η γυναίκα έχει την ελευθερία όχι μόνο να αφεθεί 100% στα συναισθήματα που αφυπνίζονται αλλά και να τα εκφράσει  όπως τα νιώθει, κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει στην καθημερινότητά της. Έχει την ευκαιρία να αγκαλιάσει όλες τις πτυχές του εαυτού της και να επιτρέψει στον εκστατικό εαυτό της να αφυπνιστεί οδηγώντας την σε εσωτερική πληρότητα και γαλήνη.

Το yoni massage οδηγεί μια γυναίκα σε σωματική, συναισθηματική και πνευματική  υγεία.

namaste
despoina palamari

Μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τη Despoina Palamari
=

 

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις της Δέσποινας Παλαμάρη >>

Newsletter εγγραφή

 

Despoina Palamari

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας