Γυναίκα και Ευημερία

0
473

Αποσπάσματα από ομιλία του Yogi Bhajan στις 28 Ιουνίου, 2001

Να ευημερείτε.

Η Γυναίκα έχει μια φυσική δύναμη αφθονίας, καλής τύχης και ευημερίας, εάν αποφασίσει να επικεντρωθεί σε αυτήν. Εάν  μια γυναίκα επικαλεστεί το Θείο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ευημερήσει. Η πειθαρχία της το εγγυάται. Αλλά ως θηλυκό σπαταλά την ενέργεια της με πολλούς τρόπους. Μια γυναίκα με καλούς τρόπους επικεντρώνεται στην ευημερία. Τι είναι αυτό; Τι είναι ευημερία; Είναι όταν διευρύνεται  με καλή θέληση, καλούς τρόπους, και χαμόγελα, συμβουλεύει άλλους και εξυψώνει άλλους.

Οποτεδήποτε μια γυναίκα αποφασίζει να επικεντρωθεί σε όλα αυτά τα καλά πράγματα, άφθονη ευημερία είναι εξασφαλισμένη. Αλλά αν χάνει τον χρόνο της προδίδοντας, φωνάζοντας, ουρλιάζοντας, βρίζοντας, όντας αγενής, η φτώχεια είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, η υγεία, ο πλούτος και η χαρά βρίσκοντας στους καλούς της τρόπους.

Η ευγένεια είναι ουσιώδες κομμάτι κάθε θηλυκού. Με την ευγένεια, καθώς εκείνη διευρύνεται, έρχεται και η ευημερία. Θα έχει περισσότερους φίλους. Θα έχει περισσότερες ευκαιρίες. Καλή τύχη θα της χτυπήσει την πόρτα όταν είναι ευγενική, συμπονετική και έχει καλούς τρόπους. 

Κάθε πτυχή του Σύμπαντος βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων της γυναίκας που αποφασίζει να είναι συμπονετική, ευγενική και περιποιητική. Απλώς σταματήστε. Απλώς περιμένετε. Μην αντιδράτε. Απλώς μην αντιδράτε. Τότε ολόκληρο το Σύμπαν είναι εκεί για εσάς. Μια γυναίκα σπαταλάει όλη της την ενέργεια με το να είναι ζηλιάρα, νευρωτική, να μιλάει αρνητικά, και να ανταγωνίζεται και να συγκρίνει με πολύ αρνητικό τρόπο. Αυτά δεν είναι ουσιαστικά για την ζωή της.

Δεν υπάρχει καλό και καλό. Δεν υπάρχει ενοχή, δεν υπάρχει αμαρτία. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Υπάρχει μόνο η παράνοια μας ή δική μας διαλογιστική συγκέντρωση.

Μια γυναίκα μπορεί να φτιάξει ένα παλάτι από έναν αχυρώνα. Σε αυτόν τον πλανήτη, το μοναδικό θηλαστικό που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή είναι η γυναίκα. Έχει ‘x’ ποσότητα ενέργειας. Εάν δεν σπαταλά την ενέργεια της με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και επικεντρώνεται σε έναν δρόμο, αυτό είναι. Εάν το εννοεί, τότε τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να γίνεται ευημερούσα.  

Θέλετε να ξέρετε τι είναι Θεός; Εσείς, όπως είστε! Ο Θεός είναι μια ζωντανή ενέργεια και ζει μέσα σας. Μπορείτε να το δεχθείτε αυτό; Δεν είμαστε ποτέ αποσυνδεδεμένοι’ είναι πάντα παντού. Οι ψυχές μας μάς συνδέουν. Αυτό λέγεται πίστη. Δεν είμαστε ποτέ διαχωρισμένοι. Αλλά μερικές φορές ξεχνάμε. Εάν δεν μπορούμε να είμαστε στοργικοί ο ένας με τον άλλον, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Ας δούμε στην καλοσύνη μας πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε.

Όταν δεν δίνετε σε κανέναν τίποτε δεν θα ευημερήσετε ποτέ. Η πρώτη αρχή της ζωής ως άνθρωποι είναι να είμαστε αγαπητοί. Πρέπει να συναντήσετε τους ανθρώπους. Πρέπει να δεχθείτε τους ανθρώπους. Πρέπει να μιλήσετε στους ανθρώπους. Πρέπει να μοιραστείτε την σοφία σας με τους ανθρώπους. Νομίζετε ότι ο Θεός είναι μακριά από εσάς. Δοκιμάστε το. Εάν η αγάπη σας είναι αληθινή και αληθινή είναι η αγάπη σας, τότε όλα όσα βρίσκονται στο Σύμπαν σας ανήκουν. Αγαπήστε πρώτα, τα πάντα θα έρθουν σε σας.

Μετάφραση : Elena Meherjot K.

από 3ho.org

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

Γυναίκα και Ευημερία

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας