Γυναίκες ενωθείτε !

Της Διονυσίας Γιαννοπούλου

Γυναίκες γλυκές, τρυφερές, ρομαντικές…

Γυναίκες εργαζόμενες, νοικοκυρές, σύντροφοι, σύζυγοι…

Γυναίκες σαγηνευτικές, αναζητήτριες, κουλτουριάρες, δυναμικές, σέξυ…

Είμαστε όλες γυναίκες, είμαστε προικισμένες μ’ όλες αυτές τις θηλυκές ποιότητες της φροντίδας, της υποστήριξης, της γλύκας, του αισθησιασμού, της αποδοχής… γιατί να είμαστε σ’ ανταγωνισμό ή κάθε μία μόνη μας και να ζητιανεύουμε τη φροντίδα απ’ τους άλλους;;

Ας παραδοθούμε επιτέλους στις θηλυκές μας ποιότητες: στην αποδοχή, στη δεκτικότητα, στη θεραπεία, στη διαίσθηση, στην αγάπη, και ας “συμφιλιωθούμε” γυναίκες μεταξύ μας… είμαστε “δυνατές”, τα καταφέραμε, δε χρειάζεται πια ν’ αποδείξουμε ότι αξίζουμε, ότι είμαστε ικανές και “μπορούμε” καλύτερα απ’ όλους και απ’ όλα.

Δε χρειάζεται να “κλέψουμε” τον μπαμπά και ν’ ανταγωνιστούμε την μαμά και ν’ αρπάξουμε τον άντρα της άλλης για να νιώσουμε καλύτερες και “ασφαλείς”.

Ήρθε η εποχή, να δώσουμε χώρο, να φροντίσουμε, να “θρέψουμε” και να υποστηρίξουμε η μία την άλλη, αντί να μαχόμαστε με τα “ψεύτικα πέη μας” για να αλληλοελαττωθούμε και μετά μάταια να ζητάμε περίθαλψη και φροντίδα από άντρες, που δε μπορούν να μας τη δώσουν.

Έχουμε τόσα “κοινά” – ομοιότητες στην ομάδα γυναικών: κοινό παρελθόν, μας καταπίεσαν, μας εξουσίασαν, μας υποτίμησαν, αρκετά!! Ας θεραπεύσουμε τις πληγές, η μία της άλλης κι ας πάρουμε στην υπέροχη “μητρική” αγκαλιά μας τις ανασφάλειες της φίλης μας, της αδελφής μας, της συνεργάτιδας μας, να τη “συμπονέσουμε” και να κατανοήσουμε τη λαχτάρα της ν’ αγαπήσει και ν’ αγαπηθεί και ν’ αναγνωριστεί…

Ας γίνουμε η μαμά και ο μπαμπάς μαζί κάθε θηλυκού που δεν αγαπήθηκε “άνευ όρων” απ’ τους γονείς και ας θεραπεύσουμε τις ανικανοποίητες ανάγκες της… τη στέρηση και τον πόνο της.

Όλες οι γυναίκες μαζί… μια τεράστια ενωμένη αγκαλιά … θρεπτικής θηλυκής ενέργειας.

Μόνο έτσι, χέρι με χέρι όλα τα θηλυκά της Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου του πλανήτη, μπορεί να γεννήσουν παιδιά “εξελιγμένα” μέσα στην αγάπη και όχι στον ανταγωνισμό, να γεννήσουν αγόρια, που να μην φοβούνται και να μη μάχονται τα κορίτσια.

Όλες οι θηλυκές υπάρξεις μαζί, τιμώντας τις ιδιαίτερες ποιότητες μας, για να “φέρουμε τις νέες ζωές”, ν’ ανεβάσουμε τη συχνότητα του πλανήτη απ’ το φόβο, τ’ άγχος της επιβίωσης, τη στέρηση, τη μοναξιά, τη θλίψη, τον πόνο, τον ανταγωνισμό και εγωισμό, σε μία νέα συχνότητα αφθονίας, αγάπης, ευτυχίας, ενότητας και αλληλοϋποστήριξης. Να εξισορροπήσουμε την αρσενική και θηλυκή ποιότητα του πλανήτη και να σταματήσουμε να ευνουχίζουμε τα θηλυκά.

Διονυσία Γιαννοπούλου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Διονυσία Γιαννοπούλου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας