Της Έλενας Έρα

Ο

ταν ένας άνθρωπος έχει Παρουσία, δηλαδή εκείνη την τέλεια ευθυγράμμιση με το Σύμπαν την παρούσα στιγμή και μόνο, ο νους έχει ησυχάσει και εκείνη η υπέρτατη δύναμη εκδηλώνεται μέσα από τον άνθρωπο. Αυτή είναι η αληθινή μας φύση και το εγώ είναι υπεύθυνο κατά πόσο μπορούμε να το αποδεχτούμε και να το εφαρμόσουμε στη ζωή μας.

Όταν ο άνθρωπος εκφράζει την Συμπαντική συμπεριφορά, δηλαδή είναι εν πλήρει συνειδήσει αυτής της αλήθειας, ο τρόπος που βιώνει τη ζωή μεταμορφώνεται. Χωρίς πλέον το εγώ να τον κάνει ό,τι θέλει, ο άνθρωπος δεν έχει προσκολλήσεις και η μουρμούρα του νου ή οι ταινίες που παίζει όλη την ώρα δεν τον επηρεάζουν.

Το να αποκαλύψουμε την αληθινή μας φύση είναι ο σκοπός του ταξιδιού μας ως ψυχή. Η Συμπαντική συμπεριφορά του ανθρώπου είναι εκείνη που αλλάζει τον κόσμο.

Φέρε σε προσοχή τις ανισορροπίες που έχεις, τα συναισθήματα και τις σκέψεις. Σε αυτό το πρώτο στάδιο εξέλιξης, η παρατήρηση είναι πολύ σημαντική καθώς αρχίζεις να συνειδητοποιείς τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σου. Η παρατήρηση είναι διαφορετική από την παρακολούθηση. Η παρατήρηση είναι μια ουδέτερη κατάσταση του νου που δεν κρίνει, δεν σχολιάζει παρά αμερόληπτη παρατηρεί όλα όσα συμβαίνουν.

Η αφύπνιση της ψυχής έχει πολλά στάδια αλλά με έναν μαγικό τρόπο θα δεις πως το ένα βήμα σε οδηγεί στο επόμενο. Πάντα υπάρχει βοήθεια για τον αληθινό πνευματικό αναζητητή που αποφασίζει – επιτέλους – να κάνει κάτι με το εγώ που κουβαλάει και να συμμετέχει στην αφυπνιστική εκείνη δύναμη που αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο την ανθρωπότητα.

Με αγάπη,
Έλενα

Πηγή: www.elenaera.com/gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Έλενα Έρα

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας