Του Jaime Tanna 

Κάθε φορά που παρατηρείς ότι έχεις μπει σε έναν φαύλο κύκλο σκέψεων και συναισθημάτων απλώς σταμάτα και ρώτα τον εαυτό σου: «Τι στο καλό κάνω εδώ;»

Οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα σημαίνει απλώς ότι το Σύστημα Συναισθηματικής Καθοδήγησης που έχεις σε προειδοποιεί ότι αυτή τη στιγμή έχεις σκέψεις και συναισθήματα που βρίσκονται εκτός αρμονίας με αυτό που η Πηγή ή Εσωτερικός Εαυτός σου γνωρίζει ψς αληθινό.

Στην πραγματικότητα, οι άλλοι στ΄αλήθεια δεν έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν αρνητικά την εμπειρία σου. Είναι πάντα η αρνητική σου σκέψη και τα αρνητικό σου συναίσθημα απέναντι σε ένα άλλο άτομο ή σε μια κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις άσχημα.

Δεν μπορείς να νιώθεις ότι σε δικάζουν εκτός αν κι εσύ δικάζεις τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να νιώθεις ότι σε απορρίπτουν εκτός αν κι εσύ απορρίπτεις τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να νιώθεις ότι σε επικρίνουν ή σε υποβιβάζουν εκτός αν κι εσύ επικρίνεις ή υποβιβάζεις τον εαυτό σου.

Αν καλλιεργείς τη λανθασμένη πεποίθηση ότι η συμπεριφορά κάποιου άλλου προσώπου ή οι περιστάσεις στη ζωή σου είναι οι αιτίες για την ευτυχία ή τη δυστυχία σου, θα νιώθεις πάντα την ανάγκη να ελέγχεις όλα και όλους όσους βρίσκονται γύρω σου – και αυτό είναι αδύνατο!

Η εσωτερική σου καθοδήγηση δεν σου υπαγορεύει να ελέγχεις τους άλλους. Σου υπαγορέυει να οδηγείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου πίσω σε αρμονία με αυτό που ο εσωτερικός σου εαυτός γνωρίζει ως αληθινό.

Να θυμάσαι να επιστρέφεις στην Ευρύτερη Προοπτική σου για κάθε ζήτημα που είναι σημαντικό για σένα. Η Πηγή σου υιοθετεί την προοπτική της Αγάπης σε όλες τις καταστάσεις, και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια που υπάρχει.

«Τίποτα αληθινό δεν μπορεί να απειληθεί. Τίποτα μη αληθινό δεν υπάρχει.
Εδώ βρίσκεται η γαλήνη του Θεού».
-Μαθήματα Θαυμάτων

Όταν κατανοήσεις και εφαρμόσεις αυτή την ισχυρή αλήθεια σε κάθε περίσταση στη ζωή σου, αρχικά θα δεις βελτίωση στις σκέψεις και στα συναισθήματα που έχεις και στη συνέχεια οι εξωτερικές προϋποθέσεις θα αλλάξουν για να ταιριάζουν με τη νέα σου δόνηση. Είναι ο Νόμος.

Πηγή: Energy Therapy

Μετάφραση και επιμέλεια
από την ομάδα της Όμορφης Ζωής

άλλοι, σκέψεις, συναισθήματα, Πηγή

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.