Της Shakila Ιωάννας Μπράτη

Στην πορεία του Σαμάνου, δουλεύουμε την αλλαγή. Θέλω να σας υπενθυμίσω κάποια πράγματα, όπως ότι το μονοπάτι της αλλαγής δεν έχει ευθείες. Η αυτογνωσία είναι μία σπείρα, η οποία σας γυρίζει ξανά σε πράγματα που νομίζατε ότι ξέρετε. Εκεί φανερώνεται τι ακόμα έχει μείνει εκεί για να δουλευτεί, μέσα από τη βιωματική σοφία.

Οι οραματιστές, οι Σαμάνοι, οι άνθρωποι γενικά που αναζητούν, δε σκέπτονται πως υπάρχουν δύο κόσμοι – ο ορατός και ο αόρατος. Ξέρουν πως ο ένας είναι κομμάτι του άλλου. Δεν είναι λοιπόν ότι ψάχνουμε να δούμε τον «αόρατο κόσμο», αλλά ότι συνεχίζουμε το ονείρεμά μας με τα μάτια ανοιχτά. Αυτό είναι που μπορεί να αλλάξει το προκαθορισμένο. Να απελευθερωθούμε από το δεδομένο και να πλάσουμε το νέο, πιο ουσιαστικό μας κομμάτι.

Εμείς δουλεύουμε με το μυθικό, με το κομμάτι του εαυτού μας που στήνει το πεπρωμένο μας και δεν ακολουθεί τη μοίρα. Το μυθικό κομμάτι μέσα μας είναι αυτό που περιέχει τον εν δυνάμει εαυτό μας με τα καλύτερα υλικά του, το θεραπευμένο μας κομμάτι. Όσο πιο πολύ δουλεύουμε και οραματιζόμαστε το θεραπευμένο μας κομμάτι, τόσο πιο εύκολα μπορεί να γίνει η μετάβαση. Τα φίλτρα που μας μπλοκάρουν από το να ονειρευτούμε, είναι οι πεποιθήσεις, οι προσωπικές ιστορίες που πλέκονται με το δράμα, η αρνητική όψη της Σκιάς μας. Αν δεν τα καθαρίσουμε, χάνουμε την αλήθεια μας.

Ο κόσμος είναι όπως τον ονειρευόμαστε, αλλά και όπως εμείς ονειρευόμαστε τον εαυτό μας. Ότι ψάχνουμε, θα το βρούμε. Ότι πιστεύουμε θα το δημιουργήσουμε και ότι ψάχνουμε και πιστεύουμε μαζί, θα το γειώσουμε.

Θέλω να θυμάστε πως, όταν μπορέσετε να δείτε πραγματικά τον εαυτό σας, μόνο τότε θα μπορέσετε να δείτε τους άλλους. Πρέπει να έχετε αντικρίσει πρώτα το δικό σας Εγώ, τις δικές σας προσδοκίες, τις συνήθειες της προσωπικότητας, τις ιστορίες που δημιουργείτε στο μυαλό σας και προβάλετε στους άλλους. Όταν μπορέσετε να αρχίσετε να βλέπετε ποια είναι η πραγματική σας φύση, χωρίς να προβάλετε, τότε θα αρχίσει η μετατροπή να γίνεται.

Μην πάτε από το τραύμα να συναντήσετε τη γιατρειά σας. Το τραύμα θα εκδηλωθεί πάλι μέσα από το τραύμα και θα δημιουργεί πάντα μέσα από την τραυματική εμπειρία. Δημιουργήστε από πιο υψηλό επίπεδο, χρησιμοποιήστε την Τέχνη, το χρώμα, την ποίηση, την κίνηση. Αυτά τα υλικά μπορούν να σας βοηθήσουν να μιμηθείτε την Ψυχή, ώσπου να μπορέσετε να την αντικρίσετε στην πραγματικότητα. Δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να ξεχνάτε την Ψυχή. Ντροπή είναι να ξεθωριάζει από τη ματιά σας η στάλα του Φωτός που έχετε μέσα σας. Μην την κρύψετε όμως άλλο, μη τη φυλακίσετε, μην την τρέψετε έξω από εσάς. Ρίξτε την στο σκοτάδι σας και, έτσι, ολάκεροι Φως θα γίνετε.

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία.
Έχει εκπαιδευτεί στην Ανώτερη Επικοινωνία (Channeling), σε τεχνικές με το εκκρεμές, στο θεραπευτικό μασάζ, καθώς και σε διάφορες θεραπευτικές τεχνικές και έχει σπουδάσει Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Έχει μελετήσει το Σαμανισμό από διάφορες κουλτούρες. Είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης.
Έχει εκδόσει τα βιβλία «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», και "Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά".
Εργάζεται ως θεραπεύτρια, είναι συντονίστρια του κύκλου γυναικών Blossoming Goddess και διοργανώνει τα Athens Goddess Festivals, με στόχο την αφύπνιση του Ιερού Θηλυκού.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Shakila Ιωάννας Μπράτη
Shakila Ιωάννα Μπράτη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.