Η Δημιουργική Διαδικασία και ο Νόμος της Έλξης

 

μερικούς μήνες πριν είχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά τα παιδία που δημιούργησαν τη σελίδα της Όμορφης Ζωής, σε μια παραδεισένια εκδρομή στο νεραϊδοχωριό, όπου φάγαμε και συζητήσαμε για τη ζωή και το έργο τους. Με ενέπνευσαν πολύ με την αγάπη τους για τη φύση, τον εναλλακτικό τρόπο ζωής τους και την εσωτερική αρμονία που αποπνέουν και σκέφτηκα πως θα ήταν ωραία να συμβάλλω και εγώ με τον τρόπο μου στο έργο τους, μιας και οι προθέσεις μας μοιάζουν.

Έτσι μία μέρα, μετά από τον πρωινό μου διαλογισμό ζήτησα από τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, μια άυλη ενέργεια δασκάλων που άρχισα να λαμβάνω εδώ και δύο χρόνια περίπου, να κάνουν μια εισαγωγή στο νόμο της έλξης και να δώσουν σε ένα σύντομο μήνυμα λίγο φως για το πως μπορεί κανείς να ζήσει την πιο ωφέλιμη και απολαυστική εμπειρία από αυτό το σώμα.

Εύχομαι να απολαύσετε αυτό το ωραίο μήνυμα όσο το απολαμβάνω και εγώ. Σας αφήνω στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Με αγάπη,
Νικόλαος Σιώζος

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι στα κεφαλαία καθώς έτσι έχει ληφθεί από την ενέργεια ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΝΙΚΟΛΑΕ.

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΚΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΑ, Η ΜΟΝΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΝΕΥ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΥΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΙΔΙΟΦΥΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΗΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΥΠΝΙΟ ΤΩΡΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ:

ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΛΘΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ  ΚΑΙ ΟΣΜΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΕΙΤΕ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΕΜΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ, ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.

ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟΦΥΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΑΤΟ ΣΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΤΕ ΖΩΑ ΕΙΤΕ ΦΥΤΑ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΧΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΗΧΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΑΣ, ΣΕ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΗ, ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΚΤΑ ΟΡΜΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΟΝΗΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ, Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ. ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΔΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ.

ΕΤΣΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, ΑΥΤΗ Η ΔΟΝΗΣΗ ΑΠΟΚΤΑ ΑΡΚΕΤΗ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΚΑΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ.

ΚΑΘΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΟΡΜΗ, ΤΩΡΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΡΑΣΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΦΙΛΩΝ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΟΧΙ. ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΟΥ. ΕΛΚΥΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΥΠΝΙΟ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΚΛΗΡΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΥΛΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.

ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Nikolaos_Siozos

Nikolaos_Siozos

Ηθοποιός και φιλόσοφος που η ζωή τον ενέπνευσε να θέσει τα βασικά ερωτήματα «Ποιος είμαι; Τι κάνω εδώ; Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Τι είναι εκεί πάνω;» και μετά από μια αριστοτεχνική ενορχήστρωση του σύμπαντος καθοδηγήθηκε στην Esther Hicks (New York Times best-selling author: Ask and it is Given, The Law of Attraction κ.α.) και τον Abraham με τους οποίους μελέτησε τη φυσική του νόμου της έλξης και τον ενέπνευσαν στην επιθυμία να κάνει και ο ίδιος αυτό που κάνει η Esther, την εναρμόνιση και τη μετάφραση της διδασκαλίας μιας άυλης ενέργειας (Abraham) δασκάλων και φιλόσοφων του νόμου της έλξης και της φυσικής του.

Τον Ιούνιο του 2016 ο Νικόλαος άρχισε να λαμβάνει γραπτώς και να μεταφράζει την ενέργεια αυτή με το όνομα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους άρχισε να μεταφράζει λεκτικά.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία τou Νικόλαου Σιώζου
Nikolaos_Siozos

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.