Η κάρτα του μήνα Απριλίου | Ουράνια Θεραπευτικά Μηνύματα

0
969

Γεια σας, αγαπημένοι μου φίλοι! Ας καλωσορίσουμε τον πασχαλινό Απρίλη, τον Λαμπριάτη, με αισιοδοξία και χαρά!

Είμαι η Γεωργία Κοντάκη και μέσω των «Ουράνιων Θεραπευτικών Μηνυμάτων», των καρτών Αυτογνωσίας και Πνευματικής Εξέλιξης με τη βοήθεια των Αρχαγγέλων, θα λάβουμε το μήνυμα που θέλουν οι Άγγελοι να μας επικοινωνήσουν για το μήνα Απρίλιο.

 

Η κάρτα που εκπροσωπεί το μήνα αυτό είναι η κάρτα του Αρχάγγελου Σάνταλφον και το μήνυμα του είναι «Η Απάντηση στις Προσευχές Σου Είναι η Θεία Μελωδία του Ουρανού στην Καρδιά Σου».

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση της κάρτας του μήνα Απριλίου:

Η αποστολή σου στη γη έχει ένα άκρως πνευματικό σκοπό και η στήριξη που λαμβάνεις από τα ουράνια θεϊκά σου Αδέλφια είναι ασύλληπτη. Το Πνεύμα σου έχει εμπιστευθεί μια εξαιρετικά σημαντική αποστολή και η Σοφία Του εκδηλώνεται εμπρός σου κάθε ώρα και στιγμή. Ανάμεσα, λοιπόν, στον υλικό και πνευματικό δρόμο που διανύεις, δεν υπάρχει διαχωρισμός, αφού εκείνο που αποκαλείς υλικό είναι η πνευματική σου εξέλιξη σε εκδήλωση. Μέσα από την υλική ζωή εξαγνίζεσαι, αναδημιουργείσαι και εξελίσσεσαι. Άρα, το να ζητάς τη βοήθεια των αγγελικών Υπάρξεων μέσω μιας αγνής πνευματικής ενέργειας, όπως είναι η προσευχή, αποτελεί θεάρεστη συμπληρωματική πράξη μέσα στην πορεία σου στον πνευματικό χάρτη της ανέλιξής σου.

Ο Αρχάγγελος Σάνταλφον είναι ο χρυσός κρίκος της ένωσης του λόγου σου με το Λόγο του Δημιουργού, ο αιώνιος μεσολαβητής των επιθυμιών, των παρακλήσεων και των προσευχών σου προς το Θεό. Η θεϊκή του αύρα σκεπάζει γλυκά την ανθρώπινη μορφή σου, κάθε φορά που στρέφεις το νου και την καρδιά σου με αγνή πρόθεση να λάβεις τις ουράνιες επιβεβαιώσεις σε ότι σε απασχολεί μέσω της προσευχής σου.

Ο αγαπημένος Αρχάγγελος έρχεται να σου υπενθυμίσει πως η προσευχή είναι η ουσιαστική πνευματική συνομιλία της Ψυχής με το Δημιουργό της και σε βοηθά να απελευθερώσεις το ξεχασμένο, αναφαίρετο πνευματικό σου δικαίωμα της άμεσης επικοινωνίας μαζί Του.

Όταν επικαλείσαι τις φωτεινές Υπάρξεις με όλο σου το Είναι, δημιουργείται μια πνευματική σύνδεση, μέσω της οποίας γίνεσαι ένας αγωγός θεϊκής επικοινωνίας και ακτινοβολίας. Ενεργοποιούνται μηχανισμοί και απόκρυφα μυστήρια άπειρης σοφίας, που αόρατα σε βοηθούν να εξελιχθείς μέσα από αυτό το καθαρά προσωπικό βίωμα. Ότι ζητάς, να το ζητάς με αγνότητα, θέληση, πίστη, σιγουριά και βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί και θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου.

Η ευωδιά του λόγου που εκφράζεται μέσα από την καρδιά σου, η γλυκύτητα των λέξεων που απαγγέλεις μέσω μιας προσευχής, δημιουργούν ένα θαυματουργό μαγνητικό πεδίο, που κάνει τις καρδιές όλων των ανθρώπων να πάλλονται σε έναν ανώτερο δονητικά παλμό, χαρίζουν την πνοή της ζωής, ζωντανεύουν την ελπίδα και φέρνουν αληθινή σωτηρία. Ακόμα και αν η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να γίνει αισθητή, πραγματοποιείται κάτω από τη σκέπη της θείας Χάρης και κατακλύζει τα βάθη της ύπαρξης κάθε ανθρώπου.    

Να έχετε ένα όμορφο Πάσχα, με ηρεμία, γαλήνη και πολύ αγάπη και να μην ξεχνάτε ότι πάντα υπάρχει ένας Άγγελος δίπλα σας να σας προστατεύει!

Γεωργία Κοντάκη

Μάθε περισσότερα για τις κάρτες 

Γεωργία Κοντάκη

Ιστοσελίδα: https://georgiakontaki.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ouraniatherapeutikaminimata/
Instagram: https://www.instagram.com/ouraniatherapeutikaminimata/
Youtube: https://youtube.com/@ouraniatherapeutikaminimata

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

=

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας