Η κάρτα του μήνα Ιουνίου | Ουράνια Θεραπευτικά Μηνύματα

0
237

Γειά σας, αγαπημένοι μου φίλοι! Καλώς ήρθες Ιούνη! Καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε με ανάλαφρη διάθεση, ισορροπία, αρμονία και χαρά!

 

Είμαι η Γεωργία Κοντάκη και μέσω των «Ουράνιων Θεραπευτικών Μηνυμάτων», των καρτών Αυτογνωσίας και Πνευματικής Εξέλιξης με τη βοήθεια των Αρχαγγέλων, θα λάβουμε το μήνυμα που θέλουν οι Άγγελοι να μας επικοινωνήσουν για το μήνα Ιούνιο.

Η κάρτα που εκπροσωπεί το μήνα αυτό είναι η κάρτα του Αρχάγγελου Ουριήλ και το μήνυμα του είναι «Γείωσε τη Θεϊκή Ισορροπία και Αρμονία στη Ζωή Σου».

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση της κάρτας του μήνα Ιουνίου:

Ζώντας μέσα στην υλική πραγματικότητα, παρασυρόμενος/η από τις διάφορες αφορμές, ακροβατείς στο σχοινί της χωριστικότητας, ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό, χάνοντας το νόημα της αξίας του υπέρτατου αγαθού της ζωής. Κάπου εκεί στην οθόνη της εικονικής πραγματικότητας, πάνω στην οποία εξελίσσεται η ιστορία σου, προβάλλονται οι σκηνές από τις στιγμές που αισθάνεσαι πως οι υποχρεώσεις, οι αποστολές και απαιτήσεις της γήινης ζωής εγκλωβίζουν την πολυδιάστατη ύπαρξή σου.

Αυτός ο εγκλωβισμός σου προκαλεί συναισθηματική πίεση και τρικυμία στον ψυχικό σου κόσμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε μια αντιπαλότητα τόσο με την ίδια σου τη φύση όσο και με τους ανθρώπους γύρω σου και, κυρίως, να απομακρύνεσαι από την ψυχική ηρεμία και γαλήνη, που χρειάζεται να διαθέτεις, ώστε να έχεις σωστή κρίση, για να μπορείς να διαχειρίζεσαι με ορθή αντίληψη τα θέματα που προκύπτουν.

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ προβάλλει το θείο Φως του στο παρόν σου και σε ότι βιώνεις, για να καθαγιάσει όλες τις δύσκολες καταστάσεις που σε περιορίζουν και να σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τις έγνοιες και τις ανησυχίες από όλους τους τομείς της ζωής σου, μέσα στη λαμπρότητά του. Ταυτόχρονα, σε ενδυναμώνει για να κυριαρχείς πάνω στις περιστάσεις, διατηρώντας τη θεία Τάξη.

Εισχωρεί στα γήινα πεδία του Είναι σου, με τη θεϊκή ενέργειά του, αφήνοντάς τη να εξαπλωθεί παντού, ώστε όσα προκαλούν βίαιη αναστάτωση στην Ψυχή σου να μεταμορφωθούν, μέσω αυτής της ισχυρής μετουσιωτικής διαδικασίας, για να σε οδηγήσουν στην απόλυτη ειρήνη με τον Εαυτό σου. Έτσι, αναβιώνεις την αρμονία και ενότητα που χρειάζεσαι μέσα σου για να παραμένεις ακέραιος/α και στο κέντρο σου, συνδεδεμένος/η με το πνεύμα κάθε στιγμή και έστω κι αν όλα γύρω σου μεταλλάσσονται εσύ να βρίσκεσαι στην εσωτερική σου γαλήνη, φέρνοντας τη γείωση και την ισορροπία της πνευματικής σου φύσης στην καθημερινότητα.

Κάθε σου μέρα είναι μια μαθητεία στην ατραπό της εξέλιξής σου. Το να είσαι παρών/ούσα είναι ευλογία. Η πνευματική καθαρότητα φέρνει ισορροπία στην ψυχική σου υπόσταση και σε συντονίζει με την απεριόριστη σοφία της αθάνατης Ψυχής σου!    

Να έχετε έναν όμορφο μήνα και να μην ξεχνάτε ότι πάντα υπάρχει ένας Άγγελος δίπλα σας να σας προστατεύει!

Μάθε περισσότερα για τις κάρτες 

Γεωργία Κοντάκη

Ιστοσελίδα: https://georgiakontaki.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ouraniatherapeutikaminimata/
Instagram: https://www.instagram.com/ouraniatherapeutikaminimata/
Youtube: https://youtube.com/@ouraniatherapeutikaminimata

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

=

 

Newsletter εγγραφή

 

Γεωργία Κοντάκη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας