Η κάρτα του μήνα Μαρτίου | Ουράνια Θεραπευτικά Μηνύματα

0
1127

Γεια σας, αγαπημένοι μου φίλοι! Να έχουμε έναν όμορφο μήνα με ηρεμία και ισορροπία σε όλους τους τομείς!

Είμαι η Γεωργία Κοντάκη και μέσω των Ουράνιων Θεραπευτικών Μηνυμάτων θα λάβουμε το μήνυμα των Αρχαγγέλων για το μήνα Μάρτιο.

 

Η κάρτα που εκπροσωπεί το μήνα αυτό είναι η κάρτα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, του Πρίγκιπα του Φωτός και το μήνυμα του είναι «Κάθαρση, Μετουσίωση, Προστασία. Έκφρασε την Αλήθεια σου, Μετουσιώνοντας το Φόβο σε Φως».

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση της κάρτας του μήνα Μαρτίου:

Ταξιδεύοντας στο μαγευτικό κόσμο των αλλεπάλληλων επίγειων ζωών σου, αναρίθμητες ενεργειακές συνδέσεις με ανθρώπους, τόπους και γεγονότα από τους κόσμους που επισκέφτηκες σε ακολουθούν. Άπειρες συμπαντικές αόρατες κλωστές σε συνδέουν με το γαϊτανάκι των Ψυχών που συνάντησες. Οι υποσχέσεις που έδωσες, οι συμφωνίες που έκανες, τα λόγια και οι όρκοι που αντάλλαξες περιπλανήθηκαν μέσα στην αιωνιότητα της παρουσίας σου στη γη για να σε συναντήσουν σήμερα και να εξιλεωθείς μέσω των ατόμων που θα συναντήσεις και των καταστάσεων που θα βιώσεις.

Ο Ύψιστος Αρχάγγελος Μιχαήλ, έχοντας ακούσει το κάλεσμα της εσωτερικής σου φωνής και της πηγαίας ανάγκης σου για απελευθέρωση και κάθαρση, σε προετοιμάζει και σε στηρίζει, μέσω της εξαγνιστικής του ενέργειας, να ενθυμηθείς ποιος/ποια είσαι και να βιώσεις αυτήν την αλλαγή.

Είναι η ώρα να κοπούν τα δεσμά και οι λώροι από ότι σε περιορίζει και σε κατευθύνει. Είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείς από τις καρμικές ενώσεις του μακρινού και πρόσφατου παρελθόντος, αλλά και του παρόντος σου.

Με καθαρή πρόθεση και αγάπη, ζήτησε στον αγαπημένο Αρχάγγελο να σε βοηθήσει να αποδεσμευτείς και να αποδεσμεύσεις σχέσεις που βασίζονται σε σκεπτομορφές εξάρτησης και φόβου και που στερούν από σένα και τους γύρω σου τη συναισθηματική, ψυχική και σωματική σας ελευθερία. Αφέσου στην πύρινη φλόγα του παντοδύναμου Μιχαήλ, για να διαλύσει κάθε σκοτάδι της ζωής σου.

Η πραγματική απελευθέρωση ξεκινά από τη βαθιά κατανόηση και συνειδητοποίηση του ποιος/ποια πραγματικά είσαι και ποια είναι η αποστολή και ο σκοπός της ζωής σου, καθώς και από τη βαθιά ευγνωμοσύνη και συγχώρεση όλων αυτών που σε πλήγωσαν, αλλά που όμως σε οδήγησαν στη λύτρωση, για να βιώσεις την αληθινή ευτυχία και ευδαιμονία.

Φιλιά πολλά, να έχετε έναν όμορφο μήνα και να μην ξεχνάτε ότι πάντα υπάρχει ένας Άγγελος δίπλα σας να σας προστατεύει!

Γεωργία Κοντάκη

Μάθε περισσότερα για τις κάρτες 

Γεωργία Κοντάκη

Ιστοσελίδα: https://georgiakontaki.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ouraniatherapeutikaminimata/
Instagram: https://www.instagram.com/ouraniatherapeutikaminimata/
Youtube: https://youtube.com/@ouraniatherapeutikaminimata

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

=

 

Newsletter εγγραφή

 

Γεωργία Κοντάκη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας