Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στo Big Sky, Montana
4 Ιουνίου 2017

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Απόψε θέλω να σας δώσω μια ιστορία. Είναι μια ιστορία αγάπης, που τυγχάνει επίσης να συμπεριλαμβάνει την Ιστορία του πλανήτη, το παρόν και το μέλλον. Αυτά είναι πράγματα που θέλω να σας πω και πράγματα που θέλω να διακριβώσω για εσάς. Ας την ονομάσουμε «Η κατάσταση της Γης τον Ιούνιο του 2017».

Αυτή είναι μια ιστορία αγάπης λόγω του πού και πώς αρχίζει. Αν πάτε πίσω 24 χρόνια, οι δημόσιες επικοινωνίες του Κρύων άρχισαν με το πρώτο βιβλίο. Οι εκεί πληροφορίες ήταν βασικά μια εισαγωγή για την αλλαγή, την οποία εγώ όπως και άλλοι πολλοί αρχίσαμε να σας λέμε ότι έρχεται. Δεν ήταν δικές μου εσωτεριστικές πληροφορίες, αλλά κάτι που οι πρόγονοι και οι αρχαίοι γνώριζαν. Εκείνοι συνειδητοποίησαν πως ο ουρανός άλλαζε ελαφρώς από δεκαετία σε δεκαετία και άρχισαν να καταλαβαίνουν τη μηχανική του ηλιακού συστήματος και την περιστροφή της Γης γύρω από τον ήλιο, πολύ πριν τα σύγχρονα τηλεσκόπια.

Κατάλαβαν πως η Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο και ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια ελαφρά ταλάντωση στον ίδιο τον πλανήτη, για να αλλάζει ο ουρανός με τέτοιο τρόπο. Υπολόγισαν ακόμα και τη διάρκεια της ταλάντωσης και με τα χρόνια αναπτύχθηκαν προφητείες γύρω από αυτήν. Ωστόσο οι προφητείες ήσαν τόσο παραπλήσιες μεταξύ των αρχαίων αυτών, που ακόμη και σήμερα εκπλήσσονται όσοι τις μελετούν. Πώς γίνεται οι πληροφορίες να είναι τόσο παρεμφερείς, αν και τους χώριζαν τεράστιες αποστάσεις και αιώνες μεταξύ τους;

Τα αρχαία ημερολόγια που γνωρίζετε άρχιζαν με μακρόχρονες προβλέψεις (διάρκειας πάνω από 5.000 ετών) και άρχισε η συζήτηση για την εν δυνάμει αλλαγή συνείδησης. Το τέλος των ημερολογίων ορίστηκε να συμβεί στο 2012 – στο κέντρο της ταλάντωσης.

Το 1989 ο συνεργάτης μου άρχισε να μιλά για λογαριασμό μου, δύο χρόνια μετά την Αρμονική Σύγκλιση. Και το 1993 ο συνεργάτης μου έλαβε και εξέδωσε το πρώτο βιβλίο του Κρύων. Ήταν μια αποκάλυψη του τι ακολουθούσε: Η μεταβολή μπορεί να προκύψει τώρα που έχουν συμβεί πολλά πράγματα για να εξαλείψουν την πιθανότητα παγκοσμίου πολέμου. Σας είπα γιατί ήρθε εδώ η ομάδα του Κρύων, τι συνέβαινε, τι θα μπορούσε να ακολουθήσει και ορισμένες προφητείες σχετικά με το τι να αναμένετε. Ήταν ένα μικρό βιβλίο, κάπως μυστικιστικό, καθότι ο συνεργάτης μου μόλις μάθαινε πώς να είναι σε πλήρη συνοχή με την κεντρική πηγή (channeling). Το channeling είναι ενισχυμένη διαίσθηση και η γέφυρα προς την άλλη πλευρά του πέπλου. Το βιβλίο αποκάλυψε την αίσθηση της ολοκληρωτικής αγάπης και ευσπλαχνίας για όλη την ανθρωπότητα.

Στο πρώτο αυτό βιβλίο σας έδωσα πληροφορίες για  τις αλλαγές στα μαγνητικά του πλανήτη και περισσότερα. Σας έδωσα επίσης μερικές προτάσεις που έκαναν νύξεις για μια επερχόμενη αλλαγή του καιρού. Ο συνεργάτης μου το ερμήνευσε ως εξής: Είπε πως θα έρχονταν εποχές και μέρη που θα βρέχει ενώ ήταν πάντα άνυδρα, και μέρη που θα έχουν ανομβρία, ενώ έβρεχε πάντα στο παρελθόν. Με άλλα λόγια, μια μαζική κλιματική αλλαγή ετοιμαζόταν – και αυτό ήταν το 1993.

Ήταν ο προάγγελος γι αυτό που τώρα βιώνετε στον πλανήτη. Αυτή δεν είναι μια ιστορία καταστροφής! Είναι μια ιστορία αγάπης, αγαπητοί μου, και η ιστορία είναι η αγάπη του Θεού, η αγάπη της κεντρικής Πηγής, η αγάπη όλων όσων είναι – της ίδιας τη Γαίας – για τον Άνθρωπο. Ο τίτλος του βιβλίου ήταν  Η Εποχή του Τέλους, καθότι ήταν το τέλος της παλιάς ενέργειας.

Αυτό που συμβαίνει τώρα αφορά σ’ εσάς, αγαπητοί μου. Οι γηραιές ψυχές στον πλανήτη είναι εδώ με σκοπό και στην κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι λάθος το ότι κάθεστε εδώ αυτή την εποχή. Κάποιοι απλώς μαθαίνετε γι’ αυτά τα πράγματα, κάποιοι άλλοι τα γνωρίζετε καλά. Καθένας σας έχει το δικό του μονοπάτι και κάθε Άνθρωπος έχει μια μοναδική απόφαση του τι να πιστέψει και τι όχι. Όμως είστε εδώ σκόπιμα!

Εγώ απλά είμαι απόψε εδώ για να σας πω μια εκπληκτική ιστορία αγάπης, πως το 1993 ερχόταν μια αλλαγή και ότι η ίδια η Γη την προετοίμαζε για σας. Η ίδια η Φυσική του πλανήτη λάμβανε θέση για τον νέο Άνθρωπο, ούτως ώστε να μπορείτε να εξελιχθείτε, να μάθετε για τη συνοχή με τον πλανήτη, με τον ίδιο σας τον εαυτό. Όλες οι πληροφορίες μιλούσαν για μια εποχή όπου η ανθρωπότητα θα άρχιζε να βγαίνει από την παλιά ενέργεια, την οποία αποκαλείτε Ανθρώπινη φύση. Ο όρος αυτός αναφέρεται στο πώς συμπεριφέρονταν οι Άνθρωποι. Αυτό ποτέ δεν μεταβλήθηκε και ποτέ δεν άλλαξε, αλλά τώρα επρόκειτο να αλλάξει.

Οι προφητείες δεν αφορούσαν σε γεγονότα όσο στη μεταβολή συνείδησης. Δεν είχε σημασία αν γράφτηκαν στο ημερολόγιο των Μάγια, ή στον Βράχο Προφητειών των Χόπι – ήταν οι ίδιες. Όλες μιλούσαν για διαφορετικά μονοπάτια που θα αναγκάζονταν να διαλέξουν οι Άνθρωποι εξ αιτίας της μεταβολής, αλλά το θέμα ήταν ένας διαχωρισμός μεταξύ σκότους και φωτός. Με τον τρόπο τους μιλούσαν για έναν πλανήτη που ήταν σε σημαντική μετάβαση και αν η ανθρωπότητα δεν αυτοκαταστρεφόταν μέχρι το επίκεντρο της ταλάντωσης (στις 21 Δεκεμβρίου 2012, στο κέντρο της μετάπτωσης των ισημεριών), τότε θα άρχιζε κάτι εκπληκτικό – μια εξέλιξη της ανθρωπότητας με τρόπο που δεν είδατε ποτέ πριν. Θα άρχιζε με βελτιωμένη και σοφότερη συνείδηση, με όλα αυτά που συνεπαγόταν. Σας είπαμε το 1993 ότι θα  έπρεπε να έχετε μια Γη προετοιμασμένη γι αυτό, ώστε  το μαγνητικό δίκτυο να άλλαζε, ο καιρός να άλλαζε, ακόμη και η θέση σας στο διάστημα θα μεταβαλλόταν. Τα έχετε δει όλα αυτά. Ωστόσο, εξ αυτών ας μιλήσουμε πρώτα για τον καιρό.

Η κατάσταση της Γης - του Κρύων

Η Προβλεφθείσα Αλλαγή του Καιρού

Για πολλά χρόνια έχω πει τι συμβαίνει με τον καιρό σας. Όταν άρχισα, οι πληροφορίες μου φαίνονταν πολύ αντιφατικές, καθότι δεν ταίριαζαν με όσα σας έλεγαν τα μέσα ενημέρωσης. Καθώς σε κείνα τα ίδια χρόνια, αυτό που βλέπατε λεγόταν “υπερθέρμανση”. Σας είπα πως στην ουσία επρόκειτο για την αρχή μιας ψυχρής περιόδου. Το έκανα για να προλάβω αυτό που πάντα συμβαίνει με τους καταστροφολόγους:  Ήθελα να το ξεκαθαρίσω, προτού έρθουν άλλοι και χτίσουν άλλο ένα καταστροφικό σενάριο λόγω των καιρικών αλλαγών, κάτι που είναι σύνηθες για την ανθρωπότητα. Ο φόβος είναι ο φίλος της παλιάς ενέργειας και η αλλαγή πάντα φέρνει φόβο.

Θέλω να κάνω μια δήλωση: Το σενάριο συντέλειας της ανθρωπότητας είναι τόσο χαραγμένο μέσα σας, που έχει γίνει συνήθεια. Και όποτε βλέπετε κάτι ασυνήθιστο, το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι η καταστροφή! Αγαπητέ μου, εκπαιδευτήκατε να σκέφτεστε έτσι. Στην παλιά ενέργεια, αυτό προήλθε από την Ιστορία, από τις γραφές, από τους γονείς σας, από όσους συναναστρέφεστε κοινωνικά, και από τις θεωρίες συνωμοσιών που ήθελαν όλη την ανθρωπότητα να έχει ένα  τρομερό τέλος –  και φαινομενικά το διασκέδαζαν ενόσω το έκαναν αυτό! Το καταστροφικό σενάριο, αγαπητοί μου, είναι μια συνήθεια. Οι πρόσφατες ταινίες σας δεν βοηθούν, καθώς ορισμένες βασίζονται σε σενάρια καταστροφής σχετικά με τις αλλαγές στον καιρό και τη Γη. Ακόμα δεν έχετε περάσει αυτό το σημείο. Η συνήθεια καλά κρατεί.

Ωστόσο, αυτή είναι μια ιστορία αγάπης. Θέλω να σας πω για τον καιρό.

Εάν θα θέλατε να καθορίσετε επιστημονικά τι συμβαίνει, απλώς δείτε την ηλιακή δραστηριότητα. Αυτή είναι η αιτία και πάντα ήταν. Δεν είναι κάτι που έφερε ο Κρύων στην ανθρωπότητα. Μπορείτε να δείτε τους κύκλους του καιρού στον πλανήτη, από τους κύκλους της ηλιακής δραστηριότητας, όπως καταγράφηκαν στην ιστορία. Αυτοί σχετίζονται, και έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Αυτό που βλέπετε σήμερα δεν είναι μια επερχόμενη συντέλεια. Δεν είναι λάθος που ένας ακόμη κύκλος έρχεται, όπως σας είπαμε πως θα έρθει πριν από 14 χρόνια. Ακούστε, ο κύκλος έρχεται είτε υπάρχουν Άνθρωποι εδώ είτε όχι. Μήπως να το ξαναπούμε; Ο κύκλος έρχεται είτε υπάρχουν Άνθρωποι εδώ είτε όχι.

Αυτό είναι αντιφατικό. Ας δείξουν τα αρχεία του πυρήνα των πάγων και των δακτυλίων στα δέντρα πως ο κύκλος είναι πολύ συνακόλουθος. Αρχίζει με θέρμανση και υψηλά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα και καταλήγει σε κρύο. Ο κύκλος αυτός έχει συμβεί ξανά και ξανά ανά τους αιώνες, με διάφορα επίπεδα έντασης.

Αυτή τη φορά, ακριβώς στην ώρα της, είναι μια μίνι εποχή παγετώνων. Οι Άνθρωποι ρωτάνε πότε. Εάν είχατε δώσει προσοχή, δεν χρειάζεστε κάποιον προφήτη. Αντ’ αυτού, δείτε τον κύκλο στα σχεδιαγράμματα του παρελθόντος και στη συμπεριφορά του ήλιου. Το χρονικό πλαίσιο είναι εκεί, αλλά θα σας το πω ούτως ή άλλως. Θ’ αρχίσετε να βλέπετε το ψυχρό μέτωπο εντός 15 ετών.

Μερικοί εξακολουθείτε ν’ απολαμβάνετε το ζεστό του κομμάτι. Αυτό σταδιακά θ’ αρχίσει να μετακινείται. Πρέπει να έρθει ζέστη πριν το κρύο και αυτό το σενάριο το γνωρίζουν εκείνοι που μελετούν τα δυναμικά του πλανήτη. Το θέμα μέχρι τώρα είναι πως δεν έχετε ακούσει κάτι ιδιαίτερο από τη συγκεκριμένη ομάδα ειδικών, καθότι συνήθως τους προσλαμβάνει η κυβέρνηση ή στηρίζονται σε πανεπιστημιακά κονδύλια. Όσα λοιπόν θα ήθελαν να σας πουν, είναι ακόμη σε αντίθεση με τη δημοφιλή ιστορία που θέλουν κάποιοι να πιστεύετε.

Μια μικρή εποχή των παγετώνων έρχεται. «Κρύων, δεν είναι αυτό καταστροφικό για τον πλανήτη;» Πολλοί έχουν δει καλλιτεχνική απεικόνιση μεγάλων πόλεων κάτω από πάγο και όλα τα άλλα που ταιριάζουν πολύ καλά με τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αυτή είναι απλώς μια απεικόνιση ενός καταστροφικού σεναρίου, όχι η πραγματικότητα βασισμένη στην ιστορία του κύκλου. Αν θέλετε να ξέρετε πως είναι μια μίνι εποχή παγετώνα, κάντε μια αναδρομή στην ιστορία και δείτε τι συνέβη γύρω στο 1650. Εκείνη ήταν μια μικρή εποχή παγετώνων. Λόγω αλλαγής στο θερμό Ρεύμα του Κόλπου (από την κεντρική Αμερική, που φτάνει στην Αγγλία) ο ποταμός Τάμεσης πάγωσε στο Λονδίνο. Αγαπητοί μου, έκανε κρύο, αλλά δεν κατέστρεψε τον πλανήτη. Αυτή είναι μια μικρή εποχή παγετώνων.

Αυτό αντιμετωπίζετε και θα το ξαναπώ. Αν ζείτε σε ψυχρό κλίμα, κρατήστε αυτή τη συμβουλή: Θα γίνει ακόμη πιο κρύο. Βγείτε από το δίκτυο! Μέσα στα επόμενα 15 χρόνια, βρείτε τρόπο παραγωγής ηλεκτρισμού ανεξάρτητα ή σε μικρότερες ομάδες. Αυτό μπορεί να γίνει σε επίπεδο γειτονιάς ή ξεχωριστά στα σπίτια. Θα το χρειαστείτε αγαπητοί μου, επειδή το δίκτυο όπως υφίσταται τώρα σε όλο τον κόσμο, δεν είναι προετοιμασμένο για το επερχόμενο κρύο, οπότε το δίκτυο θα καταρρεύσει. Αυτό δεν είναι καταστροφή και σκοτεινιά, είναι απλώς μια πρακτική, ευρέως γνωστή πληροφορία. Η υποδομή ηλεκτρισμού που έχετε είναι ευπαθής, υπερβολικά ευπαθής. Προετοιμαστείτε για μια ψυχρή περίοδο που θα κρατήσει περίπου δύο δεκαετίες. Αυτό είναι όλο. Η τεχνολογία ήδη τρέχει για να επιτρέψει κάτι τέτοιο. Μην επιτρέπετε στην πολιτική να βάλει εμπόδια στην επιβίωσή σας.

Γιατί είναι αυτή μια ιστορία αγάπης; Ακούστε… Γιατί το κάνει αυτό η Γαία; Ποιος ο σκοπός τέτοιων πραγμάτων; Θα σας το πω άλλη μια φορά – είναι αντιφατικό, ακόμη και απίστευτο για πολλούς. Πόσοι έχετε ενυδρεία στο σπίτι; Όσοι ακούτε ή το διαβάζετε… Πόσοι από σας είχατε ή έχετε ενυδρεία; Για εσάς θα πω κάτι που ήδη ξέρετε… Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε στο νερό, για να είναι σε καλή κατάσταση και να έχει διάρκεια. Μπορείτε ν’ αλλάζετε το επίπεδο pΗ, μπορείτε να αλλάζετε τη θερμοκρασία και να έχετε εμπλουτισμό αέρα. Όμως έρχεται τελικά μια στιγμή που πρέπει ν’ αλλάξετε το νερό! Σ’ αυτό ακριβώς αφορούν οι αλλαγές θερμοκρασίας στον πλανήτη.

Είναι αντιφατικό. Ο πλανήτης δεν μπορεί απλώς «ν’ αλλάξει το νερό». Αντ’ αυτού το κάνει με «επανεκκίνηση της ζωής στους ωκεανούς», χρησιμοποιώντας τον κύκλο νερού. Αναζητήστε τα στοιχεία καθώς προκύπτουν και μετά να θυμάστε αυτή την επικοινωνία. Ο κύκλος καιρού είναι για να ανανεώσει τη ζωή στους ωκεανούς, ώστε να έχουν την αναγκαία τροφή όλοι στον πλανήτη, από τους ωκεανούς. Η Γαία το κάνει αυτό από μόνη της, το έχει κάνει και στο παρελθόν και το κάνει για κάποιο λόγο – ώστε να μην λιμνάζει.

Αγαπητοί μου, πράγματι βάζετε συμβιβαστικά πράγματα στον αέρα και στο νερό, αλλά δεν προκάλεσαν αυτόν τον κύκλο. Το λέμε πολύ καιρό, σταματήστε να σκοτώνετε το περιβάλλον. Ο λόγος; Επειδή εκείνο θα σκοτώσει εσάς, όχι τη Γαία. Η Γαία είναι εντυπωσιακά ανθεκτική και θα επιβιώσει ό,τι κι αν κάνετε. Όμως, εσείς μπορεί να μην επιβιώσετε, αν συνεχίσετε να τη μολύνετε. Όλο αυτό αρχίζει ν’ αλλάζει με τη συνείδησή σας και αρχίζετε να το βλέπετε και να κινείστε ανάλογα. Όμως οι Άνθρωποι δεν προκαλούν την τρέχουσα αλλαγή. Αυτό θα γίνει γνωστό τελικά.

Αυτό που συμβαίνει έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και είναι σαν μια επανεκκίνηση για τους ωκεανούς, η οποία συνοδεύεται με πολλά αμφιλεγόμενα γεγονότα. Θα βλέπετε αναφορές για ωκεανούς που πεθαίνουν, αλλά συγχρόνως θα βλέπετε ασυνήθιστες καταγραφές υπερβολικών ποσοτήτων ψαριών και άλλων πλασμάτων της θάλασσας, σε μέρη που υποτίθεται ότι υπήρχε μαρασμός. Θα δείτε τον κύκλο ζωής του ίδιου του ωκεανού ν’ αρχίζει να αλλάζει και να επανεκκινείται.

Ο βασικός παίκτης στην ανανέωση αυτή είναι ένα μέρος που δε θα περιμένατε… η Ανταρκτική. Θέλω να προσέξετε κάτι μαγικό στην Ανταρκτική. Πάντα ήταν ο πυρήνας ανανέωσης των μικροβίων και άλλων ειδών ζωής στους ωκεανούς σας, και είναι ιδιαίτερα ενεργή κατά τη διάρκεια των μίνι παγετώνων. Η διαδικασία θα γίνει αιτία τα υποθαλάσσια ρεύματα να γεμίσουν με νέα ζωή, την οποία θα μεταφέρουν και στα δύο ημισφαίρια, σχεδόν σαν μια υποθαλάσσια ζώνη μεταφοράς.

Λοιπόν, πώς ο καιρός επηρεάζει την ανθρωπότητα σε τούτη την ιστορία αγάπης; Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Σημαίνει πως εσείς, όπως και ο κύριος κύκλος ζωής της Γης, θα έχετε αρκετά να τρώτε! Ο ωκεανός είναι ο δότης της ζωής, τροφής για τον πλανήτη, για τον ίδιο τον κύκλο ζωής της Γαίας. Η Γη πρέπει να το κάνει για εσάς, και όλο αυτό σχετίζεται με την ηλιακή δραστηριότητα και πολύ περισσότερα.

Η ιστορία αγάπης συνεχίζεται, έτσι δεν είναι; Δείτε το χρονικό πλαίσιο. Ο ωκεανός αναζωογονείται, ακριβώς αμέσως μετά την αλλαγή. Τι είναι η αλλαγή; Είναι μια ανανέωση, μια απόλυτη ανανέωση του πολιτισμού όπως τον ξέρετε. Περάσατε το ορόσημο όπου η καταστροφή και ο τερματισμός ήταν αναμενόμενα. Έχετε αργοπορήσει για πόλεμο και το ξέρετε. Οι κοινωνιολόγοι ξύνουν τα κεφάλια τους, όπως και οι επιστήμονες. Είναι πολύ ασυνήθιστος καιρός για την ανθρωπότητα. Εδώ στο σεμινάριο είναι μια ομάδα ατόμων που σας διδάσκουν την αλήθεια του τι συμβαίνει, και είναι επιστήμονες!  Περιγράφουν τα θαύματα που είναι ενώπιόν σας και αυτό που περιγράφουν, αγαπητοί μου, είναι η ιστορία αγάπης. Η Γη προετοιμάζεται ώστε να έχετε αρκετή τροφή. Η μεταβολή είναι δική σας απόφαση, ενάντια σε όλες της πιθανότητες που εξέφραζαν οι προφητείες σας, να παραμείνετε στον πλανήτη και να μην αυτοκαταστραφείτε. Οδεύετε προς μια ανώτερη συνείδηση και οι ιδέες που αρχίζουν να σας έρχονται τελικά θα γίνουν αποδεκτές, δεν θα απορριφθούν. Θα είναι η πρώτη φορά στον πολιτισμό σας που οι ιδέες αυτές θα αρχίσουν να γίνονται αποδεκτές.

Όσον αφορά σε ανώτερη συνείδηση – εν τέλει θα έρθει εποχή που δεν θα σκοτώνετε ο ένας τον άλλον. Το έχω ξαναπεί, αγαπητοί μου. Ακούστε με – το τέλος του πολέμου στη Γη δεν είναι ο τελικός σκοπός. Είναι η απαρχή, καθώς όταν δεν υπάρχει πόλεμος θα σας δοθούν εφευρέσεις και Φυσική – νέα Φυσική και δεν θα την κάνετε όπλα. Και τότε αρχίζει στ’ αλήθεια. Θα υπάρχουν νέα πρότυπα στον τρόπο που τρέφεστε, που ζεσταίνεστε, που δημιουργείτε καλύτερη υγεία για όλους. Σιγά-σιγά μια υψηλότερη αίσθηση ακεραιότητας θα επιφέρει το τέλος του πόνου για τον πλανήτη, και την απαρχή πολιτικής που έχει νόημα, κυβερνήσεις που δεν διαπληκτίζονται και μια γενική συνένωση του πολιτισμού. Ούτε θα έχετε θέμα υπερπληθυσμού, όπως σας λένε οι καταστροφολάγνοι. Υπάρχει λόγος για την πληθυσμιακή έκρηξη, και δεν έχει να κάνει με μαθηματικά. Πώς γνωρίζω τι ακολουθεί; Επειδή το έχω δει! Το έχω δει! Εσείς όχι, οπότε παίρνετε αυτές τις πληροφορίες, βγαίνετε έξω δυσανασχετώντας και λέτε, «Λοιπόν, ίσως όχι. Μάλλον όχι. Είναι μια φαντασίωση που δεν μπορεί να συμβεί».

 

Η κατάσταση της Γης - του Κρύων

 

Κοινωνικά, αρχίζει αυτή την στιγμή. Το προσέξατε; Τίποτα δε θα παραμείνει το ίδιο. Και όταν αρχίσουν αυτές οι αλλαγές, συχνά η αντίδραση θα είναι φόβος. Όταν βλέπετε πως η οικονομία αρχίζει να μεταβάλλεται και να αλλάζει, και νέα πρότυπα να εμφανίζονται, θα υπάρχει φόβος. Τα νέα πρότυπα είναι εδώ για να σώσουν τα παλιά συστήματα που είναι συστημικά άχρηστα. Όμως όταν αυτό αρχίζει, σε πολλούς δεν θα αρέσει. Οι Άνθρωποι θέλουν τα πάντα να παραμείνουν ίδια και όταν αρχίσει η αλλαγή, κάποιοι θα σηκωθούν και θα πουν: «Βλέπετε; Είναι η καταστροφή του πλανήτη! Ιδού, έρχεται. Σας το λέγαμε». Ήδη το κάνουν.

Είστε πέντε χρόνια μέσα στην μεταβολή. Μητέρα, πόσος καιρός χρειάζεται για να μεγαλώσεις ένα παιδί; Ακούω από το ακροατήριο 40 χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα σωστό [γέλια]. Ας πούμε είκοσι χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή, η ιστορία αγάπης από το παιδί σου είναι πάντα εκεί, ό,τι και να γίνει. Όταν είναι τριών, ή πέντε, ή έντεκα, ή δεκαεπτά, η ιστορία αγάπης παραμένει ανεξάρτητα αν κλωτσάνε, φωνάζουν, λένε βρισιές ή είναι απογοητευμένοι στη ζωή. Η ιστορία αγάπης συνεχίζεται ακόμη κι αν περνάνε θέματα αυτοεκτίμησης ή κατάθλιψης. Εσύ είσαι εκεί και κάνεις το καλύτερο που μπορείς, καθότι η αγάπη του γονιού είναι ανυπέρβλητη.

Γεννάτε μια νέα ενέργεια, ένα νέο πρότυπο στον πλανήτη και είστε πέντε χρονών [από τότε που άρχισε η μεταβολή].  Αρχίζετε να αναδεύεστε και να κάνετε ερωτήσεις: «Συμβαίνει στ’ αλήθεια; Είναι πράγματι μια μεταβολή ή μήπως είναι το τέλος του κόσμου όπως μας έλεγαν πριν χρόνια;» Αυτή είναι η Ανθρώπινη φύση, να μπαίνει στον φόβο ό,τι και να γίνεται.

Ελάτε πίσω στο χρόνο μαζί μου, πριν από χιλιάδες χρόνια. Ελάτε πίσω και προσποιηθείτε μια στιγμή πως είστε σε μια μικρή ομάδα που λέγονται Ισραηλίτες. Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι βαθύ – να φύγετε από την Αίγυπτο. Υποφέρατε πολλά χρόνια τρόμου, ως σκλάβοι. Ο λαός σας δεν ζει πολύ και ξέρετε γιατί. Γενεά μετά από γενεά ήσασταν σκλαβωμένοι και ξαφνικά άλλαξε. Το είδες τα ίδια σου τα μάτια, Ισραηλίτη. Είδες τα θαύματα που έλαβαν χώρα, το ένα μετά το άλλο, τα οποία άλλαξαν τη γνώμη του Φαραώ. Τα είδες όλα μέχρι και το μεγάλο “πέρασμα”. Τα είδες όλα με τα ίδια σου τα μάτια. Αυτό δεν ήταν κάτι εσωτεριστικό. Ήταν η αληθινή ζωή.

Ήταν καιρός να αποδράσετε και μαζέψατε τα πράγματά σας και μετακινηθήκατε σαν μια μικρή ομάδα διαμέσου της ερήμου, κοιτώντας συνεχώς πίσω σας για τυχόν μπελάδες. Διασχίσατε την Ερυθρά Θάλασσα και περάσατε απέναντι χωρίς να σας ακολουθήσει ο Φαραώ. Αυτό είναι το θαύμα των θαυμάτων! Τα καταφέρατε! Ήσασταν ελεύθεροι! Το είδες με τα ίδια σου τα μάτια και χάραξε μια μνήμη στον εγκέφαλό σου.  Το αναγνώρισες και ήταν αληθινό.

Στη συνέχεια βαδίζατε στην έρημο προς τη Γη της Επαγγελίας – τον νέο σας τόπο. Όμως φαινομενικά ποτέ δεν ήρθε. Κάνατε κύκλους στην έρημο και η κραυγή ήταν: «Να την έρχεται! Η Γη της Επαγγελίας έρχεται». Όμως δεν ήρθε αρκετά γρήγορα, έτσι δεν είναι; Και μέσα σε πέντε χρόνια, χάσατε κάποιους από τους σοφούς πρεσβύτερους σας που ήσαν ο πυρήνας της εξόδου. Οι εναπομείναντες έκαναν ό,τι μπορούσαν να σας δίνουν οδηγίες για υπομονή, όμως οι συμβουλές έπεφταν σε κουφά αυτιά. Οι νεαροί άρχισαν να εναντιώνονται στην εξουσία. Ο βαθύς πολιτισμός που είχε δει προσωπικά το θαύματα «Του Ενός Θεού», άρχισε να αμφιβάλλει και να δημιουργεί άλλους θεούς. Απλώς δεν συνέβαινε αρκετά γρήγορα για κανέναν και υπήρχε απογοήτευση. Αναγνωρίζετε το μοτίβο; Προσέξτε αγαπητοί μου, να αναγνωρίζετε την αργή ανάπτυξη όταν χρειάζεται και τον τρόπο της σοφίας. Μην γίνεστε τόσο ανυπόμονοι ώστε να χάνετε τ’ αχνάρια όσων έχουν συμβεί.

Ήμουν στη σκηνή στο Ισραήλ πριν λίγο καιρό και είπα στους σύγχρονους Ισραηλίτες κάτι που δεν ήθελαν να ακούσουν. Τους είπα πως εξακολουθούν να περιφέρονται κυκλικά και ότι η Γη της Επαγγελίας είναι η Νέα Ιερουσαλήμ. Έκαναν κύκλους με το παλιό πρότυπο των γονιών τους: μίσος και φόβος και πόλεμος και τις ίδιες προσδοκίες από την άλλη πλευρά. Τους είπα ότι θα εξακολουθούν να περιφέρονται σε κύκλους, μέχρι να ξεφορτωθούν τους παλιούς τρόπους. Άλλοι πρώην εχθροί, μόλις για 70 χρόνια, παράτησαν την παλιά συνείδηση, αλλά οι Ισραηλίτες δεν το έκαναν ποτέ – ακόμη και μετά από περισσότερα από χίλια χρόνια. Είναι καιρός να το κάνουν και θα ανοίξουν τον δρόμο για ειρήνη στη Γη.

Θα σας δώσω βαθιά αλήθεια τώρα, αγαπητοί μου. Η αγάπη του Θεού δεν πρόκειται να τερματίσει αυτόν τον πλανήτη, ενώ είστε μόνο πέντε ετών. Οτιδήποτε έχει συμβεί, ήταν η δική σας ελεύθερη βούληση. Η μετάπτωση των ισημεριών έχει ένα χρονικό πλαίσιο καθώς κινείται στη λωρίδα του ουρανού που είναι ο γαλαξίας. Χρειάστηκαν 18 χρόνια να φτάσει στο κέντρο [τη μεταβολή της 21ηςΔεκεμβρίου 2012], και θα πάρει 18 χρόνια για να βγει από αυτήν. Συνολικά έχει 36 χρόνια διάρκεια – μια ολοκλήρωση του εννιά (3+6).

Είστε μόνο 5 ετών σ’ ένα 18άχρονο πλαίσιο μεταβολής. Σας είπαμε πως αυτός είναι ο καιρός που μπορείτε να κάνετε μια διαφορά. Ακούστε αυτό που παρουσιάζεται σήμερα και μη φοβάστε εκείνο που σας λένε οι άλλοι πως θα έπρεπε να φοβάστε. Μια μίνι εποχή παγετώνων έρχεται για να καθαρίσει τους ωκεανούς και να θρέψει τον πλανήτη. Όμως κάποιοι λένε πως η Γη είναι καταδικασμένη και ότι θα παγώσετε μέχρι θανάτου. Τόσο πολύ σας αγαπάει ο Θεός;

Μπορείτε να φανταστείτε να τα περνάτε όλα αυτά – να περνάτε την μεταβολή, έχοντας τόσες νέες πληροφορίες, αρχίζοντας να έχετε όλη την επερχόμενη επιστήμη, πολεμώντας επιτυχώς τον σκοτεινό στρατό – και τότε ο Θεός και η Γαία να σας εξαλείψει; Πώς σας φαίνεται μέχρις εδώ; Αγαπητοί μου, αυτή είναι μια φαντασίωση συντέλειας, που είναι κατάλοιπο μιας πολύ παλιάς ενέργειας.

Θέλω να γιορτάσετε την αγάπη του Θεού και τους κύκλους που είναι εδώ. Είναι εδώ για εσάς, οπότε χρειάζεται να δείτε τι σημαίνουν. Θα πρέπει να ξαναγράψετε το σενάριο καταστροφής και μαυρίλας με το οποίο μεγαλώσατε και εξακολουθείτε ν’ ακούτε γι αυτό.

Είδατε μια ταινία τις προάλλες, ένα διαφορετικό είδος επιστημονικής φαντασίας [αναφέρεται στην ταινία Η Άφιξη που προβλήθηκε στους συμμετέχοντες]. Είναι από τις πρώτες του είδους εδώ και πολλά χρόνια, όπου οι εξωγήινοι που επισκέπτονται τη Γη έμοιαζαν πολύ με σας στη συνείδηση. Χρειάζονταν τη βοήθειά σας. Σύμφωνα με την ιστορία, δεν ήρθαν για να σας καταστρέψουν, δεν έφεραν μεγάλα όπλα, δεν ήρθαν να κλέψουν τον χρυσό σας ή τους ωκεανούς σας. Τι αντίληψη!

Υπάρχει ζωή στο Σύμπαν, αγαπητοί μου, που είναι πολύ πιο εξελιγμένη από εσάς. Διότι βρίσκονται εδώ πολύ περισσότερο χρόνο από εσάς. Είναι πολύ πιο εξελιγμένοι. Δεν λέω ότι έχουν μεγαλύτερο εγκέφαλο. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι έχουν ευσπλαχνία και σοφία και ευφυία, πολύ πέραν της δικής σας. Έχουν επιλύσει τα δικά τους θέματα ειρήνης χιλιετηρίδες πριν από σας. Σας προσέχουν αλλά ακολουθούν την τακτική μακριά τα χέρια, επειδή έχετε ελεύθερη βούληση. Πάντοτε σας κοιτούσαν. Πάνε κι έρχονται, χωρίς ποτέ να «ανακοινώνουν την άφιξή τους». Βλέπατε πολλούς από αυτούς ανά τους αιώνες, όμως κρατούν τις αποστάσεις τους επειδή δεν είστε έτοιμοι ακόμα.

Πλησιάζει ο καιρός να βιώσετε περισσότερες αλλαγές. Σας είπαμε το πρωί πως το σκοτάδι χαμογελά όταν φοβάστε. Εξαρτάται από σας για πόσο θα συνεχίζει το χαμόγελο. Σας είπαμε πως δεν μπορείτε να σκοτώσετε το σκοτάδι και ότι ο μόνος τρόπος να το ελαττώσετε είναι να δημιουργήσετε περισσότερο φως. Όσο περισσότερο φως επικρατεί, τόσο λιγότερο σκοτάδι θα υπάρχει στον πλανήτη. Βρίσκεστε τώρα στο κατώφλι μείζονος κοινωνικής ανακάλυψης. Ακούσατε όσα παρουσιάστηκαν στην σκηνή σήμερα; Η επιστήμη αρχίζει να καταλαβαίνει την ευσπλαχνία, τη συνοχή και τη σημασία, τον σκοπό της καρδιάς. Ανακαλύπτουν ότι η συνοχή δημιουργεί θεραπεία, μεγάλες αλλαγές στον τρόπο σκέψης και είναι υπεύθυνη να φέρνει ευσπλαχνία σε κείνους που δεν πίστευαν πως κάτι τέτοιο ήταν εφικτό. Αγαπητοί μου, αυτή είναι η αρχή μείζονος αγαθοεργής αλλαγής, όχι η αρχή της συντέλειας. Θέλω να το θυμάστε αυτό.

Όταν φύγετε από εδώ και ακούτε άλλους, πάντα κάποιοι θα σας λένε πως το τέλος πλησιάζει. Όταν ο συνεργάτης μου ήταν παιδί, το πρώτο πράγμα που έμαθε στην εκκλησία τους ήταν, «Το τέλος πλησιάζει». Συνέχισε να ακούει από άλλους το ίδιο τροπάριο για χρόνια – «Το τέλος πλησιάζει. Φαίνεται ότι ήταν πάντα κοντά. Αυτό ανέμενε η κοινωνία σας με τόσους τρόπους, επί δεκαετίες. Συνεπώς, το κουτί της πραγματικότητας με το οποίο μεγαλώσατε, σχεδόν απαιτεί να φοβάστε. Σας ζητήσαμε να αποσυναρμολογήσετε το κουτί. Ίσως είναι καιρός να δημιουργήσετε ένα νέο πρότυπο πίστης, το οποίο λέει πως όλα τα άλλα κουτιά που προηγήθηκαν έχουν κομματιαστεί.

Γηραιά ψυχή, είστε οι πρωτεργάτες όλων όσων ακολουθούν. Η μεταβολή είναι ο λόγος για τον οποίο κάθεστε στην αίθουσα ή ακούτε/διαβάζετε αυτήν την επικοινωνία. Γηραιά ψυχή, πάρτο σοβαρά. Εάν κάποιος σου πει πως είναι το τέλος του κόσμου, θέλω να χαμογελάσεις και να του πεις γιατί δεν είναι. Πες του πως ο Θεός τον αγαπάει υπερβολικά για να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα παλιό μήνυμα που αναπτύχθηκε από τους Ανθρώπους και όχι από τον Θεό.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης από όλες – το πόσο σας αγαπάει ο Θεός. Τα καταφέρατε σε αυτή τη μεταβολή και αρχίσατε να σκαρφαλώνετε ένα λόφο αλλαγής. Τρομαχτικό; Μπορεί να είναι. Εκφοβιστικό; Μπορεί να είναι. Δύσκολο; Θα είναι. Ποιος καλύτερος να το κάνει αυτό από κάποιον που έχει ζήσει εκατοντάδες ζωές κι έχει τη σοφία του Ακάς; Ποιος είναι καλύτερος να βοηθήσει να περάσει ο πλανήτης μέσα από αυτό; Η απάντηση είναι «εσείς».

Τούτη είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης απ’ όλες. Είναι μεταξύ εσάς και το Πνεύμα. Μπορείτε να τη νιώσετε; Μπορείτε να αισθανθείτε ίσως σήμερα τη συνοχή ανάμεσα σε σας και σε μένα, καθώς σας δίνω αλήθειες; Είναι καλά νέα, φρέσκα και υποσχόμενα. Θα το δείτε. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Αποχωρήστε από το μέρος αυτό διαφορετικά απ’ ότι ήρθατε.  Κατανοήστε ότι δεν είστε μόνοι σε όλο αυτό. Τούτο είναι το μήνυμα του Κρύων. Ας είναι έτσι.

Κι έτσι είναι.

Mετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης & Μύρια Sherin Hρακλή

Κρύων Ελλάς

Ο/η/το Κρύων παρουσιάστηκε κομίζοντας πληροφορίες και μηνύματα πριν περίπου 25 χρόνια μέσω του Λη Κάρολ. Συστήνεται σαν Μαγνητικός ειδήμων, απλώς βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Από τότε τα μηνύματα αυτά καταγράφονται κι έχουν κυκλοφορήσει σαν βιβλία σε δεκάδες γλώσσες, όπως και στα Ελληνικά από τις εκδόσεις ΚΡΥΩΝ, με την φροντίδα του Γιώργου Κελαϊδίτη.
Γύρω στο 2000 οι επικοινωνίες Κρύων άρχισαν να είναι ελεύθερα διαθέσιμες σε γραπτή και αργότερα σε ηχητική μορφή, στη διεθνή ιστοσελίδα KRYON.
Στην Ελλάδα άρχισαν να μεταφράζονται από το 2007 και τώρα είναι επίσης διαθέσιμες εντελώς δωρεάν στην ιστοσελίδα Kryon Hellenic Page
πάνω από 150 μεταφρασμένες και 75 υποτιτλισμένες - και συνεχώς εμπλουτίζονται…

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Κρύων Ελλάς (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας