Η Κυριαρχία της Ζωής

0
244

Σήμερα σας προσκαλώ να ζήσουμε κάτι που πολλοί άνθρωποι ίσως να μη γνωρίσουν ποτέ…
…και οι λέξεις που πρόκειται να χρησιμοποιήσω σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή και ίσως να σας φοβίσουν λίγο!

 

Μιλώ για την κυριαρχία της ζωής.

Είναι από τις πρώτες κουβέντες που μοιράστηκε ο Δάσκαλος μας Liu στην Κίνα το 2013. «Κυριαρχείστε στη ζωή σας».

Φυσικά, μερικοί άνθρωποι μπορεί να μπερδευτούν ελαφρώς ή να αναβάλλουν με τη λέξη «mastery»/κυριαρχία. Πιστεύουν ότι φέρνει αποχρώσεις ελέγχου ή ανωτερότητας – αλλά αυτό δεν σημαίνει πραγματικά την κυριαρχία, και η Κυριαρχία της Ζωής είναι μια άλλη έννοια εντελώς. Ενθουσίαζομαι που θα μοιραστώ τα παρακάτω μαζί σας.

Η πρώτη διδασκαλία:

Η κυριαρχία της ζωής δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που ορισμένοι έχουν και άλλοι όχι. Όλοι έχουν την ικανότητα να καλλιεργούν την κυριαρχία της ζωής.

Η δεύτερη διδασκαλία:

Η κυριαρχία δεν είναι ένας στόχος που πρέπει να φτάσετε ή ένα πλαίσιο για να ελέγξετε τη λίστα υποχρεώσεων. Στην πραγματικότητα, η κυριαρχία της ζωής είναι μια συνεχής διαδικασία στην οποία αποκαλύπτονται νέες φωτογραφίες σε εσάς κάθε φορά που επεκτείνετε τον ορίζοντα σας.

Η τρίτη διδασκαλία:

Έχετε ήδη βιώσει και ενσωματώσει τη συνολική κυριότητα ζωής στο παρελθόν. Κάθε νεογέννητο είναι κύριος της ζωής. Έτσι, για τους ενήλικες, η κυριαρχία της ζωής σημαίνει να διεκδικήσετε εκ νέου τη φυσική σας αυτονομία και την αντιπροσωπεία.

Είναι μια βαθιά διαδικασία να επιστρέψετε στον εαυτό σας, να επανασυνδεθείτε με την ενέργεια και τη νοημοσύνη της φύσης, να μετατρέψετε τις ανεπιθύμητες συνήθειες και τα πρότυπα σκέψης και τελικά να πραγματοποιήσετε το όραμά σας για τη ζωή σας.

Μέσω της κυριαρχίας της ζωής με την πραγματική της έννοια, μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητά σας (και με τη σειρά της, την πραγματικότητα που όλοι μοιραζόμαστε) από τη συστολή στη διαφάνεια και τη ροή, από τα βάσανα στη θεραπεία και από την καταστροφή στη δημιουργία.

Ελπίζω ότι αυτές οι τρεις διδασκαλίες, μέσα από την Σοφία του Qigong, θα σας εξυπηρετήσουν και θα σας καθοδηγήσουν για να ανακτήσετε τη δική σας κυριαρχία της ζωής.

Με εκτίμηση,
Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου

 

Παρακολουθήστε τα Online μαθήματα:
Aνανέωση: Ζωτικότητα, Φως και Δυνατότητα

 

Newsletter εγγραφή

 

Χρυσή Μπέρου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας