Η λύση στην προστασία του αναπνευστικού από την εισπνοή μικρο-σωματιδίων PM2.5 της ατμόσφαιρας που προκαλούνται και από τις πυρκαγιές

0
1218

Η φαρμακευτική εταιρεία Breath Purity International κυκλοφόρησε στην διεθνή αγορά το επαναστατικό ρινικό φίλτρο SINUSET για την προστασία του αναπνευστικού από την εισπνοή μικροσωματιδίων PM2.5.

 

η Φαρμακευτική εταιρεία Breath Purity και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Τσάκαλος στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης για την τεράστια βιβλική καταστροφή που ζούμε με τις πυρκαγιές, είναι δίπλα στην Περιφέρεια Αττικής, στον Ερυθρό Σταυρό, στους πυροσβέστες, στην ΕΛΛΑΣ, στον Ελληνικό Στρατό, στην Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) και στην Ομάδα Δίας .

Η εταιρεία προσέφερε το προηγμένης αναπνευστικής προστασίας ρινικό φίλτρο SINUSET, το διεθνώς πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την προστασία του αναπνευστικού από την εισπνοή βλαβερών μικρό-σωματιδίων PM2.5 που δημιουργούνται και από τις πυρκαγιές. Στηρίζουμε και συμπάσχουμε.

sinuset

sinusetsinusetsinuset

Τί είναι το ρινικό φίλτρο;

Το Sinuset® nasal filter Advanced Breathing Protection της Breath Purity International είναι ένα επαναστατικό ρινικό φίλτρο αέρα που θωρακίζει και προστατεύει το αναπνευστικό σύστημα από τα μικρό-σωματίδια και παρέχει:

 • Προστασία από τα παθογόνα μικρο-σωματίδια
 • Αντι-αλλεργική ανακούφιση
 • Αντι-αλλεργική πρόληψη

Προσφέρει καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα κάθε στιγμή στον χρήστη του μειώνοντας την ολική εισπνοή αλλεργιογόνων και παθογόνων μικρο-σωματιδίων του αέρα. Είναι πολύ ελαφρύ, άνετο, χωρίς να παρεμποδίζει την αναπνοή.

sinuset

Η κύρια λειτουργία του ρινικού φίλτρου Sinuset® είναι να μειώνει και σε ορισμένες περιπτώσεις να αποκλείει εντελώς την εισπνοή αλλεργιογόνων και παθογόνων μικρο-σωματιδίων όπωςPM2.5, ακάρεα, σκόνη, γύρη, βιομηχανική σκόνη, αιθαλομίχλη, βακτήρια, μικρόβια.

sinuset
Ρινικό Φίλτρο Sinuset® – Μεγάλο μέγεθος
sinuset
Ιατροτεχνολογικό προιόν, αρ. κοιν. ΕΟΦ: 38522/27-03-2020
Ρινικό Φίλτρο Sinuset® Μικρό μέγεθος
Ένα πακέτο περιέχει 6 ρινικά φίλτρα
Προστασία από αλλεργιογόνα και παθογόνα μικροσωματίδια

Το πρωτοποριακό υλικό κατασκευής του από ύφασμα μάσκας, δηλαδή μη υφασμένο ύφασμα υπερηχητικά κομμένο και ειδικά διαμορφωμένο για χρήση στη ρινική κοιλότητα.
Φιλτράρει και εμποδίζει να εισέλθουν στον οργανισμό:

 • Ρύπους της ατμόσφαιρας (νιτρικό οξείδιο, όζον, αιωρούμενες οργανικές ενώσεις, PM1, PM2.5, PM5, PM10)
 • Κόκκους γύρης (από αγριόχορτα και δέντρα όπως η ελιά, η οξιά, η σημύδα, η φουντουκιά, το κυπαρίσσι ή από ποώδη φυτά όπως το χαμομήλι, η αρτεμίσια, η αμβροσία, το πλαντάγκο)
 • Κοινά αλλεργιογόνα (ακάρεα σκόνης, τρίχες από τρίχωμα κατοικίδιων, μικροσωματίδια μυκήτων από υγρά περιβάλλοντα)
Προϊόν εγκεκριμένο

Σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα του φορέα πιστοποίησης DMT το Sinuset® nasal filter αποτελεί την προηγμένη προστασία του αναπνευστικού συστήματος και εμποδίζει την εισπνοή:

 • 100% των κόκκων γύρης (π.χ χόρτα, ακάρεα, επιθήλια ζώων από γάτες/σκύλους και τα περισσότερα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα
 • 92.5% των σωματιδίων διαμέτρου PM10 (κοινά μεγάλα σωματίδια αστικής ρύπανσης)
 • 85% των σωματιδίων διαμέτρου PM2.5 (κοινά μικρά σωματίδια αστικής ρύπανσης)
 • 75% των σωματιδίων διαμέτρου PM1

Οι εξαιρετικές επιδόσεις φιλτραρίσματος του Sinuset® έχουν επιβεβαιωθεί από το Νοέμβριο του 2017 από το παγκοσμίου φήμης εργαστήριο επιστημονικών ερευνών DMT το οποίο είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου.

Το Sinuset® είναι ιατροτεχνολογικό προιόν με σήμανση CE class I και συμμορφώνεται με αυστηρά πρότυπα αποστείρωσης, καθώς αποστειρώνεται σύμφωνα με ISO 11137.

Ιατροτεχνολογικό προιόν, αρ. κοιν. ΕΟΦ: 38522/27-03-2020

sinuset

Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ρινικό φίλτρο Sinuset®

Το ρινικό φίλτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες για την προστασία του αναπνευστικού, με επίκεντρο όλους όσους πάσχουν από χρόνιες νόσους του αναπνευστικού όπως άσθμα, ρινίτιδα, χρόνια αλλεργία, με συμπτώματα όπως μπούκωμα, καταρροή, φτέρνισμα, δύσπνοια (δυσκολία στην αναπνοή), βάρος στο στήθος, βήχα, συριγμό (σφύριγμα στην αναπνοή), άπνοια, ροχαλητό.

Πλεονεκτήματα

Το ρινικό φίλτρο Sinuset®

 • Προστατεύει το αναπνευστικό σύστημα
 • Ανακουφίζει από τις αλλεργικές αντιδράσεις και τις προλαμβάνει
 • Συμβάλλει στη μειωμένη εισπνοή αλλεργιογόνου, παθογόνου φορτίου
 • Συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του ανοσοποιητικού
 • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

sinuset

Αναλυτικά στοιχεία:
BREATH PURITY INTERNATIONAL
site: https://sinuset.com/el/
mail: [email protected]
τηλ: +30 211 1198125

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας