736 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αν αυτό που ονειρεύεστε για το καλοκαίρι σας είναι μια «φωλιά», ένα περιβάλλον αγάπης και φροντίδας για να βρείτε την ηρεμία και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, η Όμορφη Ζωή και το Cocoon εξασφάλισαν σε 5 τυχερούς αναγνώστες από μία συμμετοχή στο retreat «Θεραπευτικό άγγιγμα, Σώμα – Ψυχή – Έκσταση» με τον Jean Paul Sathya Lacroix και την Chandana Αργυρώ Δαβανέλου, που θα πραγματοποιηθεί στα Βασιλικά Εύβοιας από 22 έως 28 Ιουλίου, στην προνομιακή τιμή των 350 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η φιλοξενία και η διατροφή).

Το retreat «Θεραπευτικό άγγιγμα, Σώμα – Ψυχή – Έκσταση»  συνδυάζει τέλεια τις διαλογιστικές πρακτικές και τους ενεργητικούς διαλογισμούς του Όσσο με τις σαμανικές αναπνοές και το ολιστικό θεραπευτικό μασάζ, ώστε να επιτευχθεί το άνοιγμα των αισθήσεων και η απελευθέρωση από παλιά εμπόδια και αντιλήψεις που υπονομεύουν την εξέλιξή μας.

Μάθετε γιατί να επιλέξετε ένα retreat αντί για τις συνηθισμένες διακοπές στο άρθρο μας:
Διακοπές όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ψυχή.

Το σεμινάριο ξεκινά με σαμανικές τεχνικές, σαμανικές αναπνοές ώστε να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μας επιβαρύνει, να ελευθερώσουμε τις εντάσεις και να γειωθούμε υπό τον ήχο τυμπάνων.

Ακολουθεί η επίδειξη ενός μέρους του «μασάζ», που είναι κάτι πολύ περισσότερο από μασάζ, καθώς γίνεται εργασία τόσο στο φυσικό όσο και στο συναισθηματικό επίπεδο. Αγγίζουμε το σώμα αλλά στην ουσία αγγίζουμε όλη την ύπαρξη του ανθρώπου.
Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες επιλέγουν το ζευγάρι τους και καθοδηγούνται για να απομνημονεύσουν τη ροή του μασάζ.

Την επόμενη μέρα γίνεται ίδιο μασάζ, αλλά αυτή τη φορά χωρίς καθοδήγηση ώστε οι συμμετέχοντες  να εκφράσουν την δομή που θυμούνται αλλά κυρίως να νιώσουν την «παρουσία» και να είναι σε μια κατάσταση διαλογισμού.

Παράλληλα, γίνονται ταντρικές ή/και σαμανικές τελετουργίες, διαλογισμοί, θιβετιανοί παλμοί, για να δυναμώσουν οι  ρίζες, η ποιότητα της παρουσίας και το άνοιγμα στην ενέργεια όσων συμμετέχουν, πάντα με βάση κάποιους κανόνες, με αυτοσεβασμό και σεβασμό προς τους άλλους, χωρίς προθέσεις και χωρίς προσδοκίες.

Το retreat «Θεραπευτικό άγγιγμα, Σώμα – Ψυχή – Έκσταση»  είναι στην πραγματικότητα ένα ταξίδι που θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε τη χαρά και την ευχαρίστηση στη ζωή μας, να διευρύνουμε τα στενά όρια του «εαυτού», του «εγώ» και να βρούμε την Ενότητα, όπου τίποτα δεν είναι καλό ή κακό. Να ενώσουμε τον αρσενικό και τον θηλυκό μας εαυτό ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε και να διατηρήσουμε επιτυχημένες και αρμονικές συντροφικές σχέσεις.

Ελάτε να ζήσετε την κάθε στιγμή, να δώσετε απεριόριστη αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σας, να νιώσετε την κάθε στιγμή να μεταμορφώνεται σε μια θεραπευτική και εκστατική εμπειρία.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Jean Paul:

Ακολουθώντας τη ροή της ζωής έλαβα πολλά δώρα από αυτήν και σήμερα, η μεγαλύτερη μου χαρά είναι να τα μοιράζομαι αυτό το δώρο με όλους εκείνους που είναι πρόθυμοι να την εμπιστευτούν, να την ζήσουν ολοκληρωτικά και να την χαρούν χωρίς να αναζητούν συνεχώς να κολυμπούν ενάντια στο ρεύμα της, χωρίς να νιώθουμε άβολα με την κάθε αλλαγή και την ίδια στιγμή να διαμαρτυρόμαστε ότι η ζωή μας είναι μονότονη…

Γνωρίστε καλύτερα τον Jean-Paul Lacroix, μέσα από μια όμορφη συνέντευξή του.

θεραπευτικό άγγιγμα, Cocoon, retreat

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

2 Σχόλια

    • Γεια σας !

      Αναφέρεται ξεκάθαρα στην πρώτη παράγραφο !
      Και στον σύνδεσμο του retreat υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας 🙂

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.