Ποια είναι τα βασικά συστατικά της προσωπικότητας στο μονοπάτι της ζωής μας, αυτό που έχουμε ως χαρακτήρα στο σήμερα τι περιέχει; Πόσο συνειδητά έχουμε εξετάσει τα συνθετικά στοιχεία μας για να δούμε το πάζλ της ύπαρξής μας πως έχει συνδεθεί;

 

Οι αναμνήσεις που φέρουμε από το παρελθόν, οι  άσχημες και οι καλές στιγμές, τα λάθη που κάναμε λόγω απειρίας, οι εξαρτήσεις, ο  πόνος που βιώσαμε και οι εμπειρίες, όλα αυτά είμαστε εμείς.

Τα  παράπονα και τα συμπλέγματα μας, οι άνθρωποι που αγαπήσαμε, πληγώσαμε, συγχωρήσαμε, οι αγαπημένοι που έφυγαν από κοντά μας, όλα αυτά διαμορφώνουν την γήινη ψυχή μας. Μπορείς να τα αγκαλιάσεις και να νιώσεις  ευγνωμοσύνη και πληρότητα γιατί είναι κομμάτια από το είναι σου. Ξετυλίγουν καρέ- καρέ  την ταινία της ζωής σου και αυτό που είσαι στο τώρα.

Συνήθως τα ξεχνάμε στο χρονοντούλαπο και δεν εκτιμάμε τα διδάγματα, την ουσία τους.  Βίωσε τα, αγάπησε τα και ευλόγησε την ενέργεια που φέρουν, είναι δικά σου! Διαλογίσου πάνω τους και προσέλκυσε τα, μην αφήνεις να αιωρούνται σαν σκιές που ταξιδεύουν χωρίς συνοχή στο πεδίο του συλλογικού σου ασυνείδητου.

Χρειάζεται να τα έλξεις, γείωσέ τα στο ενεργειακό σου πεδίο για να ενισχύσεις τον άξονα σου, να αισθανθείς όμορφα για αυτό που είσαι, μην αμφιβάλεις για σένα και αισθάνεσαι εύθραυστος.

Μην αφήνεις τα ενεργειακά αποτυπώματα σου στο παρελθόν σε καταστάσεις που δεν έχεις μετατρέψει και σε πρόσωπα που δεν έχεις συγχωρέσει.

Πολλές φορές τα παλιά τραύματα τα σκεπάζουμε  με την σκόνη του χρόνου για να μην μας πονάνε αλλά αυτό είναι αδυναμία. Δεν υποστηρίζουμε τον εαυτό μας στο τώρα καθώς έχουμε αφήσει ενεργειακούς λώρους συνδεδεμένους με το παρελθόν που μας απομυζούν ενέργεια, λάθη της νιότη μας που αποστρέφουμε την ματιά μας και δεν τα παραδεχόμαστε ή τα προσπερνάμε διακριτικά.

Όλα αυτά τα αποδέχομαι με αγάπη, τα φέρνω στο φως, όσο και αν με πόνεσαν δεν τα θάβω, ούτε τα αρνούμαι, δεν τα κλείνω μυστικά σε κάποιο σεντούκι στα βάθη της καρδιά ή του νου. Δεν τα αποποιούμαι  και κάνω πως δεν είναι δικά μου, ότι δεν έχω ευθύνη.

Τα προσκυνώ με ευλάβεια καθώς είναι η μαγιά για το απόσταγμα που θα μου δώσει το μαγικό φίλτρο για να θεραπεύσω τα τραύματα μου. Όσο αντιστέκομαι και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν τόσο αιμορραγούν, αυτό σημαίνει ότι οι αναμνήσεις δεν έχουν μετουσιωθεί μέσα από την αγάπη. –

Ζώντας μέσα στον κόσμο των μορφών η απελευθέρωση είναι ο δύσκολος δρόμος από τα στοιχειωμένα κατάλοιπα του εγώ γιατί σαν ενέργεια σου λέει μην προχωρήσεις στην ψυχολογική σου επανάσταση.  Γιατί τα δεσμά του παρελθόντος τα χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι ότι η ασφάλεια σου πηγάζει από την ανασφάλεια σου.

Ο νους προβάλλει συνέχεια αντιστάσεις, δεν είναι ο σκοπός σου η αλλαγή, πάρε μια αναβολή ακόμα στην εξέλιξη σου, έχεις χρόνο κ.λπ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βολεύονται απ’ αυτό το μηχανισμό και πέφτουν στην παγίδα του εγώ που η στάσιμη ενέργεια του, σου λέει:

 «Δεν έχει σημασία η ελευθερία από τα προγραμματισμένα στερεότυπα που σε εγκλωβίζουν αλλά δώσε προτεραιότητα στην ψευδαίσθηση σου να σε θεωρείς αδύναμο, να μην αποδεχθείς και ενεργοποιήσεις ποτέ τις δυνατότητες που έχεις».

Αλλά οι άρπιες του νου σκορπίζουν μακριά μόλις ο Ήρωας- Θεϊκή Ουσία προβάλλει μέσα από την αγνή ενέργεια της αγάπης, χωρίς στεγανά και παρωπίδες, μια αγάπη σαν χρυσή βροχή που έρχεται στην ζωή σου και καθαρίζει τις αραχνιασμένες γωνίες του νου και τις σκιές που σου λένε μην προχωρήσεις γιατί η στασιμότητα είναι η ασφάλεια και η σιγουριά σου.

-Αποδέξου και άφησε να κυλίσει μαγικά η αγάπη άνευ όρων στην ζωή σου.-

Στείλε την ενέργεια της μέσα από την καρδιά σου σε όσους σε πλήγωσαν ή σε ταλαιπωρούν ακόμα, δεν χρειάζεται όμως να στέλνεις αγάπη μόνο σε όσους σου δίνουν. Το να λαμβάνεις και να παρέχεις μηχανικά αγάπη κρύβει στο βάθος συμφέρον και αντάλλαγμα, είναι και αυτό ένα πρόγραμμα της προσωπικότητας «η αγάπη από συνήθεια» που τρέχει υπόγεια στο λογισμικό του νου και νομίζεις ότι τελικά αυτό είναι η αληθινή αγάπη.

Σκόρπισε την μαγική σκόνη της ακόμα και σε αυτόν που δεν γνωρίζεις, στον άστεγο του δρόμου καθώς περπατάς, σε αυτόν που περιμένει στο φανάρι σκυθρωπός, στην ταμία του σούπερ μάρκετ που αγωνίζεται να σε εξυπηρετήσει, στον συνάδελφο που αντιπαθείς κλπ., όχι μόνο όμως στους ανθρώπους, αλλά και σε όλα τα όντα.

Μην ξεχνάς το πιο σημαντικό,  στείλε αγάπη προς τα εσένα, άναψε την φλόγα της στην καρδιά σου και πες «με αγαπώ, με αγαπώ, με αποδέχομαι και με ευγνωμονώ είμαι υπέροχος/η, μέσα στην άπειρη αγάπη μου και με ευχαριστώ»

#Senhar

 

Newsletter εγγραφή

 

senhar

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας