Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ηδονής και απόλαυσης;

Όλα ξεκινούν με τη σεξουαλική μας ενέργεια!

 

Ηαπόλαυση δημιουργείται όταν η εσωτερική μας Θεότητα απολαμβάνει τη σύνδεση με το φυσικό σώμα μέσα από τις πύλες των αισθήσεων και αφήνει τη σεξουαλική ενέργεια να ρέει σε όλο το σώμα!

Απόλαυση είναι όταν η κάθε μου αναπνοή χαϊδεύει τα σπλάχνα μου

Απόλαυση είναι όταν ο κάθε ήχος τρέφει την καρδιά μου

Απόλαυση είναι όταν κοιτάζω το ηλιοβασίλεμα και παραδίνομαι σε αυτό

Απόλαυση είναι όταν χάνομαι μέσα σε ένα χάδι και συνειδητοποιώ την ψευδαίσθηση της δυαδικότητας

Η ηδονή εμφανίζεται όταν η εσωτερική μας Θεότητα δεν έχει πρόσβαση στο φυσικό μας σώμα και τα ηνία της σεξουαλικής ενέργειας τα παίρνουν μέρη του εαυτού μας, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε χαμηλή δόνηση και προσπαθούν να τραφούν από αυτή.

Ηδονή είναι όταν τρέφω τα συναισθήματά μου με δηλητήριο, το οποίο εμφανίζεται σαν νέκταρ

Ηδονή είναι όταν τρέφω την έλλειψη αυτοαξίας μου δίνοντας την ενέργειά μου στον άλλον

Ηδονή είναι όταν αποφεύγω την αλήθεια του σώματός μου και επινοώ μία αλήθεια του μυαλού μου

Ηδονή είναι η συνεχής απομάκρυνση από την Θεότητα, γιατί ίσως να φοβάμαι να συνειδητοποιήσω ότι είμαι Θεός

Η σεξουαλική μας ενέργεια είναι η κύρια πηγή ζωτικότητας που χρησιμοποιείται από όλα μας τα σώματα! Είναι η ενέργεια που χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς, για να δημιουργήσουμε και να υλοποιήσουμε στη ζωή μας, για να σκεφτούμε με διαύγεια, για να ανοίξουμε την καρδιά μας και γενικότερα για να ζήσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η ενέργεια αυτή σε ένα υγιές σώμα τρέφεται από την ενέργεια της γης!

Όταν η σύνδεσή μας με τη γη είναι μπλοκαρισμένη, τότε η ζωτική μας ενέργεια δεν τρέφεται ή ακόμα χειρότερα μπορεί να τραφεί από πεποιθήσεις και συναισθήματα χαμηλής δόνησης ή ακόμα και από την ενέργεια των άλλων!

Δυστυχώς τα τελευταία χιλιάδες χρόνια η ενέργεια αυτή καταπιέστηκε από την κοινωνία, τη θρησκεία, τον πατριαρχισμό και την απομάκρυνση των ανθρώπων από την φύση.

Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι ζούνε σε ένα σώμα δικτατορίας με δικτάτορα το Μυαλό. Όπως όλες οι δικτατορίες αργά ή γρήγορα καταλήγουν στην επανάσταση αυτών που καταπιέζονται… Στο σώμα μας καταπιέζεται η σεξουαλικότητα, η έκφραση συναισθημάτων, η διαίσθηση, ο αυθορμητισμός μας κλπ

Τι γίνεται λοιπόν με την ηδονή και την απόλαυση;

Μία καταπιεσμένη σεξουαλική ενέργεια τρέφεται από την ηδονή, πίσω από την οποία βρίσκονται πάντα ῾Τροφές῾ χαμηλής δόνησης. Μια ελεύθερη και υγιής σεξουαλική ενέργεια τρέφεται μέσω της απόλαυσης, όπου από πίσω κρύβεται η Θεϊκή μας φύση που χαίρεται την ύπαρξη στο φυσικό μας σώμα.

Μία καταπιεσμένη σεξουαλική ενέργεια είναι σαν ένα λιοντάρι κλεισμένο σε ένα κλουβί! Ο εγκλωβισμός αυτός του λιονταριού μας κάνει να εκφράζουμε τη δύναμή μας με λάθος τρόπο.

Φανταστείτε λοιπόν ένα τέτοιο λιοντάρι πεινασμένο και ακόμα χειρότερα σε ένα κλουβί να κατοικεί μέσα μας. Αυτό είναι η σεξουαλική μας ενέργεια, η οποία είναι και η βασική ενέργεια ζωής που έχουμε σε κάθε ενσάρκωση.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι όταν μπαίνουμε στην Ηδονή ῾δίνουμε῾ την ενέργειά μας και όταν απολαμβάνουμε ῾λαμβάνουμε῾ ενέργεια από την ίδια μας την Φύση.

Όταν απαρνιόμαστε την απόλαυση τότε σχεδόν πάντα θα γεννιέται η ηδονή!

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια είναι να την απελευθερώσουμε από πεποιθήσεις, προγράμματα και καταπιέσεις και να την αφήσουμε να ρέει στο σώμα μας, πάντα συνδεδεμένη με την Ανώτερη Θεϊκή μας Πλευρά.

 

Newsletter εγγραφή

 

Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας