Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο: Μη Φοβού την Αλλαγή!

0
380

Πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου 2022, στις 11:28μμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, η οποία είναι ταυτόχρονα και ηλιακή έκλειψη, η πρώτη της χρονιάς.

 

αν και οι εκλείψεις θεωρούνται παραδοσιακά κακοί οιωνοί και πολλοί τις φοβούνται, είναι καλό να γίνει κατανοητό ότι οι εκλείψεις, και δη οι ηλιακές, σηματοδοτούν την αρχή ή την λήξη πολύ σημαντικών κεφαλαίων στη ζωή μας. Επειδή, όμως, εκ-λείπει το φως, του Ήλιου στην προκειμένη περίπτωση, μια ηλιακή έκλειψη είναι πολύ πιθανό να βιωθεί ως έλλειψη που να μας κινητοποιήσει σε δράση αναφορικά με ηλιακά ζητήματα, όπως η ταυτότητά μας, η δημιουργικότητά μας, ο σκοπός μας στη ζωή ή η σχέση μας με σημαντικά ανδρικά πρόσωπα, πχ πατέρας, σύζυγος, σύντροφος ή εργοδότης.

Λόγω ζωδίου, η έλλειψη θα σχετίζεται με την υλική μας ασφάλεια και την ικανότητά μας να ριζώνουμε και να παγιώνουμε σχέσεις ή καταστάσεις. Άρα, η υλική ανασφάλεια καθώς και ο φόβος της αλλαγής μπορεί να είναι ανάμεσα στις θεματικές που καλούμαστε να επεξεργαστούμε επί του παρόντος.

Μήπως, λοιπόν, έχει έρθει η ώρα να αναμετρηθούμε με τον φόβο της αλλαγής και να τολμήσουμε να κάνουμε κάτι ριζικά διαφορετικό έως ανατρεπτικό σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ταυτότητα, τη δημιουργικότητά μας ή τη σχέση μας με σημαντικά πρόσωπα; Άλλωστε, η έκλειψη πραγματοποιείται με σύνοδο Φώτων-Ουρανού τονίζοντας την βαθιά ανάγκη να απελευθερωθούμε από τα δεσμά του παρελθόντος παρά την όποια ανασφάλεια γεννάει αυτό. Τα εξάγωνα που σχηματίζει με τα Φώτα και τον Ουρανό ο Άρης από τους Ιχθύς θα δώσουν ευκαιρίες να δράσουμε ευέλικτα κα με αρωγό την πίστη ότι η απελευθέρωση θα είναι για καλό.

Πολύ βοηθητική θα είναι και η χορηγός της έκλειψης, Αφροδίτη, από τη μοίρα της απόλυτης έξαρσής της και με υποστηρικτές τον Δία, τον Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Πλούτωνα. Επομένως, το καινούργιο κεφάλαιο που σηματοδοτεί η έκλειψη σχεδόν αποθεώνει την ανάγκη για ομορφιά, ειρήνη και αρμονία, αξίες που μπορούμε να κατακτήσουμε μόνο αν είμαστε πρόθυμοι να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε (Ερμής-Πλούτωνας).

Θα τολμήσετε, λοιπόν, την αλλαγή ή θα την φοβηθείτε;

 

Ακούστε όλα τα Podcasts για τις Αστρολογικές Προβλέψεις

Δείτε το Ολοκληρωμένο διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών
της Σχολής Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας

 

Newsletter εγγραφή

 

 

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας