Η προσωπική δύναμη και η θέληση εδρεύουν σε αυτό το Chakra. Εδώ βρίσκεται ο χώρος των προκλήσεων, ο χώρος όπου θα πάρουμε την ευθύνη για τις δράσεις μας. Από αυτό το κέντρο κινητοποιείται επίσης η ανάγκη να προβάλουμε τον εαυτό μας με αυτοπεποίθηση, να κινηθούμε προς τα εμπρός με ενθουσιασμό και αυθορμητισμό. Από εδώ πηγάζει μία επιτυχημένη αυτοπειθαρχία και ένα εύστροφο χιούμορ.

Υπερλειτουργία: Εξαιρετική επιθετικότητα με τάσεις βίας και θυμού εντελώς απρόβλεπτες. Έντονη φιλοδοξία με ροπή προς την εξουσία χωρίς ηθική απέναντι στους άλλους – το άτομο θέλει αποκλειστικά να κατακτήσει το στόχο του. Χειραγώγηση, εκμετάλλευση και άσχημη διαχείριση των ανθρώπων. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η άκαμπτη στρατηγική και η πειθαρχία που επιβάλλει και η απαίτηση να τον ακολουθούν.

Υπολειτουργία: Το πρώτο χαρακτηριστικό είναι η έλλειψη της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης. Το άτομο δεν ξέρει πώς να προβάλει τον εαυτό του, τα χάνει εμπρός σε κοινό, έχει αδύναμη αίσθηση πειθαρχίας και θέληση και αφήνει απλώς τη ζωή του να χάνεται, χωρίς να δρα.

Το Chakra του Ηλιακού Πλέγματος αναπτύσσεται από το ενάμισι έτος μέχρι τα τέσσερα έτη.

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο: “Ενεργειακά Κέντρα” του βιβλίου «Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά» , Εκδόσεις: ΔΙΟΝ.

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία.
Έχει εκπαιδευτεί στην Ανώτερη Επικοινωνία (Channeling), σε τεχνικές με το εκκρεμές, στο θεραπευτικό μασάζ, καθώς και σε διάφορες θεραπευτικές τεχνικές και έχει σπουδάσει Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Έχει μελετήσει το Σαμανισμό από διάφορες κουλτούρες. Είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης.
Έχει εκδόσει τα βιβλία «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», και "Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά".
Εργάζεται ως θεραπεύτρια, είναι συντονίστρια του κύκλου γυναικών Blossoming Goddess και διοργανώνει τα Athens Goddess Festivals, με στόχο την αφύπνιση του Ιερού Θηλυκού.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Shakila Ιωάννας Μπράτη
Shakila Ιωάννα Μπράτη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.