Ο άνθρωπος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης, παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ξεχάσει αυτό και αυτή την εποχή καλούμαστε να το ξαναθυμηθούμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αρμονία στην ύπαρξη μας.

 

Hφύση πάντα μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα της για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε σε κάθε πεδίο της ύπαρξης μας. Στην σημερινή εποχή που οι εσωτερικές και οι εξωτερικές αντιθέσεις (φως και σκοτάδι) είναι στο απόγειο τους, η φύση μας πρόσφερε και πάλι τα δώρα της για να μπορέσουμε να εναρμονίσουμε αυτές τις αντιθέσεις και να ωριμάσουμε ως άνθρωποι.

Τα δώρα αυτά είναι τα transcendental mushroom essences, τα οποία είναι ενεργειακά σκευάσματα τα οποία εμπεριέχουν μέσα τους το αιθερικό αποτύπωμα, ενεργειακή πληροφορία και ιδιότητα μανιταριών, πτηνών και κρυστάλλων.

Το κάθε ένα από αυτά είναι ένα μείγμα από το αιθερικό αποτύπωμα, την ενεργειακή πληροφορία και ιδιότητα ενός συγκεκριμένου μανιταριού, πτηνού και κρυστάλλου.

Λειτουργούν ως καταλύτες της εσωτερικής αρμονίας και ισορροπίας. Έχουν ως κυρίως θέμα να μας βοηθήσουν να φέρουμε στο φως της συνείδησης και να μεταμορφώσουμε τις πτυχές του εαυτού που έχουμε θάψει στην σκιά του ασυνειδήτου, το εσωτερικό μας σώμα του πόνου και τον αδιόρατο τρόπο με τον οποίον επηρεάζουν τον τρόπο ύπαρξης μας. Να αναγνωρίσουμε και να συνδεθούμε με τις ανώτερες φωτεινές ποιότητες του είναι μας, να μπορέσουμε να εξισορροπήσουμε το φως και το σκοτάδι μέσα μας, να υπερβούμε την διτότητα  και να δημιουργήσουμε μια ενοποιημένη κρυσταλλοποιημένη αίσθηση εαυτού.

Έχουν έρθει να μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε σωστά αυτήν την έντονα μεταβατική εποχή που διανύουμε και να οδηγηθούμε σε μια βαθύτερη, αρμονία και γνώση του εαυτού.

Για την δημιουργία τους δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα οργανικό μέρος από τα μανιτάρια ή τα πτηνά και δεν έχουν βλαφτεί με κανέναν τρόπο ούτε τα μανιτάρια ούτε τα πτηνά και κανένα μέρος του οικολογικού συστήματος. Η ενεργοποίηση τους γίνεται με την συνειδητή συμμετοχή και διαύλωση της συνειδητότητας των μανιταριών, των πτηνών και των κρυστάλλων και για αυτόν τον λόγο είναι απολύτως ασφαλές και δεν έχουν παρενέργειες.

Όλα τα transcendental mushroom essences είναι απολύτως φυσικά και χειροποίητα. Έχουν δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα εσωτερικής καθοδήγησης, με αγάπη και αγνή πρόθεση από τον Omprakash (Κ.Γιαούπι).

Για την εμβάθυνση στα θεραπευτικά τους πεδία και για να μεταδοθεί αυτό το δώρο διοργανώνονται ανά τακτά διαστήματα σεμινάρια και εργαστήρια.

Σχετικό βίντεο:

 

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Βιωματικό εργαστήριο: «Ένα ταξίδι πέρα από τη διττότητα». Πραγματοποιείται από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στην Αθήνα, από τον Omprakash Κώστα Γιαούπι.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Newsletter εγγραφή

 

Κώστας Γιαούπι

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Κώστας Γιαούπι (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας