Της Έλενας Έρα

Σ

ε έναν ιδανικό κόσμο δεν θα υπήρχαν δύσκολοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν βία και χειρισμό με αποτέλεσμα να εξαπατούν και να πληγώνουν τους άλλους. Κάθε συμπεριφορά εκδηλώνεται ανάλογα με το πόσο βαθιά κάποιος βρίσκεται μέσα στο matrix. Σε ποιο ποσοστό δηλαδή ο άνθρωπος οδηγείται από την εγωική συμπεριφορά.

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν 100% κάτω από την επίδραση του εγωικού νου, άλλοι 80% και άλλοι έχουν λιγότερα ποσοστά. Το ποσοστό αυτό είναι δείγμα της αφύπνισης του ανθρώπου. Υπάρχουν δηλαδή στιγμές που το εγώ αναλαμβάνει να οδηγήσει το σώμα και υπάρχουν και στιγμές που ο ανώτερος νους καθοδηγεί, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν όμορφες πράξεις καλοσύνης και ο άνθρωπος να υπερβαίνει το εγώ.

Αν κάποιος αρχίσει να δείχνει με το δάχτυλο και να υπολογίζει πόσο είναι το ποσοστό του εγώ σε κάποιον, τότε το δικό του εγώ σχολιάζει. Όταν ένας άνθρωπος συμπεριφέρεται με τον ανώτερο νου, μόνο αγάπη, καλοσύνη και συμπόνια μπορεί να δείχνει στους άλλους.

Σημασία λοιπόν δεν έχει τι κάνει ο διπλανός σου αλλά τι κάνεις εσύ. Στόχος μας, είναι να λειτουργούμε με ολοένα και λιγότερο εγώ. Αυτό αλαφρώνει τον κόσμο, καθαρίζει κάρμα και φέρνει ευλογίες στον πλανήτη. Ένας άνθρωπος που λειτουργεί χωρίς εγώ, έχει δηλαδή αφυπνιστεί, η δύναμη της επίδρασής του είναι 1000 φορές δυνατότερη από μία εγωική συμπεριφορά.

Ενδιαφέροντα μαθηματικά θα έλεγα.

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να κρίνει τους άλλους, να τους δείχνει με το δάχτυλο και να παρακολουθεί κατά πόσο οι άλλοι εκδηλώνουν εγωική συμπεριφορά ή όχι, τότε η επίδρασή σου στον πλανήτη δεν είναι θετική καθώς το εγώ σε καθοδηγεί. Δεν είναι η δουλειά σου να παρακολουθείς τα εγώ των άλλων αλλά να κάνεις όλη εκείνη την εσωτερική εργασία προκειμένου να υπερβείς το δικό σου εγώ.

Να ασχολείσαι με την καλλιέργεια του δικού σου χωραφιού. Θρέφει το συλλογικό ασυνείδητο με θετικότητα, επισκιάζοντας τις εγωικές συμπεριφορές. Κάθε φορά που υπερβαίνεις το εγώ και αφήνεις τον ανώτερο νου να καθοδηγεί το σώμα, πολλοί άνθρωποι ευεργετούνται στον πλανήτη μέσω του συλλογικού ασυνείδητου. Καλλιέργησε το δικό σου χωράφι λοιπόν. Και τότε, μια μέρα, θα δεις πως όλα τα καλλιεργημένα χωράφια δημιουργούν μια εύπορη γη γεμάτη αφθονία για όλους.

Με αγάπη,
Έλενα Έρα

Πηγή: www.elenaera.com/gr

 

Έλενα Έρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας