Καλώς ήλθες στο ταξίδι έξω από το matrix

1
1012

Της Έλενας Έρα

Η

σημαντικότερη σχέση της ζωής σου είναι εκείνη που έχεις με όλα τα πλάσματα της Γης, με όλες τις Κοσμικές δυνάμεις και με κάθε τι που έχει έρθει σε Ύπαρξη σε όλες τις διαστάσεις του Σύμπαντος. Είναι η σημαντικότερη όλων πέρα από κάθε ανθρώπινη σχέση που έχεις στη ζωή σου, ακόμη και με την οικογένειά σου. Είναι η σημαντικότερη όλων γιατί όλα αυτά είσαι εσύ.

Με κάθε σύννεφο, λουλούδι, κάτοικο του Μπαγκλαντές, αγαπημένη ψυχή που έχει φύγει, βράχο στο φεγγάρι, την καταιγίδα στον Δία ή το πιο μακρινό άστρο, έχετε κάτι κοινό: τον ιερό Εαυτό, εκείνη τη Συνειδητότητα του Σύμπαντος που εμπεριέχεται στα πάντα.

Αυτή η σχέση είναι πέρα από την ταύτισή σου με το σώμα. Μόλις υπερβείς την προσκόλληση με τις μορφές της ύλης βγαίνοντας έξω από το matrix, μόλις καταλάβεις πως το εγώ δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ομίχλη στο νου, τότε η διεύρυνση της αντίληψής σου θα αλλάξει. Θα βλέπεις τον ιερό Εαυτό στα πάντα γιατί αυτή είναι η φυσική σου κατάσταση.

Όταν βγεις έξω από το matrix, υπάρχει μια μεγάλη ανακούφιση γιατί επιτέλους είσαι ο αληθινός σου εαυτούς. Τα φίλτρα φεύγουν και όλα όσα βλέπεις σού φαίνονται άξια αγάπης… ό,τι κι αν εκδηλώνεται την παρούσα στιγμή. Συνειδητοποιείς πως όλα όσα ήταν να κάνεις μέσα στο matrix, τα έχεις κάνει ήδη. Έχεις παίξει σε κάθε πιθανό σενάριο ως ψυχή, έχεις αισθανθεί όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα και έχεις γευτείς όλους τους πικρούς και γλυκούς καρπούς που θα μπορούσες να έχεις στη διάθεσή σου.

Μα τώρα είσαι κάτι πέρα από αυτό. Συγχώρεσες ό,τι άφησες πίσω, έσβησες το κάρμα και επιτέλους αποκάλυψες την αληθινή σου φύση. Το πιο ανακουφιστικό συναίσθημα όλων. Η αληθινή ελευθερία. Τώρα ξεκινάει η πραγματική ελεύθερη βούληση καθώς ελεύθερη βούληση δεν υπάρχει όσο το εγώ σέρνει τον άνθρωπο από εδώ και από εκεί.

Καλώς ήλθες στην έξοδο από το matrix. Τώρα ξεκινά ένα άλλο ταξίδι, το Συνειδητό Κοσμικό ταξίδι μέσα από το ανθρώπινο σώμα που έχει σκοπό να βοηθήσει κι άλλους να συνειδητοποιήσουν πως η εγωική συμπεριφορά τούς εμποδίζει να απελευθερώσουν την ψυχή τους.

Το Κοσμικό ταξίδι είναι σιωπηλό και απλά εκπέμπεται. Είναι οι θάλασσες τις αφύπνισης που ήδη έχουν δημιουργήσει λωρίδες διαδρομών στις θάλασσες του κόσμου μέσα στο matrix. Ξεχωρίζουν από τα ασημένια νερά που λαμπυρίζουν με φως. Oλοένα και περισσότερες ψυχές κάνουν αυτές τις διαδρομές, ολοένα και περισσότερα Κοσμικά καράβια πλέουν σε αυτές τις λωρίδες του φωτός. Και αυτές οι λωρίδες της αφυπνιστικής θάλασσας επιδρούν σε όλες τις θάλασσες του matrix, φωτίζοντας σταδιακά τα σκοτεινά νερά.

Καλώς ήλθες στο ταξίδι έξω από το matrix.

Και επί του πρακτέου… τι σημαίνει να ζεις έξω από το matrix;

Σημαίνει να έχεις συμπόνια και αγάπη, βοηθώντας τον κόσμο με ανιδιοτέλεια.

Με αγάπη,
Έλενα

Πηγή: www.elenaera.com/gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Έλενα Έρα

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας