Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος γύρω από το πόσο ωφέλιμος είναι ο καθημερινός διαλογισμός και όχι αδίκως.

 

Από την άλλη, η εικόνα που έχουμε δημιουργήσει με ένα πρόσωπο που μέσα σε μία απόλυτη ηρεμία παίρνει αναπνοές δίπλα στη φύση, έχει καταστήσει την ιδέα του διαλογισμού ως ένα άπιαστο όνειρο!

Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζουμε. Η προσωπική μας δέσμευση απέναντι σε αυτή την ποιοτική στιγμή με τον εαυτό μας μπορεί να γίνει ένα ευχάριστο παιχνίδι. Η ομάδα της Anagenis λοιπόν, μέσα από την εμπειρία της σε αυτόν τον τομέα συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει στη συνέχεια 4 βήματα που θα  σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις διαλογισμό!

1. Καθόρισε τον χρόνο της ημέρας που θα αφιερώσεις για την πρακτική σου.

Είναι γνωστό ότι διευκολύνουμε σε μεγάλο βαθμό το μυαλό, όταν του ορίζουμε το χρονικό πλαίσιο στο οποίο χρειάζεται να κάνουμε κάτι. Κάνε αυτή τη νέα συνήθεια λοιπόν εύκολη, κλείνοντας ένα ραντεβού με τον εαυτό σου για διαλογισμό.

Στην Anagenis πιστεύουμε ότι η καλύτερη ώρα είναι το πρωί. Για τον λόγο αυτό ετοιμάσαμε ένα ολόκληρο πρόγραμμα καθημερινής σύνδεσης που θα απογειώσει τις διαλογιστικές σου ικανότητες. Μάθε περισσότερα εδώ.

2. Δημιούργησε ένα περιβάλλον που θα σε εμπνεύσει.

Βρες έναν χώρο στο σπίτι σου και βάφτισέ τον ως το προσωπικό σου ησυχαστήριο. Φρόντισε να σε εμπνέει να καθίσεις εκεί και να διαλογιστείς. Δεν είναι ανάγκη να είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο. Μία όμορφη εικόνα για να σε εμπνεύσει είναι η επόμενη:

3. Φόρεσε άνετα ρούχα.

Είναι πολύ σημαντικό τη στιγμή που θα συνδεθείς με εσένα να μην υπάρχει τίποτα που να επηρεάζει και να αποσπά την προσοχή σου από αυτή την όμορφη εμπειρία. Σε αυτή την περίπτωση ο πρωινός διαλογισμός βολεύει ακόμη περισσότερο, μιας και μπορείς να συνεχίσεις από τον ύπνο φορώντας τις πυζάμες σου.

4. Χρησιμοποίησε την αναπνοή και την καθοδήγησή σου.

Μπες στην καθοδήγηση της αναπνοής σου, χρησιμοποιώντας το Μαγικό Τρίπτυχο: Σώμα – Πνεύμα – Συνειδητότητα. Όταν ενεργοποιείς τη σύνδεσή σου μαζί τους όλα παίρνουν τον δρόμο σου. Αυτή είναι η αρχή, έτσι ώστε η σύνδεση αυτή να ενδυναμώνεται μέσα από τον Διαλογισμό και να συνεχίζει μέσα στη διάρκεια της ημέρας!

Γνωρίζοντας πόσο καλύτερα γίνονται όλα όταν τα κάνουμε εύκολα και αυτά, η ομάδα της Anagenis δημιούργησε το νέο της πρόγραμμα 21 ημερών. Μέσα σε 21 ημέρες καθημερινής σύνδεσης με σύντομο διαλογισμό που χωράνε στο πρόγραμμα του σύγχρονου ανθρώπου, φέρνουμε αυτή την τόσο ωφέλιμη συνήθεια στη ζωή μας!

Αν θέλετε κι εσείς να κάνετε αυτή την τόσο απλή αρχή που θα φέρει θαύματα στην καθημερινότητα και σε ολόκληρη τη ζωή σας, σας προσκαλούμε με χαρά στην παρέα μας!

Βικτώρια Καρυπίδου

Πηγή: anagenis.com

 

Newsletter εγγραφή

 

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.