Διοργανώνεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης ημέρα κατάδυσης για άτομα με αναπηρία όρασης με τίτλο: ΄No barrier tour΄

 

ηδράση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, ώρα 9:00π.μ. Απευθύνεται στα άτομα με αναπηρία όρασης, τα οποία θέλουν να συμμετάσχουν σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνωριμίας με την αυτόνομη κατάδυση (Try Scuba Diving).

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε όλους όσους νιώθουν την ανάγκη απελευθέρωσης από την βαρύτητα και την καθημερινότητα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε Άτομα με Αναπηρία Όρασης να γνωρίσουν την αίσθηση παραμονής και κίνησης κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Έμπειροι εκπαιδευτές αυτοδυτών, εξειδικευμένοι στις καταδύσεις για ΑμΕΑ (μέλη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Disabled Divers International – DDI), σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνουν την ενημέρωση, την προετοιμασία και τη συνοδεία των συμμετεχόντων σε μια υποβρύχια διαδρομή στο ασφαλές περιβάλλον της πισίνας.

Η συμμετοχή στην δραστηριότητα είναι δωρεάν και μοναδική προϋπόθεση είναι τήρηση των βασικών κανόνων για μια ασφαλή και ευχάριστη περιήγηση υποβρυχίως. Στις καταδύσεις μπορούν να συμμετέχουν ως συνοδοί και συγγενείς ή φίλοι που είναι ήδη αυτοδύτες, κατόπιν της σχετικής κατάρτισης που θα προηγηθεί στον χώρο της εκδήλωσης.

Για την συμμετοχή είναι απαραίτητη η υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος μέχρι την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευση από Γενικό Ιατρό που να επιτρέπει την συμμετοχή στην δραστηριότητα.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών www.keat.gr, και στη σελίδα του ΚΕΑΤ στο facebook.
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κορογιάννου Παναγιώτα, τηλ 2310 830 095 (εσωτερικό 231), e- mail: [email protected]

Πηγή: keat.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας