Η Κατάσταση Κβαντικής Συνειδητότητας

0
405

Της Βικτώριας Καρυπίδου

Βρίσκεστε λοιπόν στην κατάσταση κβαντικής συνειδητότητας, είστε κβαντικά ακτινοβόλα αιώνια λαμπερά όντα του φωτός. Ήρεμοι, αγαπάτε τους ανθρώπους, διότι σας διακατέχει η φυσική ικανότητα να κατανοείτε ότι είστε μέσα στο Όλον, ότι το Όλον είστε εσείς και ότι όλα, τα πάντα και παντού συμβαίνουν στιγμιαία. Θέλω να το συνειδητοποιήσετε, θέλω σε κάθε στιγμή της ύπαρξής σας να υπάρχει μόνο το τώρα.

Εάν ο κάθε άνθρωπος το είχε καταλάβει, η ανθρωπότητα θα μεταμορφωνόταν σε 12 λεπτά. Γιατί 12 λεπτά; Γιατί εκείνο που σκέφτεται ο άνθρωπος τα πρώτα 12 λεπτά αφότου ξυπνήσει, εκείνο κτίζει και διαμορφώνει όλη του την ημέρα. Είναι πολύ σημαντικός και βασικός ο ύπνος στην ύπαρξή μας εδώ στην υλική πραγματικότητα. Το σώμα μας αρχίζει κυριολεκτικά να καταρρέει χωρίς τον ύπνο. Μας είναι απαραίτητο να μπαίνουμε σε κατάσταση του ύπνου, για να μπορούμε να μεταβαίνουμε στις παράλληλες πραγματικότητες, εκεί όπου υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητές μας.

Την στιγμή που εσείς απομακρύνεστε από την σκηνή –και θα σας εξηγήσω για ποια στιγμή μιλάω–, όλοι εκείνοι που αναλαμβάνουν την διακόσμηση της σκηνής, αποφασίζουν πώς θα στολίσουν την σκηνή εκεί που πρωταγωνιστείτε, ανάλογα με τον ρόλο που εσείς επιλέγετε να ενσαρκώσετε. Πόσο μαγικά τέλειο είναι αυτό! Δηλαδή μ’ εκείνη την σκέψη που σας παίρνει ο ύπνος, με αυτό που αποκοιμιέστε, σε εκείνο ακριβώς τον κόσμο, πάνω σε εκείνη την σκηνή με τα ανάλογα σκηνικά ξυπνάτε. Αυτή ακριβώς η πραγματικότητα δημιουργείται από εσάς τους ίδιους και κανένας μα κανένας δεν έχει πρόσβαση στην δική σας σφαίρα συνειδητότητας. Πώς αποκοιμιέστε; Με ποιά σκέψη; Και σε ποιό κόσμο θα ξυπνήσετε; Οι άλλοι απλά αναλαμβάνουν τα σκηνικά, την διακόσμηση, τις καταστάσεις, τις εμπειρίες, γιατί η σκέψη είπαμε παράγει δόνηση, ήχο, υλοποίηση.

Αυτή την πρόσβαση λοιπόν στην σφαίρα έχετε μόνο εσείς. Εμείς οι άνθρωποι ζωντανεύουμε τις ψευδαισθήσεις μας και τις ζωντανεύουμε και τις δημιουργούμε την στιγμή που αποκοιμιόμαστε, την στιγμή που πέφτουμε για ύπνο. Συγκεκριμένα η διαδικασία αυτής της αποκοίμισης, την στιγμή που πέφτουμε για ύπνο και την στιγμή που ξυπνάμε, είναι δύο χρονικές περίοδοι που δημιουργήσαμε για την υλοποίηση ή την ακύρωση μιας εμπειρίας, μίας κατάστασης, μίας ψευδαίσθησης.

Είναι δύο μαγικές στιγμές!
Πριν κοιμηθείτε κάνατε ό,τι ήταν να κάνετε, χρησιμοποιώντας κάποια από τα πνευματικά εργαλεία που εφαρμόζετε ή δουλεύετε τώρα στα σεμινάρια της σχολής μας, στη συνέχεια απλά μετακομίσατε εσωτερικά μέσα σας, πήγατε σε ένα άλλο σημείο και επιτρέψατε στον εαυτό σας να κοιμηθεί σε μια εντελώς νέα σκηνή, με εκείνα τα σκηνικά που σας είχαν ετοιμάσει το πρωί όταν ξυπνήσατε, όπου ξυπνήσατε μέσα σ’ έναν άλλο παράδεισο, μέσα σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου όλα γύρω σας απλά λάμπουν.

Και σας καλώ να τοποθετείτε την πιο όμορφη διακόσμηση, τα πιο όμορφα παραδεισένια σκηνικά στη σκηνή της ζωής σας. Επιλέξτε κωμωδίες, επιλέξτε τις πιο όμορφες ιστορίες, επιλέξτε αυτό που σας εμπνέει, αυτό που αξίζετε. Για όλους όσοι αποφασίσουν να πορευθούν αυτό το νέο μονοπάτι μέχρι το τέλος, σας προτρέπω να επιλέγετε και να τα κατέχετε όλα, να τα έχετε όλα ταυτόχρονα, να είστε πάντα την ίδια στιγμή όλα όσα θέλετε να είστε και να βιώνετε τις εμπειρίες που επιθυμείτε συγχρόνως.

Η Σήλια Φεν έχει μία υπέροχη πρακτική, όπου τοποθετεί πάνω από τις πόλεις ένα άστρο. Πάνω από μία πόλη βάζετε ένα άστρο, απ’ όπου διαχέεται ουσιαστικά νέο επίπεδο συνειδητότητας σε όλη την ανθρωπότητα. Κατά την άσκηση αυτή, αυτή την επίκληση καλείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τα δελφίνια από τις ανώτερες σφαίρες. Τοποθετείτε λοιπόν το άστρο πάνω από την πόλη σας, το μέρος σας –μπορεί να είναι κάποιο project, κάποιο έργο, κάποια σχέση, μπορεί να είναι πάνω από όλο τον πλανήτη– και καθώς σταθεροποιείται και παραμένει, διατηρείται αυτό το άστρο από τα υπέροχα δελφίνια των ανώτερων σφαιρών και απ’ αυτό διεισδύει, διαχέεται η νέα ενέργεια σ’ εκείνο που εσείς τοποθετήσατε σαν ανάλογο σημείο, στο μέρος, στην πόλη, στο project, στη σχέση του εαυτού σας.

Εσείς θα προσπαθήσετε, θα εισχωρήσετε ακόμα πιο βαθιά σ’ αυτή την διαδικασία. Φανταστείτε ότι εσείς είσαστε αυτό το αστέρι, μέσω του οποίου από τους εσωτερικούς σας κόσμους, από μέσα σας, ρέει η ενέργεια της φώτισης, της ευμάρειας νέων ιδεών για όλη την ανθρωπότητα, για όλο τον πλανήτη. Ενεργοποιείστε το άστρο μέσα σας, μέσα στην καρδιά σας, στον θύμο αδένα, ανάψτε αυτό το αστέρι. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε, εάν για 21 ημέρες προσπαθήσετε να βγείτε εντελώς από την ταύτισή σας με την ιδέα ότι είστε απλά ένας άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Γη. Μετακινηθείτε, φύγετε από αυτή την ιδέα, μετακινηθείτε στο θεϊκό ον που είστε.

Μετακινηθείτε από την ταύτιση με το σώμα, είναι υπέροχο όχημα, ένας ναός, τον οποίο τιμούμε, υποκλινόμαστε μπροστά του, το φροντίζουμε, το προσέχουμε, γιατί η νιότη που το διακατέχει, η ζωτική ενέργεια, η ζωντάνια και η αγάπη πραγματικά μας εμπνέει και μας βοηθάει αυτό το άστρο να λάμπει συνεχώς μέσα μας προς τα έξω. Τώρα φανταστείτε ότι η πιο φωτισμένη εκδοχή σας είστε εσείς, αυτός που αυτή την στιγμή ακούει αυτό το υλικό. Νιώστε ότι εσείς είστε η σφαίρα της δικής σας ανάληψης, είστε το ακτινοβόλο, λαμπερό, απεριόριστο, αθάνατο ον του φωτός.

Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και τώρα μέσα σας αισθανθείτε τον ίδιο σας τον εαυτό, νιώστε ότι είστε ψυχικά προικισμένο ον, σφαίρα χαράς και αθανασίας του πνεύματος. Εσείς είστε η χαρά, εσείς είστε η αθανασία. Νιώστε το μέσα σας, είστε νέοι, γεμάτοι νιότη. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα σας στο εδώ και τώρα, όλα συγχρόνως και στιγμιαία. Εγώ ειμί. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Έχουμε αυτή την μοναδικότητα. Εισπνέω και αισθάνομαι. Εισπνέω και είμαι. Συγκεκριμένα η φύση του ανθρώπου επιτρέπει να ενοποιούμε το Όλον μας.

Πηγή: anagenis.com

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας