Το Κέντρο Βάσης είναι η γείωση, η σταθερότητα, το ένστικτο της επιβίωσης, η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Καλή αίσθηση με το σώμα μας, ζωτικότητα, αίσθημα σιγουριάς οικονομικής αλλά και σε όλα τα επίπεδα γενικά. Ένα υγιές Κέντρο Βάσης μας γεμίζει ασφάλεια και αυτό μας προσφέρει μία γενική χαλάρωση.

 

Υπερλειτουργία: Λαιμαργία, υπερβολικά όρια με σκληρότητα, όχι μόνο απέναντι στους άλλους αλλά και στον εαυτό. Τα άτομα έχουν επιβάλλει ένα πρόγραμμα στον εαυτό τους δύσκαμπτο. Έχουν ανάγκη από υλικά πράγματα και πολύ συχνά μαζεύουν πολλά και διάφορα αντικείμενα, για ώρα ανάγκης.

Υπολειτουργία: Τα άτομα δυσκολεύονται να υλοποιήσουν, ντρέπονται ακόμα και που υπάρχουν, λες και πιάνουν χώρο στον πλανήτη. Γι’ αυτό συνήθως έχουν οικονομικά προβλήματα, αδύναμα όρια, πολύ κακή σχέση με το σώμα τους, το οποίο πολύ συχνά το απορρίπτουν ή ακόμη επιλέγουν αιρέσεις συνειδητά ή ασυνείδητα που τιμωρούν το σώμα. Συχνά συναντάμε άτομα που ακολουθούν πολύ σκληρή και αυστηρή διατροφή. Φτιάχνουν φανταστικές ιστορίες φόβου στο κεφάλι τους (όχι όπως αυτές που προέρχονται από δυσλειτουργία του σπληνός) και ζουν μέσα σε αυτές.

Το πρώτο Chakra αναπτύσσεται κατά το τελευταίο εξάμηνο της κυήσεως και καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής.

Της Shakila Ιωάννας Μπράτη –  Απόσπασμα από το Κεφάλαιο: “Ενεργειακά Κέντρα” του βιβλίου “Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: Θεραπευτικό Εγχειρίδιο” , Εκδόσεις: ΔΙΟΝ.

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία.
Έχει εκπαιδευτεί στην Ανώτερη Επικοινωνία (Channeling), σε τεχνικές με το εκκρεμές, στο θεραπευτικό μασάζ, καθώς και σε διάφορες θεραπευτικές τεχνικές και έχει σπουδάσει Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Έχει μελετήσει το Σαμανισμό από διάφορες κουλτούρες. Είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης.
Έχει εκδόσει τα βιβλία «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», και "Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά".
Εργάζεται ως θεραπεύτρια, είναι συντονίστρια του κύκλου γυναικών Blossoming Goddess και διοργανώνει τα Athens Goddess Festivals, με στόχο την αφύπνιση του Ιερού Θηλυκού.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Shakila Ιωάννας Μπράτη
Shakila Ιωάννα Μπράτη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.