Η Όμορφη Ζωή και o Βαγγέλης Πετρίτσης PhD χαρίζουν σε ένα τυχερό νικητή μία αυτογνωσιακή συνεδρία αστρολογίας !

Κατά τη συνεδρία αυτή ο νικητής θα είναι σε θέση να ανακαλύψει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, να μάθει ποια είναι τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που ίσως να συναντά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και ποια είναι τα κύρια μαθήματα που έχει να πάρει στη ζωή, όπως αυτά αποκαλύπτονται από την ανάλυση του ωροσκοπίου του. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει έναν υψηλότερο βαθμό αυτογνωσίας.

Η αυτογνωσιακή συνεδρία διαρκεί μία ώρα και συνιστάται σε άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.
Για τη συνεδρία αυτή είναι απαραίτητο ο ενδιαφερόμενος να έχει παράσχει από πριν τα στοιχεία της γέννησής του (ημερομηνία, χρονολογία, ώρα και τόπο).

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

 

Η τυχερή νικήτρια είναι:
Panagiota.Moisidou

 

Ο Βαγγέλης Πετρίτσης PhD είναι Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας.

Παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.

Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Είναι ιδρυτής της Σχολής Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας στο Πόλις, Κέντρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης, και συγγραφέας εξάτομης σειράς βιβλίων για εκμάθηση Αστρολογίας.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας