Κέρδισε ένα αθλητικό κολάν και ένα scrunchie μαλλιών της εταιρίας Lifetrail και απόλαυσε την άνεσή σου!

1
1279

Η Όμορφη Ζωή και η Life Trail χαρίζουν σε 1 νικητή ένα αθλητικό κολάν και ένα scrunchie μαλλιών από εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα, για την ευεξία και την άνεση σου!

Τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας. Προσεχώς η οικογένεια προϊόντων της Life Trail μεγαλώνει.

 

τα προϊόντα μας αποτελούνται από αξιόπιστα, ανθεκτικά υλικά με ενσυνειδητότητα και ευγνωμοσύνη προς την μητέρα γη που μας φιλοξενεί, όπως λύκρα (ελαστικό ύφασμα), και βαμβάκι, με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-ποιότητας. Απευθύνεται σε γυναίκες, άνδρες, κορίτσια και αγόρια. Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν στον ασκούμενο τη μέγιστη ελευθερία να εκτελεί δύσκολες θέσεις (asanas) ή οποιαδήποτε άσκηση, χορό ή ζούμπα, ακόμη και όταν το σώμα είναι υγρό από την εφίδρωση. Ταυτόχρονα, με ένα κατάλληλο τοπάκι και τα ιδανικά αξεσουάρ, φοριούνται όλες τις ώρες!

Η τυχερή νικήτρια:
Τζούδα Βασιλική

Λήξη διαγωνισμού: Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, 12:00 μμ

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Φως και χαρά στο μονοπάτι σου.

Χώρος αρμονίας, προσωπικής ανάπτυξης, ευεξίας και eShop «Το μονοπάτι».

Το μονοπάτι είναι ένας χώρος που απευθύνεται σε όσους αναζητούν στη ζωή τους την κίνηση, την υποστήριξη, την ενδυνάμωση, την εξισορρόπηση, την αρμονία, την ηρεμία, την ανακούφιση, την επίγνωση, τη χαρά, την θετική στάση και την καλή ενέργεια.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες καλύπτοντας όλο τον κύκλο της ζωής, καθώς τα σεμινάρια ξεκινούν από την περίοδο της εγκυμοσύνης και φτάνουν μέχρι και την τρίτη ηλικία.

 

Κολάν και scrunchie:

Βρες το νούμερό σου για το κολάν!

SMALL: 1.45 – 1.55 Ύψος
MEDIUM: 1.55 – 1.65 Ύψος
LARGE: 1.65- 1.75 Ύψος

 

 

Επίλεξε το αγαπημένο σου σετ εδώ

Τώρα περισσότερο από ποτέ καταλαβαίνουμε πιο συνειδητά ότι είναι απαραίτητα τα εφόδια στη ζωή μας όπως η υποστήριξη,  η ενδυνάμωση, η εξισορρόπηση των συναισθημάτων, η ανακούφιση από το stress και η θετική στάση.
Κατά καιρούς βιώνουμε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που σκεπτόμαστε, στα συναισθήματά μας, στις συνήθειες μας, στην καθημερινότητά μας.

Μήπως, νοιώθουμε ευάλωτοι και ανασφαλείς;

Εδώ έρχονται τα εργαλεία της πρακτικής γιόγκα, και όχι μόνο, να προσφέρουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα όπως ανακούφιση, αυτοπεποίθησή, ευελιξία, διεξόδους, χαμογελά, αγάπη, ασφάλεια, ικανοποίηση, αληθινή επικοινωνία και γαλήνη.
Όλα τα παραπάνω σε άμεση ανταπόκριση στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας, κάθε στιγμή, κάθε μέρα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας