Κέρδισε τη δική σου θήκη κινητού PoM Shield και προστατεύσου από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία!

4
694

Η Όμορφη Ζωή και η PoM Shield χαρίζουν σε 1 νικητή μια κομψή επιτραπέζια θήκη κινητού τηλεφώνου, που εξαλείφει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του κινητού τηλεφώνου!

Πρόκειται για την καινοτόμα λύση που στοχεύει στην εξασφάλιση της σωματικής και πνευματικής γαλήνης, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την απεριόριστη συνομιλία και το άκουσμα μουσικής μέσω του κινητού τηλεφώνου.

απευθύνεται στους φίλους της κινητής τηλεφωνίας που νιώθουν ανασφάλεια από την έκθεσή τους στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της.
Με την τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου στο PoM shield, ο χρήστης μπορεί να το έχει δίπλα του άφοβα όλες τις ώρες.

Έτσι θα είναι 99% προστατευμένος από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του κινητού, χωρίς να χάνει καμία κλήση.

Ο τυχερός νικητής:
Τζανής Κλειδάς

Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, 12:00 μμ

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Πώς λειτουργεί;
Το PoM Shield είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν τεχνολογίας που στο εσωτερικό του καινοτόμα υλικά με βάση το ασήμι δημιουργούν έναν «κλωβό προστασίας» (Faraday cage), ενώ εξωτερικά καλύπτεται με υφάσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής για όλα τα γούστα. Η εγκατάστασή του γίνεται με μία μόνο κίνηση.

Συνδέεις ένα ενσύρματο ακουστικό για να πραγματοποιείς φωνητικές κλήσεις και να ακούς μουσική και τοποθετείς την ειδική κεραία σε απομακρυσμένο σημείο του χώρου. Μπορείς ακόμα να φορτίζεις το τηλέφωνό σου ενώ βρίσκεται μέσα στο PoM Shield. Είναι τόσο εύκολο στη μεταφορά και εγκατάστασή του που μπορεί να σε συνοδεύει όπου κι αν ταξιδεύεις.

Θήκη κινητού PoM Shield:

PoMShield

• Για iPhones και Android USB Type C
• Περιλαμβάνει standard antenna kit (με 7m καλώδιο)
• Φτιαγμένο από εξαιρετικά απαλό, συνθετικό λινό
• Κατασκευάζεται στην Ελλάδα

 

Επίλεξε το αγαπημένο σου PoM shield εδώ

Κατά την διάρκεια της ημέρας: το PoM shield έχει τον στόχο να σε προστατεύει από τους πονοκεφάλους που δημιουργούν οι πολλές ώρες ομιλίας στο κινητό και η συνεχής έκθεση στα πεδία του.

Κατά την διάρκεια του ύπνου: θέλει να σου εξασφαλίσει συνθήκες βαθιάς ξεκούρασης. Μπορείς να έχεις το PoM shield στο κομοδίνο σου. Έτσι θα είσαι διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή, ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύεσαι από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Με την φροντίδα του PoM shield βρίσκεσαι ένα βήμα πιο κοντά στην σωματική και πνευματική σου γαλήνη.

Το PoM Shield κατασκευάζεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για χειροποίητο προϊόν.
Τα τεχνολογικά του μέρη και το εσωτερικό που είναι από ίνες ασημιού διαμορφώνονται από σύγχρονα μηχανήματα, ενώ η σύνθεσή τους και το ράψιμο γίνονται στο χέρι από ντόπιους τεχνίτες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

4 Σχόλια

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας