Η Όμορφη Ζωή και ο RAMA χαρίζουν σε 5 νικητές από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν δωρεάν το εργαστήριο Happy Kids !

Ελάτε να μάθουμε πώς να προετοιμάζουμε τα παιδιά μας για την ενήλικη ζωή τους σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο.
Να τους καλλιεργήσουμε την συναισθηματική τους νοημοσύνη και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίζουν το στρες και διάφορες ψυχοφθόρες καταστάσεις όπως είναι οι περιπτώσεις bullying.
Γιατί ένας ισορροπημένος ψυχικά και συναισθηματικά άνθρωπος είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος!

Το εργαστήριο θα γίνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, 18:30-21:30, στο Arima Therapy Center , Νευροκοπίου 18, Κεραμεικός

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για το Happy Kids , απαντήστε σε μια απλή ερώτηση στη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση για τις 5 δωρεάν διπλές προσκλήσεις !

Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μμ

Παρακαλούμε διάβαστε και τους όρους συμμετοχής, πριν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας saveandwin.gr, nethall.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr, e-contest.gr για την υποστήριξή τους.

Όμορφη Ζωή

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο info@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας