Η Όμορφη Ζωή και ο Αργύρης Μάρδας χαρίζουν σε 5 νικητές από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν δωρεάν το εργαστήριο “Μάθε τη Σωστή Συναισθηματική Έκφραση” !

Το σεμινάριο θα γίνει την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, 18:30-21:30, στο Triaena Business Center, Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι

Όλα τα προσωπικά μας προβλήματα προέρχονται από την λανθασμένη επικοινωνία που έχουμε με το κοινωνικό μας δίκτυο. Γνωρίστε πώς να εκφράζετε σωστά τα συναισθήματά σας, απελευθερώνοντας την αρνητικότητα της κάθε εμπειρίας την ώρα που τη ζείτε !

Ο εισηγητής, συγγραφέας και δημιουργός της Expansion MethodΑργύρης Στραβελάκης Μάρδας θα μας οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας, προσωπικής εξέλιξης και θεραπείας, γεμάτο πρακτικά εργαλεία, ευχάριστες εκπλήξεις και μεγάλες αλήθειες.

Δείτε εδώ όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για το το εργαστήριο “Μάθε τη Σωστή Συναισθηματική Έκφραση”

Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μμ

Παρακαλούμε διάβαστε και τους όρους συμμετοχής, πριν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας saveandwin.gr, nethall.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr, e-contest.gr για την υποστήριξή τους.

Όμορφη Ζωή

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο info@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας