Η Όμορφη Ζωή και ο RAMA χαρίζουν σε 5 νικητές από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν δωρεάν το καινοτόμο σεμινάριο Pranic Sports Therapy !

Το σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018, 18:30-21:30, στο Triaena Business Center, Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι

Ο αθλητισμός είναι ένας ανταγωνιστικός τομέας που απαιτεί συνεχή εγρήγορση, αυξημένη αντοχή αλλά και ψυχικό σθένος. Πολλές φορές οι αθλητές αλλά και γενικότερα οι ασκούμενοι καταφεύγουν στη χρήση σκευασμάτων για να αυξήσουν τις επιδόσεις τους. Γεγονός που επιβαρύνει την υγεία τους αλλά και την συναισθηματική τους κατάσταση καθώς πολλά σκευάσματα επηρεάζουν τόσο σε σωματικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο. Για τον λόγο αυτό ο Rama προσφέρει αποκλειστικά το Pranic Sports Therapy. Ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στις τεχνικές Pranic Healing του Master Choa Kok Sui και το οποίο μπορεί να αυξήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες ενός αθλητή!

Τι είναι το Pranic Sports Therapy?

To Pranic Sports Therapy βασίζεται στις τεχνικές του Pranic Healing, ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας που ανέπτυξε ο Master Choa Kok Sui. Χρησιμοποιεί το prana (ζωτική ενέργεια) για να ενισχύσει και να επιταχύνει την έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτοθεραπεία. Για να προσφέρει στο άτομο σωματική, πνευματική και συναισθηματική υγεία.

Η εισαγωγή του Pranic Sports Therapy στο πρόγραμμα εκγύμνασης ενισχύει το σώμα, καθώς αυξάνει τη ζωτική ενέργεια σε αυτό. Με αποτέλεσμα τη βελτίωση της απόδοσης και της αντοχής. Παράλληλα, η τεχνική αυτή ομαλοποιεί τη ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα, μειώνοντας έτσι τον πόνο. Επίσης τον χρόνο αποθεραπείας σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή τραυματισμών. Ελαχιστοποιεί το χρόνο επιστροφής του επαγγελματία ή ερασιτέχνη αθλητή στις αθλητικές του υποχρεώσεις, την εκγύμναση και την καθημερινότητά του.

Δείτε εδώ όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για το Pranic Sports Therapy, απαντήστε σε μια απλή ερώτηση στη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση για τις 5 δωρεάν διπλές προσκλήσεις !

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μμ

Παρακαλούμε διάβαστε και τους όρους συμμετοχής, πριν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας saveandwin.gr, nethall.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr, e-contest.gr για την υποστήριξή τους.

Όμορφη Ζωή

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο info@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

2 Σχόλια

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.