Κερδίστε το Ημερολόγιο Feng Shui 2021

0
372

Η Όμορφη Ζωή και το The Greek Feng Shui Center χαρίζουν σε 3 νικητές από ένα Ημερολόγιο Feng Shui 2021. 

Σύμφωνα με το Κινέζικο Ημερολόγιο Tong Shu κάθε ημέρα ορίζεται από ένα σύνολο συγκεκριμένων ενεργειών που ασκούν επιρροή στις αποφάσεις και τα αποτελέσματα των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, στους προσωπικούς, οικογενειακούς, αισθηματικούς, οικονομικούς και επιχειρηματικούς τομείς.

Η ορθή Επιλογή Ημερομηνίας για σαφώς προσδιορισμένες δραστηριότητες, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην επιτυχή έκβαση αυτών των δραστηριοτήτων.

Οι νικητές είναι:

@maria.nikolaidou.71
@coaching_mihalis

@tettaki_

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Η σπουδή της Επιλογής Ημερομηνίας αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην μελέτη της Κινέζικης Μεταφυσικής και το ημερολόγιο των ευνοϊκών και δυσμενών ημερών του Έτους μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθούμε στο “σωστό μέρος” την “σωστή στιγμή” όταν πρόκειται για σημαντικές δραστηριότητες, ώστε να πάρουμε την σωστή απόφαση.

Στο Πολύχρωμο Ημερολόγιο 2021 μπορείτε να βρείτε εξηγήσεις για την σημασία των χρωμάτων π.χ τι σημαίνει μια ημέρα με κόκκινο ή καφέ ή πράσινο χρώμα, τις ιδιότητες των ημερών πχ τί σημαίνει ημέρα Αποδοχής, Τέλους, Οριοθέτησης κλπ, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε τις κατάλληλες ημέρες για αγοραπωλησίες, συμβόλαια, συνεντεύξεις, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις κ.α.

Το Ημερολόγιο μπορείτε να το βρείτε εδώ: www.skroutz.gr

Σύντομο βιογραφικό συγγραφέα

Η Βάσω Αναγνωστοπούλου τα τελευταία 22 χρόνια ασχολείται με την Κινέζικη Μεταφυσική και διδάσκεται ή διδάσκει Feng Shui, Bazi και Qi Men Dun Jia.

Άρχισε τις σπουδές της στην Κινέζικη Τέχνη Χωροθεσίας με την πρωτοποριακή Lillian Too και συνέχισε με τους Masters Yap Cheng Hai, Joey Yap, Raymond Lo και Joseph Yu, ιδρυτή του Feng Shui Research Center, τον οποίο προσκάλεσε το 2001 στην Ελλάδα για να διδάξει, επί σειρά ετών, Feng Shui, Bazi, I-Ching, Water Methods και Xuan Kong Da Gua.

Η μαθηματική, επιστημονική και ορθολογική προσέγγιση του Joseph Yu στην Κινέζικη Μεταφυσική είχε απήχηση στην πρακτική και αναλυτική της σκέψη. Μετά από μακροχρόνιες σπουδές των μεθόδων και στρατηγικών του μεγάλου αυτού δασκάλου, τον εκπροσωπεί στην Αθήνα με το Feng Shui Research Center Athens. Κάνει σεμινάρια και τηλεφωνικές συνεδρίες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας