Η Όμορφη Ζωή και το Αλάδανο χαρίζουν σε 3 τυχερούς από ένα spray Πρόπολη με αιθέριο έλαιο κανέλας των 35ml.

Η πρόπολη είναι μια ουσία που παράγουν οι μέλισσες για να στεγανοποιούν και να απολυμαίνουν το εσωτερικό της κυψέλης. Είναι γνωστή από την αρχαιότητα για την θεραπευτική της δράση, ιδίως την αντιική και αντιβακτηριδιακή, που την καθιστά διαχρονικά πολύτιμο σύμμαχο ενάντια στις λοιμώξεις.

Ο Ιπποκράτης την σύστηνε για για τη γρήγορη επούλωση πληγών, σε έλκη και εγκαύματα. Σήμερα, η πρόπολη χρησιμοποιείται ευρέως ως φάρμακο, είτε ως αυτούσιο σκεύασμα, είτε ως συστατικό με άλλα προϊόντα της μέλισσας, όπως η γύρη και το μέλι ή άλλα βοτανικά σκευάσματα.

Η πρόπολη έχει πολυάριθμες θεραπευτικές δράσεις. Είναι αντιμικροβιακή, Αντιβακτηριδιακή,αντιφλεγμονώδης, αντιμυκητισιακή, αντιϊκή, αντιαιμορραγική, αντιβακτηριδιακή, επουλωτική, αντιοξειδωτική, αναισθητική, αντιπαρασιτική, ενισχυτική του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική χρήση.

Η Αλάδανο συλλέγει πρόπολη από ειδικές προπολοπαγίδες διαλύοντας την σε αιθυλική αλκοόλη 95 βαθμούς. Αυτό την καθιστά ισχυρή άμυνα του οργανισμού. Επιπλέον, η Αλάδανο εμπλουτίζει την πρόπολη με αιθέριο έλαιο από κανέλα Κεϋλάνης και μέλι, με αποτέλεσμα να δυναμώνει τη δράση της. Το “Βάμμα πρόπολης” και η “πρόπολη με αιθέριο έλαιο κανέλας και μέλι” από το Αλάδανο μπορούν να τα χρησιμοποιούν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και παιδιά από 3 ετών και άνω. Όσες φορές θέλουν ημερησίως χωρίς παρενέργειες.

Διαβάστε όλο το άρθρο για την Πρόπολη | Το φυσικό αντιβιοτικό που παράγουν οι μέλισσες

 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

 

Οι τυχεροί νικητές είναι:

@mariakapopoyloy
@koci.maria
@george_baxevanoglou

 

Αλάδανο

Αλάδανο
Τρίκερι – Ν. Πήλιο – ΤΚ 37009
Τηλ/Fax: 24230.91371
Καζανόβα 30α, 185 39, Πειραιάς
Τηλ: 210.45.10.911
Κινητό: 693.77.77.128
Website: www.aladano.gr
Email: [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας