Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Μπαρ Σε Καλό Μας”

0
389

Η Όμορφη Ζωή και ο Πόλις Πολυχώρος χαρίζουν σε 3 νικητές από μία διπλή πρόσκληση για την ανατρεπτική κωμωδία “Μπαρ σε καλό μας”.

Η ανατρεπτική κωμωδία “Μπαρ Σε Καλό Μας” από την θεατρική ομάδα-κολλεκτίβα “Burn & Yearn” (Καίγομαι & Αδημονώ, για να μην παρεξηγούμαστε) έρχεται με ένα υπερθέαμα τσέπης γύρω από τις περιπέτειες μίας τρελοπαρέας της διπλανής πόρτας που κυνηγάει το όνειρο στην Ελλάδα της κρίσης. Χωρίς όμως να ξεχνάει ποτέ ότι ίσως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι να αγαπάς το διπλανό σου από την Έκτη Δημοτικού… μαζί με τη σέκση αδερφή του.

Δείτε εδώ τις μέρες και ώρες των παραστάσεων
Παίζουν οι ηθοποιοί: 

Δημήτρης Τσιλιφώνης, Ερνέστος Βουτσίνος, Στεφανία Γκουρνέλου, Κατερίνα Παναγιωτοπούλου
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ερνέστος Βουτσίνος
Σύνθεση Τραγουδιών – Αφήγηση: Βύρωνας Τσουράπης

 

Η ζεστασιά της καλής παρέας και το γέλιο που προκαλούν όλοι αυτοί μαζί οι καταπληκτικοί κωμικοί, θα μας κάνουν να απολαύσουμε εκπληκτικό χιούμορ και να ξεκαρδιστούμε με τη καρδιά μας!

 

Μια σύντομη περιγραφή γα τον χώρο

Το Πόλις Πολυχώρος είναι ένας πρωτοποριακός και ζωντανός πολυχώρος στα Βόρεια Προάστια που ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την διαφορετική οπτική, συνδέοντας την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό με την καθημερινή ζωή και την κοινωνική δραστηριότητα.

Υποστηρίζει πολλαπλές, διαφορετικές δράσεις και διαδρομές όπως μουσικά δρώμενα και θεατρικές παραστάσεις έως εταιρικές παρουσιάσεις, επιστημονικές διασκέψεις και εικαστικές εκθέσεις.

Διατίθεται επίσης για εκθέσεις τέχνης (ζωγραφικής, φωτογραφίας) αλλά και για οποιαδήποτε εκδήλωση με συγγενή στη ποιότητα θεματολογία και προσανατολισμό.

 

ΠΟΛΙΣ Πολυχώρος
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)
210-8000009, 210 2770181 |   [email protected]   | www.polis.edu.gr| Facebook: /polis.education

 

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, 14:00
Οι τυχεροί νικητές είναι:

Καινούργιου Αναστασία
Κολοκοτρώνη Φιλάνθη
Κρανίδη Ναταλία

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr και saveandwin.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας