Η Όμορφη Ζωή και ο Πόλις Πολυχώρος χαρίζουν σε 3 νικητές από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Το όνειρο του καλικάντζαρου”

Ένας καλικάντζαρος διαφορετικός από τους άλλους τρυπώνει στο όνειρό του στην απαγορευμένη αποθήκη παιχνιδιών του Άγιου Βασίλη. Χωμένος σε έναν σάκο παιχνιδιών συντροφεύει μυστικά τα παιχνίδια στο ταξίδι τους μέχρι τα σπίτια των παιδιών ολόκληρου του κόσμου.

Εκεί ανακαλύπτει ένα παιχνίδι φαινομενικά «αργό και βαρετό». Μαζί θα διασκεδάσουν, θα τραγουδήσουν, θα αλλάξουν και θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι με εχέγγυο το αθώο παιδικό βλέμμα και την ειλικρίνεια.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση για τη φιλία, την αυτοπεποίθηση, τη διαφορετικότητα, την αλλαγή και την αποδοχή. Ένα οδοιπορικό σε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλη τη Γη με αφήγηση, μουσική, χορό και τραγούδι και απαραίτητο συστατικό το μεγαλύτερο όπλο των παιδιών: τη φαντασία!

“Κλείσε τα μάτια και φαντάσου – το Όνειρο του Καλικάντζαρου” είναι το νέο έργο της ομάδας musiCandies.
Το Κείμενο και η Σκηνοθεσία είναι του Λευτέρη Ντρούβα και την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει η Χριστίνα Σουλβατζή.

Ερμηνεύουν:
Μπατσακούτσας Βασίλης,
Φακάλου Ελεάνα,
Μπαρτζόκα Κατερίνα (& πιάνο),
Σουλβατζή Χριστίνα (& ακορντεόν).

 

Μια σύντομη περιγραφή γα τον χώρο

Το Πόλις Πολυχώρος είναι ένας πρωτοποριακός και ζωντανός πολυχώρος στα Βόρεια Προάστια που ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την διαφορετική οπτική, συνδέοντας την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό με την καθημερινή ζωή και την κοινωνική δραστηριότητα.

Υποστηρίζει πολλαπλές, διαφορετικές δράσεις και διαδρομές όπως μουσικά δρώμενα και θεατρικές παραστάσεις έως εταιρικές παρουσιάσεις, επιστημονικές διασκέψεις και εικαστικές εκθέσεις.

Διατίθεται επίσης για εκθέσεις τέχνης (ζωγραφικής, φωτογραφίας) αλλά και για οποιαδήποτε εκδήλωση με συγγενή στη ποιότητα θεματολογία και προσανατολισμό.

 

ΠΟΛΙΣ Πολυχώρος
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)
210-8000009, 210 2770181 |   [email protected]   | www.polis.edu.gr| Facebook: /polis.education

 

Λήξη διαγωνισμού: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, 14:00

 

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Κωστοπούλου Μαριάννα
Σαββαϊδης Κωνσταντίνος
Γεωργιάδου Νάντια

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr και saveandwin.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας