Η Όμορφη Ζωή και το Αλάδανο  χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 βάζο Bee Turbo με Μάκα, Γανόδερμα και Μέλι, μια φυσική πολυβιταμινούχα πρωτεινούχα υπερτροφή, υψηλής ποιότητας για ενέργεια, ζωτικότητα, αντοχή και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!

Αγρότης από επιλογή, ο Άρης Σαρρηγιάννης το 2000 αφήνει τον Πειραιά και την επικερδή του επιχείρηση εκεί, και αναζητά την ουσία της ζωής στο Τρίκερι του Πηλίου, στην έκθλιψη της ελιάς και στην τροφή των μελισσών.

Το λάδι και το μέλι γίνονται γι’ αυτόν αντικείμενο μάθησης, έρευνας και γνώσης και με τα χρόνια εγκαθίστανται στη ζωή του με πάθος και παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του, ο τομέας για τον οποίο έχει να μάθει και να κάνει πολλά.

Ο Άρης Σαρρηγιάννης τρέχει το «Αλάδανο» με ανθρώπους ξεχωριστούς. Βγάζει βιολογικό έξτρα παρθένο αγουρέλαιο, ελαιόλαδο καθώς και αγριέλαιο, ελιές, μέλι και υπερτροφές, κερήθρα, πρόπολη, γύρη, βασιλικό πολτό καθώς επίσης διδάσκει και μυεί νέους ανθρώπους στα μυστικά των μελισσών.

Αλάδανο

Αλάδανο
Τρίκερι – Ν. Πήλιο – ΤΚ 37009
Τηλ/Fax: 24230.91371
Καζανόβα 30α, 185 39, Πειραιάς
Τηλ: 210.45.10.911
Κινητό: 693.77.77.128
Website: www.aladano.gr
e-mail: [email protected]

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, 10:00 μμ

Οι τυχεροί νικητές είναι:
Παπαβασιλειου Σταματια [email protected]
Σακκα Ιωάννα [email protected]
ΞΥΛοΥΡΗ ΜΑΡΙΑ [email protected]

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας saveandwin.gr, nethall.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr, e-contest.gr για την υποστήριξή τους.

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

2 Σχόλια

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας