Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Πεδίο χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Οι 4 πυλώνες της ευζωΐας”.

«Σκοπός του βιβλίου είναι να σας προσφέρει ένα απλό, εφικτό πλάνο για να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Δεν ασχολείται με το είδος των συμβουλών υγείας που διαβάζουμε εδώ και χρόνια. Προσπάθησα να κινηθώ πέρα από τις δίαιτες του συρμού και τα εντατικά προγράμματα γυμναστικής του τύπου “αποκτήστε γρήγορα το σώμα που ονειρεύεστε”. Η υγεία μας είναι εξαιρετικά πολυσύνθετη – κι εγώ θέλω να απλουστεύσω τα πράγματα». Δρ Rangan Chatterjee

Η καλή υγεία επιτυγχάνεται έξω από τα ιατρεία – όχι μέσα σε αυτά. Αυτό πιστεύει ο συγγραφέας αυτού του πρωτοποριακού βιβλίου, δρ Ράνγκαν Τσάτερτζι, διάσημος από την εκπομπή του Γιατρός στο Σπίτι του BBC και εμβληματική μορφή του κλάδου της «προοδευτικής ιατρικής». «Ο ίδιος ο τρόπος ζωής μας μπορεί πολλές φορές να αποδειχθεί το καλύτερο φάρμακο», ισχυρίζεται ο δρ Τσάτερτζι.

Ακολουθώντας τις αρχές του επαναστατικού προγράμματος που προτείνει ο δρ Ράνγκαν Τσάτερτζι, θα βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία, θα αποκτήσουμε καλή φυσική κατάσταση και θα τη διατηρήσουμε, ώστε να απολαύσουμε μια εξαιρετική ποιότητας ζωής.

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Οι τυχεροί νικητές είναι:
@xristouioanna
@elst84
@kostas2010gr

Με μια προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στην αιτία και όχι στο σύμπτωμα, και με κεντρική αντίληψη ότι ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ένα «μεγάλο διασυνδεδεμένο σύστημα», ο δρ Τσάτερτζι αποδεικνύει εμπεριστατωμένα ότι η καλή ποιότητα ζωής δεν απαιτεί περίπλοκες παρεμβάσεις. Γι’ αυτό τον σκοπό εστιάζει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες, όπως τους αποκαλεί ο ίδιος: τη Χαλάρωση, τη Διατροφή, την Κίνηση και τον Ύπνο.

Για κάθε πυλώνα «συνταγογραφεί» ορισμένες απλές αλλά σημαντικές παρεμβάσεις που θα μας επιτρέψουν να πάρουμε εμείς οι ίδιοι τα χέρια μας το πηδάλιο και να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Αντί για φάρμακα, ο δρ Τσάτερτζι προτείνει αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως να υιοθετούμε λιτά μικρογεύματα, να περπατάμε περισσότερο, να τηρούμε σταθερό ωράριο ύπνου, να ζούμε χωρίς οθόνες μία ημέρα την εβδομάδα κ.ά.

Βασισμένο σε ρηξικέλευθα δεδομένα σύγχρονων επιστημονικών ερευνών και στην ιατρική εμπειρία του συγγραφέα, Οι 4 Πυλώνες της Ευζωίας αποτελούν έναν συναρπαστικό οδηγό καλής υγείας και μακροβιότητας.

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Rangan Chatterjee
Μετάφραση: Ηλίας Παπαζαχαρίας
Εκδόσεις: Πεδίο Εκδοτική
Έτος Έκδοσης: 2019
Σελίδες: 271
Διαστάσεις: 19 x 23 εκ.
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-635-125-9

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο δρ Rangan Chatterjee είναι πρωτοπόρος του νέου πεδίου της προοδευτικής ιατρικής και εμβληματική μορφή της ιατρικής που αλλάζει εντελώς τον τρόπο αντιμετώπισης της ασθένειας. Υιοθετώντας και εφαρμόζοντας μια ευρύτερη προσέγγιση της υγείας, την οποία παρουσιάζει η καινοτόμος τηλεοπτική σειρά του BBC 1, Doctor in the House, ο δρ Chatterjee έγινε γνωστός για την ικανότητά του να ανακαλύπτει την κύρια αιτιολογία διαφόρων παθήσεων. Είναι μόνιμος γιατρός-συνεργάτης της εκπομπής Breakfast του BBC 1, τακτικός σχολιαστής στο ραδιόφωνο του BBC και ομιλητής TEDx σε θέματα εξάλειψης των ασθενειών. drchatterjee.com Facebook: DrChatterjee Instagram: @DrChatterjee Twitter: @drchatterjeeuk Podcast: Feel Better, Live More

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: e-pediobooks.gr

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας