Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις ETRA χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Απόκρυφος Ιστορία”, του Rudolf Steiner

Στο βιβλίο αυτό ο Rudolf Steiner ασχολείται με τις πνευματικές δυνάμεις και τον τρόπο που επιδρούν στην παγκόσμια ιστορία και στο κάρμα των ανθρώπων. Συνδέει με μοναδικό τρόπο τις πνευματικές δυνάμεις με σημαντικές ιστορικές προσωπικότητες (στην επιστήμη και τις τέχνες), ενώ κάνει αναφορά και για προσωπικότητες όπως ο Πλάτων, ο Κοπέρνικος, ο Ραφαήλ και ο Γαλιλαίος και μας περιγράφει πως επέδρασαν στην αλλαγή του πολιτισμικού και του πνευματικού κλίματος σε διάφορες εποχές.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του βιβλίου αυτού είναι ότι R. Steiner επισημαίνει την ανεπάρκεια της ιστορικής θεώρησης μόνο με τη χρονολογική (χρονική) έννοια. Παράλληλα μας δείχνει ότι είναι ζωτικής σημασίας η αναγνώριση βαθύτερων νοημάτων των ιστορικών γεγονότων που κρύβονται στους μύθους καθώς και των πνευματικών ωθήσεων πίσω από αυτούς.

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, 12:00

Οι τυχεροί νικητές είναι:
@eirenetsitoura
@gina_kolivas

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Rudolf Steiner
Μετάφραση: Α. Στεργίου – Γ. Κατραμάδος
Εκδόσεις: ETRA
Σελίδες: 148
ISBN : 978-960-6830-74-7

 

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: www.etra.gr

ETRA Publishing

ETRA Publishing
Ευεργετών 7
17563 Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 9811753
Fax: 210 9811753
www.etra.gr
[email protected]

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας