Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Έχε Εμπιστοσύνη, το Σύμπαν είναι Μαζί σου” της Γκαμπριέλ Μπερνστάιν.

Μέσω της αποδοχής, της εμπιστοσύνης και της δέσμευσης στον συνεχώς εξελισσόμενο πνευματικό δρόμο της, η Γκαμπριέλ Μπερνστάιν, που οι New York Times αποκαλούν «κορυφαία σε πωλήσεις» συγγραφέα και διεθνή ομιλήτρια, μετέτρεψε τον φόβο της σε πίστη.

Οι ιστορίες και τα οικουμενικά μαθήματά της, παρέχουν ένα πλαίσιο για την αποδέσμευση από τα εμπόδια που κλείνουν τον δρόμο μας προς όλα εκείνα που επιθυμούμε περισσότερο: ευτυχία, ασφάλεια και σαφή προσανατολισμό στη ζωή.

Αυτά τα μαθήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να αποβάλουμε την ανάγκη άσκησης ελέγχου, έτσι ώστε να χαλαρώσουμε μέσα σε μία αίσθηση σιγουριάς και ελευθερίας – να σταματήσουμε να κυνηγάμε τη ζωή και επιτέλους να ζήσουμε!

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Οι τυχεροί νικητές είναι:
@kostas.aekara
@amhelakos

 

Το βιβλίο: 

Τίτλος: Έχε Εμπιστοσύνη, το Σύμπαν είναι Μαζί σου
Συγγραφέας: Gabrielle Bernstein
Εκδόσεις: Ιβίσκος
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 14,80€
Σελίδες: 246
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Συμβουλευτική Ψυχολογία
ISBN : 978-618-5093-86-0

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Όπρα Γουίνφρεϊ ονόμασε την Γκαμπριέλ Μπερστάιν «νέο ηγέτη σκέψης». Εμφανίζεται τακτικά ως ειδήμονας στο The Dr. Oz show, ενώ οι The New York Times την αποκάλεσαν «ένα νέο πρότυπο» και την ανέφεραν ως την κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέα. Όντας Πνευματική ακτιβίστρια, η Γκαμπριέλ ένωσε πρόσφατα τις δυνάμεις της με τον Ντίπακ Τσόπρα σε συμπαρουσίαση της μεγαλύτερης ομάδας διαλογισμού των Ρεκόρ Γκίνες!

H Γκαμπριέλ περιλαμβάνεται μεταξύ των 16 YouTube Next Video Bloggers, μεταξύ των 11 Must-Follow Twitter Account for Inspiration του Ιστότοπου Mashable και μεταξύ των 20 Περισσότερο Προβαλλόμενων Γυναικών της Λίστας Forbes. Έχει εμφανιστεί σε πολλά ΜΜΕ, όπως το ELLE, το σόου Today, την εκπομπή της Όπρα SuperSoul Sunday, το Access Hollywood, το Marie Claire, το Women’s Health, το Glamour και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο της Γκαμπριέλ, επισκεφθείτε GabbyBerstein.com ή εγγραφείτε στο Miracle Membership στο GetMoreGabby.com

Μαθήματα Θαυμάτων

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

2 Σχόλια

    • Καλή επιτυχία !
      Για να μπείτε στην κλήρωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα στο Instagram

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας