Κερδίστε το βιβλίο «Ένα με τη Ζωή»

0
155

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Πεδίο χαρίζουν σε 1 τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ένα με τη Ζωή». 

 

Ο Eckhart Tolle, υπ’ αριθμόν ένα best seller συγγραφέας στη λίστα των New York Times, επανέρχεται επιλέγοντας τα πιο λαμπερά «διαμά- ντια» του επιτυχημένου του βιβλίου Μια Νέα Ζωή.

Ένα απόσταγμα σοφίας, μια συνέχεια ενός εκδοτικού φαινομένου, που θα σας αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Τα κείμενα αυτά θα είναι ο συνοδοιπόρος σας στον δύσκολο και συ- ναρπαστικό δρόμο προς τη γαλήνη και την εσωτερική αναγέννηση. Ο οδηγός σας προς τον καινούργιο σας εαυτό.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί, στην ουσία, το καταστάλαγμα της σοφίας που κατακλύζει τις σελίδες του περίφημου βιβλίου του διάσημου πνευ- ματικού δασκάλου Μια Νέα Ζωή. Είναι μια συλλογή αποσπασμάτων έμπνευσης για να διαχειριστείτε το άγχος και τα προβλήματα της σύγ- χρονης ζωής. Βυθιστείτε σε αυτόν τον εσωτερικό ωκεανό της γνώσης και επεξεργαστείτε την όποτε έχετε ανάγκη από καθοδήγηση, παρηγο- ριά ή παρακίνηση.

Το βιβλίο:

Τίτλος: Ένα με τη Ζωή
Συγγραφέας: Eckhart Tolle
Εκδόσεις: Πεδίο
Σχήμα: 13 X 20
Εξώφυλλο: Mαλακό
Tιμή: 13,90 €
Σελίδες: 192
ISBN: 978-960-635-454-0

Βρες το βιβλίο εδώ

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 23 Mαίου 2022, 12:00

Η τυχερή νικήτρια είναι @draghici_criss !

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Ο Eckhart Tolle γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. Σε ηλικία 29 ετών βίωσε μια βαθιά πνευματική μεταμόρφωση, η οποία μετέβαλε πλήρως την ταυτότητά του και σηματοδότησε την απαρχή ενός συγκλονιστικού εσωτερικού ταξιδιού. Με τις αναζητήσεις, το έργο και τη διδασκαλία του, ο Tolle επηρεάζει σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι New York Times τον χαρακτήρισαν ως τον «πλέον δημοφιλή πνευματικό συγγραφέα στις ΗΠΑ», ενώ το Watkins Review τον ανέδειξε ως έναν από τους πιο σημαντικούς πνευματικούς ηγέτες του πλανήτη. Εργάζεται ως σύμβουλος και πνευματικός καθοδηγητής με άτομα και ομάδες. Τα βιβλία του γνωρίζουν εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας