Κερδίστε το βιβλίο “Ένα Τίποτα Μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα”

0
505

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Ένα Τίποτα Μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα” του James Clear.

To διεθνές bestseller Atomic Habits που βρέθηκε αμέσως στην κορυφή και παραμένει εκεί ―έχοντας ξεπεράσει το 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως― τώρα στα Ελληνικά!

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι μας, το βιβλίο αυτό μας αποκαλύπτει σίγουρες μεθόδους που θα μας απογειώσουν! Παραθέτοντας έγκυρα πορίσματα της βιολογίας, της ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης, ο James Clear, ένας από τους διεθνώς κορυφαίους ειδικούς, μας μαθαίνει με ακρίβεια τις κατάλληλες στρατηγικές για να αποκτήσουμε καλές συνήθειες, να ξεφορτωθούμε τις κακές και να κυριαρχούμε στη συμπεριφορά μας, ώστε να οδηγηθούμε σε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Οι τυχερές νικήτριες είναι:
@kat_papathanasiou
@eleftheria.ioannidou

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο James Clear είναι συγγραφέας και ομιλητής ειδικευμένος στους τομείς της διαμόρφωσης συνηθειών, της λήψης αποφάσεων και των συνεχών βελτιώσεων. Το έργο του έχει φιλοξενηθεί συχνά στα έντυπα New York Times, Entrepreneur, Time και στην εκπομπή CBS This Morning. Την ιστοσελίδα του επισκέπτονται εκατομμύρια αναγνώστες, ενώ έχει εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη που λαμβάνουν τα ενημερωτικά δελτία του jamesclear.com.

Είναι τακτικός ομιλητής στο Fortune 500, που αναδεικνύει τις καλύτερες επιχειρήσεις, και τις προτάσεις του έχουν ακολουθήσει στα πρωταθλήματα NFL, NBA, και MLB. Μέσω των online σεμιναρίων του και της Habits Academy (Ακαδημίας των Συνηθειών), ο Clear έχει διδάξει περισσότερους από 10.000 ηγέτες, στελέχη, προπονητές και δασκάλους. Η Habits Academy είναι η κορυφαία πλατφόρμα εκπαίδευσης για πρόσωπα και οργανισμούς που ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν καλύτερες συνήθειες στη ζωή και τη δουλειά τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες habitsacademy.com, jamesclear.com

Τα κείμενά του συνδέουν τα οικονομικά με την αυτοβελτίωση, εστιάζοντας στην προσωπική οικονομική ευμάρεια και ευτυχία μέσω της βαθιάς αυτο-ανάλυσης.

 

Το βιβλίο

Συγγραφέας: James Clear
Τίτλος: Ένα Τίποτα Μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Tιμή: 17,50€
Σελίδες: 424
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Ψυχολογία – Aυτοβελτίωση
ISBN: ISBN 978-618-5093-94-5

 

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι Omorfizoi15 και κερδίστε έκπτωση 15%
Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος !

Θέλω να το αγοράσω

Μαθήματα Θαυμάτων

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  likekaikerdise.gr, kerdiseto.gr και nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας