Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Δίον χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας” της Shakila Ιωάννας Μπράτη.

Ένα βιβλίο οδηγός στην εξερεύνηση της φύσης και της ενέργειας. Στόχος του, η προστασία η δική μας, των δικών μας ανθρώπων και του προσωπικού μας χώρου.

Ένα εγχειρίδιο που κρατά τα μυστικά του εξαγνισμού της ενέργειας, μέσα από γνώσεις που προέρχονται από το φυτικό και το ορυκτό βασίλειο, που μας μαθαίνει να συνεργαζόμαστε με τη δόνηση της φύσης, μέσα από εφαρμογές όπως η παρασκευή θυμιαμάτων, τα λουτρά, τα κρυσταλλικά grid, το κρυσταλλικό νερό, τα εγχύματα και τα αφεψήματα βοτάνων – αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους απλούς τρόπος κατανόησης του πώς συνδεόμαστε με τον κόσμο γύρω και μέσα μας.

Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, 14:00


Βιογραφικό συγγραφέα

Η Shakila Ιωάννα Μπράτη είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια με εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Εναλλακτικών Θεραπείων. Η ιδιαίτερη αγάπη και ειδίκευσή της είναι στον τομέα της Κρυσταλλοθεραπείας, της οποίας ξεκίνησε το κίνημα στην Ελλάδα. Το «Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας» αποτελεί το τρίτο της συγγραφικό έργο και αποτελεί έμπνευση που προέρχεται από πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση στο κομμάτι του ενεργειακού καθαρισμού.

Το βιβλίο

Συγγραφέας: Shakila-Ιωάννα Μπράτη
Εκδόσεις: Δίον
Σελίδες: 556 Διαστάσεις:21× 14 εκ.
Έτος έκδοσης: 2019
Εξώφυλλο: Μαλακό ISBN : 618-5054-56-6

 

 

Οι νικητές είναι:

Μπακαλίδου Φωτεινή
Γεωργάτου Παναγιώτα

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

2 Σχόλια

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Πάντα με επιτυχίες & χαμόγελα πολλά.
    Ευχαριστούμε πολύ

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας