Κερδίστε το βιβλίο «Ενεργειακά Βαμπίρ»

0
878

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις ETRA χαρίζουν σε 1 τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ενεργειακά Βαμπίρ». 

 

Ο απόλυτος οδηγός για ενσυναισθητικούς! Μάθετε πως θα προστατευθείτε από σχέσεις που σας στραγγίζουν ενεργειακά και πως να αποκαταστήσετε την υγεία και τη δύναμή σας.

οι ιδιαίτερα ευαίσθητοι άνθρωποι – ή αλλιώς ενσυναισθητικοί – είναι δοτικοί και αντιλαμβάνονται τη ζωή μέσα από το πρίσμα της φροντίδας και της συμπόνιας. Δεν είναι κάτι που το επιδιώκουν ή το κάνουν εκούσια, έτσι γεννήθηκαν! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να κυοφορούν και να μεταφέρουν μια εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα εσωτερικού φωτός. Ωστόσο παράλληλα αποτελούν την αγαπημένη λεία των «βαμπίρ» που τρέφονται από την ενέργεια των ενσυναισθητικών και διαταράσσουν τη ζωή τους σε πολλά επίπεδα: σωματικό, συναισθηματικό και οικονομικό.

Σε αυτό το βιβλίο, η Christiane Northrup, M.D., βασίζεται στις τελευταίες έρευνες που έχουν λάβει χώρα γι’ αυτόν τον συναρπαστικό νέο τομέα, μαζί με ιστορίες από την παγκόσμια κοινότητα και τη δική της ζωή, προκειμένου να εξερευνήσει το φαινόμενο των ενεργειακών βαμπίρ και να μας δείξει πώς μπορούμε να τα εντοπίσουμε, να αποφύγουμε τις τακτικές τους και να πάρουμε ξανά πίσω την ζωή μας (την ενέργειά μας) στα χέρια μας.

Θα εντρυφήσετε στη δυναμική των σχέσεων βαμπίρ-ενσυναισθητικού και θα ανακαλύψετε με ποιο τρόπο τα βαμπίρ χρησιμοποιούν την ενέργεια των άλλων για να τροφοδοτήσουν τις δικές τους δυσλειτουργικές ζωές. Μόλις αναγνωρίσετε τα μοτίβα συμπεριφοράς που χαρακτηρίζουν αυτές τις σχέσεις, θα ενδυναμωθείτε προκειμένου να εντοπίσετε τα βαμπίρ και στη δική σας ζωή.

Σε αυτές τις σελίδες, η Dr. Northrup #1 best-selling συγγραφέας των New York Times –  ξεδιπλώνει μια εργαλειοθήκη γεμάτη από τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφήσετε πίσω σας αυτές τις βλαβερές σχέσεις- να θεραπευτείτε από το σκοτάδι που έχουν ρίξει στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας- και να αφήσετε το δικό σας φως να λάμψει. Στο τέλος, μπορεί να νιώσετε πιο υγιείς, πιο ευτυχισμένοι, πιο πλούσιοι και πιο ζωντανοί από ό,τι πιστεύατε ποτέ ότι είναι δυνατόν.

Το βιβλίο:

Τίτλος: Ενεργειακά Βαμπίρ
Συγγραφέας: Christiane Northrup M.D.
Εκδόσεις: ETRA
Σχήμα: 14,8 X 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Tιμή: 18,23 €
Σελίδες: 264
ISBN: 978-960-6830-91-4

Βρες το βιβλίο εδώ

Ο τυχερός νικητής: Κωνσταντίνος Δημαμάς

 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 16 Mαίου 2022, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας