Η Όμορφη Ζωή και το Upledger Institute Greece χαρίζουν σε 5 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Εσύ και ο Γιατρός Μέσα σου“, του John E. Upledger

Πρόκειται για ένα υπέροχο αυτογραφικό διήγημα του John E. Upledger για το πώς ανακάλυψε την Κρανιο-Ιερή Θεραπεία και συνδέθηκε με τον “εσωτερικό γιατρό” του σώματος.

Ο εσωτερικός γιατρός από πολλούς αναφέρεται ως η εσωτερική σοφία του σώματος για την αυτο-ίαση. Ο Upledger έδωσε μια άλλη διάσταση σε αυτή τη διαδικασία καθώς γίνεται ο διευκολυντής στη θεραπεία πολλών περιστατικών. Στην αρχή, απλά ακούει τους ιστούς με τα χέρια του και τους ακολουθεί στις μικροκινήσεις ξεδιπλώματος που κάνουν. Αυτό ονόμασε Κρανιο-Ιερή Θεραπεία.

Στην πορεία ανακαλύπτει ότι μπορεί να κάνει και θεραπευτικό διάλογο με τις εικόνες που δημιουργούνται στον θεραπευόμενο και να συνομιλήσει με τον εσωτερικό θεραπευτή του κάθε σώματος μέχρι να βρεθεί η λύση και η κάθαρση. Σε αυτή τη διαδικασία που συμβαίνει μέσα στην Κρανιο-ιερή Θεραπεία έδωσε τον τίτλο Σωματο-Συναισθηματική Απελευθέρωση. Πολλές φορές εμφανίζονται καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και παλιά τραύματα που ο θεραπευόμενος αποφασίζει με ποιο τρόπο θα τα επεξεργαστεί, τι θέλει να κρατήσει και τι θέλει να απελευθερώσει στο εδώ και τώρα.

Λήξη διαγωνισμού: Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Οι τυχεροί νικητές είναι:

chrysik0u
evmorfiakatsarou
hlias_sam
Elenatsakou
athinabgenop

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: John E. Upledger
Μετάφραση: Kατερίνα Μόσχου
Εκδόσεις: Κυβέλη , Upledger Institute Greece
Έτος Έκδοσης: 2004
Σελίδες: 246
Διαστάσεις: 13 X 19.5 εκ.
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 960-88421-4-X

 

Βιογραφικό Συγγραφέα:

O John E. Upledger έχει χαρακτηριστεί ένας από τους μεγαλύτερους εφευρέτες του 20ου αιώνα από τους ΤIMES. Είχε σπουδάσει οστεοπαθητική και δίδαξε εμβιομηχανική στο Πανεπιστήμιο του Michigan. H αστείρευτη περιέργειά του τον οδήγησε στην ανακάλυψη της Κρανιο-Ιερής Θεραπείας. Ίδρυσε το Ινστιτούτο Upledger το 1985 στο Palm Beach Gardens στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Από τότε η μοναδική του εκπαίδευση πάνω στη μέθοδο επεκτάθηκε σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει γράψει περισσότερα από 10 βιβλία για την Κρανιο-Ιερή Θεραπεία και η πένα του χαρακτηρίζεται από την εξυπνάδα ενός ανθρώπου που μπορεί μεταφέρει τη γνώση του με έναν απλό και κατανοητό τρόπο. Απεβίωσε πλήρης ημερών, σε ηλικία 81 ετών, στις 26 Οκτωβρίου 2012.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας