Η Όμορφη Ζωή και οι Eκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Η Απάντηση” των Allan και Barbara Pease.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Aν η ζωή σου είναι γεμάτη ερωτηματικά, σου χρειάζεται η «Απάντηση».
Όταν η ζωή του Allan και της Barbara καταστράφηκε, αυτοί στράφηκαν στην επιστήμη για να μάθουν πώς θα μετατρέψουν την αποτυχία τους σε επιτυχία. Ανακάλυψαν νέες μελέτες για τον εγκέφαλο, που δείχνουν πώς μπορούμε να αναμορφώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να εστιάζουμε σωστά στα πράγματα, να αξιοποιούμε το μέγιστο του δυναμικού μας και να αρπάζουμε πάντα τη μεγάλη ευκαιρία που βρίσκεται πίσω από κάθε δυσκολία!
Στην Απάντηση, οι Pease μοιράζονται τις εμπειρίες τους με ειλικρίνεια και χιούμορ και μας δείχνουν πώς να αποκτήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
• Παρουσιάζει τις νέες επιστημονικές μελέτες για την απίστευτη ικανότητα του εγκεφάλου να μας οδηγεί στην επιτυχία
• Μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας βοηθά να πάρουμε την πρωτοβουλία να αλλάξουμε και να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε
• Μας προσφέρει τη γνώση και τα «κλειδιά», για να θέσουμε σωστούς στόχους, να αλλάξουμε δουλειά, σχέσεις και τρόπο ζωής, ώστε να χαράξουμε το δρόμο που αληθινά επιθυμούμε στη ζωή μας

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, αλλά χρειάζεσαι βοήθεια για να κάνεις το πρώτο βήμα, η Απάντηση θα σου δείξει πώς να ανακαλύψεις τι θέλεις στη ζωή και πώς να το πετύχεις

Απόσπασμα από το βιβλίο
Το σημείο εκκίνησης είναι να καταγράψετε οτιδήποτε σκεφτείτε ότι θέλετε να κάνετε ή να πετύχετε, ανεξαρτήτως από το πόσο επουσιώδες μπορεί να φαίνεται στους άλλους. Στη λίστα σας συμπληρώστε και τα όνειρα που κάνατε σαν παιδιά κι είναι ακόμη σημαντικά για σας. Επίσης, καταγράψτε ό,τι ακούσετε κι αγγίξει την ευαίσθητη χορδή σας. Οποιαδήποτε ιδέα. Το να συμπληρώσετε κάτι στη λίστα σας δεν σας δεσμεύει. Είναι απλώς μια ιδέα, που σας κάνει αίσθηση τώρα ή σας ενδιέφερε κάποια στιγμή στο παρελθόν.

Όταν αρχίσετε να συμπληρώνετε τη λίστα σας, κρατήστε τη για τον εαυτό σας ή μοιραστείτε τη μόνο με κάποιον της εμπιστοσύνης σας. Μην συζητήσετε τη λίστα σας με κάποιον που ίσως θελήσει να σας χειραγωγήσει ή που μπορεί να σας πει ότι κάτι στη λίστα σας είναι ανοησία ή δεν γίνεται. Αυτή η λίστα είναι αυστηρώς προσωπική. Μην την δείξετε σε ονειροκάπηλους και μην επιτρέψετε τον αυτοκαθορισμό σας, σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταφέρνουν όσα θέλουν στη ζωή τους, γιατί εστιάζουν στον τρόπο που θα μπορούσαν να τα πετύχουν. Κοιτούν τα επιτεύγματα των άλλων και σκέφτονται ότι οι ίδιοι δεν ξέρουν τον τρόπο για να το κάνουν. Κι έτσι παραμένουν άπραγοι. Αντί γι’ αυτό, θα έπρεπε να αποφασίσουν τι θέλουν να πετύχουν.

Η πρώτη και πλέον σημαντική αρχή, για να πετύχετε οποιονδήποτε στόχο, είναι να αποφασίσετε τι θέλετε. Μην σκέφτεστε πώς μπορείτε να τον πετύχετε. Το ενεργοποιητικό σύστημα δικτυωτού σχηματισμού (RAS) θα βρει τον τρόπο για σας…

Βιογραφικό συγγραφέων

Ο Allan και η Barbara Pease είναι οι πιο επιτυχημένοι σύγχρονοι συγγραφείς πάνω σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Έχουν γράψει συνολικά δεκαέξι best sellers, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εννιά που έφτασαν ως την πρώτη θέση, ενώ κάνουν σεμινάρια μέχρι και σε τριάντα διαφορετικές χώρες κάθε χρόνο. Τα βιβλία τους είναι διαθέσιμα σε εκατό και πλέον χώρες, έχουν μεταφραστεί σε πενήντα δύο γλώσσες και έχουνπουλήσει πάνω από είκοσι πέντε εκατομμύρια αντίτυπα. Εμφανίζονται τακτικά στα ΜΜΕ παγκοσμίως και η δουλειά τους έχει αποτελέσει το αντικείμενο εννιά τηλεοπτικών σειρών, δύο θεατρικών έργων και μιας πολύ πετυχημένης κινηματογραφικής ταινίας, η οποία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άνω των εκατό εκατομμυρίων θεατών.

Εκδόσεις Ιβίσκος
Αγίου Νικολάου 8, Μαρούσι 15122
Τηλέφωνο: 210-8021333
Website: http://www.iviskospublications.gr
Mail: [email protected]

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, 10:00 μμ

Οι τυχεροί νικητές είναι:
[email protected] ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΡΑΠΑΥΛΙΔΗΣ
[email protected] ΣΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΑΜΠΡΑΧΙΜ
[email protected] Γεωργία Γραφιαδέλλη

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας saveandwin.gr, nethall.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr, e-contest.gr για την υποστήριξή τους.

Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

3 Σχόλια

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά
    Ευχαριστούμε πολύ

  2. Στις σημερινές εποχές που ζούμε χρειαζόμαστε χέρι βοηθείας, ευχαριστούμε για την ευκαιρία

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας