Κερδίστε το βιβλίο «Η εποχή της θέλησης»

0
332

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις 24 Γράμματα χαρίζουν σε 1 νικητή ένα αντίτυπο του βιβλίου «η εποχή της θέλησης».

 

Στο μονοπάτι της εξέλιξης, η φλόγα στην καρδιά  είναι ο οδηγός που χαρίζει το βίωμα της στιγμής.

 

Αναζήτησε την αιτία της ύπαρξής σου. Να είσαι ανοιχτός στο μαγικό κάλεσμα, που θα τραντάξει το δομημένο κάστρο της μονοτονίας. Ίσως είναι η ευκαιρία να ανακαλύψεις την αποστολή που φέρεις ως ψυχή.

Μπορείς να εξελιχθείς χωρίς προσκολλήσεις, μέσα από την ελπίδα και την αγάπη. Κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία. Κάθε στιγμή είναι και μια καινούργια  αρχή.

Είσαι έτοιμος να χαράξεις τη νέα σου πορεία στην Εποχή της Θέλησης

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο η Εποχή της θέλησης είναι ένα εγχειρίδιο γνώσης και έμπνευσης για την προσωπική σου ανάπτυξη. Είναι δομημένο έτσι ώστε να προσφέρει στον αναγνώστη τα κίνητρα για βαθύτερη ενδοσκόπηση και αφοσίωση στο μονοπάτι της αυτοβελτίωσης του.

Προσφέρει με απλή γλώσσα πτυχές της καθημερινότητας, αναλύει τις αιτίες, τα αποτελέσματα και τις ασυνείδητες επιρροές στη ζωή του καθενός.

Τα θέματα και οι προβληματισμοί που αναπτύσσει αφορούν σε προσωπικό επίπεδο τον καθένα μας ώστε να δει μέσα από αυτό, τα γεγονότα και τις εμπειρίες του μέσα από ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα πρίσμα αντίληψης.

Σε πρακτικό επίπεδο το βιβλίο δίνει απαντήσεις πως θα αποκτήσουμε την αρμονία, την ισορροπία και τη γνώση του «Ευ ζην» στην καθημερινότητα με πρακτικές συμβουλές, θεραπευτικές τεχνικές,  μεθόδους (Παράρτημα – Πλάνο δράσης) αποσκοπώντας στην βελτίωση της συναισθηματικής νοημοσύνης και την ενίσχυση της πνευματικής μας εξέλιξης.

Η τυχερή νικήτρια για το Instagram είναι η @angela_kos_
Η τυχερή νικήτρια για το Facebook είναι η Νικολαϊδου Θεοδοσία

 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Το βιβλίο:

Τίτλος: Η εποχή της θέλησης
Συγγραφέας: Σταύρος Μπρόλιας
Εκδόσεις: 24γράμματα/Γεώργιος Δαμιανός
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 18,00 €
Σελίδες: 226
Κωδικός προϊόντος ISBN: 978-618-2014-646

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: 24grammata.com

Θέλω να το αγοράσω

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Σταύρος Μπρόλιας είναι συγγραφέας και ενεργειακός σύμβουλος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικές και Κοινωνικές Επιστήμες (M.Sc.). Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε ως Accounting Manager, ενώ σήμερα εργάζεται στις Οικονομικές Υπηρεσίες του ΕΚΠΑ.

Ξεκίνησε το 2000 την εσωτερική του αναζήτηση μελετώντας ιστορία, φιλοσοφία και μυθολογία των αρχαίων πολιτισμών. Συμμετείχε σε εναλλακτικές ομάδες και σεμινάρια αυτοβελτίωσης, διδάχτηκε «Pranic healing» και εκπαιδεύτηκε ως «Alpha Chi Consultant». Έκτοτε ασχολείται με την προσωπική συμβουλευτική καθοδήγηση και τις βελτιώσεις χώρων μέσα από το Alpha Chi Feng Shui.

Από το 2003 ενσωματώνει τη φιλοσοφία του «Zen και του Budo» στο δρόμο της πνευματικής του αναζήτησης μέσω της παραδοσιακής τέχνης του Shotokan Karate. Παράλληλα αρθρογραφεί σε εναλλακτικά site και στο προσωπικό του www.senhar.eu.

Σκοπός του είναι να μεταδώσει την έμπνευση για εσωτερική αλλαγή, τη γνώση του «Ευ ζην» ώστε ο καθένας να μπορέσει να αφομοιώσει πρακτικές μεθόδους στην καθημερινότητα αποσκοπώντας στην βελτίωση της συναισθηματικής νοημοσύνης και την ενδυνάμωση στο μονοπάτι της πνευματικής του μεταμόρφωσης.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας