Κερδίστε το βιβλίο «Η πυξίδα της διατροφής»

1
797

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος χαρίζουν σε 1 νικητή ένα αντίτυπο του βιβλίου «Η πυξίδα της διατροφής».

Ξεχωρίστε την επιστημονική αλήθεια από τους διατροφικούς μύθους.

Τι να φάω; Μια απλή ερώτηση που σήμερα έχει γίνει εξαιρετικά περίπλοκη.

 

να ακολουθήσω την «παλαιολιθική» (Paleo) δίαιτα ή καλύτερα τη δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων; Μήπως τη δίαιτα χαμηλών λιπαρών; Την αυστηρή χορτοφαγία; Την κατανάλωση τροφίμων χωρίς γλουτένη; Με το βιβλίο του “Η Πυξίδα της Διατροφής” ο Μπας Καστ, συγγραφέας και δημοσιογράφος ειδικευμένος σε επιστημονικά θέματα, βάζει τάξη στο χάος που επικρατεί στις δίαιτες και μας βοηθά να προσανατολιστούμε καλύτερα στη γιγάντια ζούγκλα της διατροφικής πληροφόρησης. Πέρα από μοντέρνες τάσεις και ιδεολογίες, ασχολείται με το τι είναι πραγματικά υγιεινό. Τι συνηθίζουν να τρώνε οι λαοί που ζουν πολλά χρόνια; Πώς χάνει κανείς αποτελεσματικά βάρος; Γιατί είναι παραπλανητικές ακόμα και οι «επίσημες» διατροφικές κατευθυντήριες γραμμές;

Ο Καστ έρχεται αντιμέτωπος με διάφορους διατροφικούς μύθους και περιγράφει τα θεμέλια μιας διατροφής που μας προστατεύει από τις παθήσεις του γήρατος και επιμηκύνει τη ζωή μας.

Η βάση των προτάσεών του είναι μια μοναδικά περιεκτική επισκόπηση χιλιάδων διατροφικών μελετών από τη σύγχρονη ιατρική, την έρευνα του μεταβολισμού και την έρευνα της γήρανσης.

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 31 Μαϊου 2021, 12:00

Η τυχερή νικήτρια είναι: Άλκηστις Βλάχου

 

Όταν ο ειδικευμένος σε επιστημονικά θέματα δημοσιογράφος Μπας Καστ, ακριβώς στα σαράντα του χρόνια, κατέρρευσε με πόνους στο στήθος, αντιμετώπισε ένα υπαρξιακό ερώτημα: Είχε καταστρέψει την υγεία του με το τζανκ φουντ;
Αποφάσισε λοιπόν να αλλάξει ριζικά τη διατροφή του, ώστε να γίνει πάλι καλά. Τι είναι όμως πραγματικά υγιεινό; Έτσι ξεκίνησε ένα πολυετές ταξίδι ανακάλυψης στη σύγχρονη έρευνα της γήρανσης και της διατροφής.

Το βιβλίο του Μπας Καστ περιέχει την επιστημονικά δοκιμασμένη πεμπτουσία της υγιεινής διατροφής. Μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε ουσιαστικά όλα όσα αφορούν την υγιεινή διατροφή και τις δίαιτες, και να εντοπίσουμε τα ψέματα στις υποτιθέμενες μαγικές φόρμουλες και τα τεχνάσματα των αυτοαποκαλούμενων γκουρού της διατροφής. Με την Πυξίδα της Διατροφής, κανείς δεν μπορεί πλέον να μας ξεγελάσει σε θέματα διατροφής!

Το βιβλίο:

πυξίδα διατροφής κλειδάριθμος

Συγγραφέας: Bas Kast
Μετάφραση: Γιώτα Λαγουδάκου
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Σελίδες: 380
Τιμή: 16,60€
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2021
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ
ISBN: 978-960-645-152-2

 

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: www.klidarithmos.gr

  • Πως μειώνει κανείς το βάρος του αποτελεσματικά;
  • Πως προφυλάσσεται κανείς απο ασθένειες μέσω της διατροφής του;
  • Πως ξεχωρίζουν οι διατροφικοί μύθοι απο την πραγματικότητα;
  • Μπορεί κανείς με μια προσεχτικά συνδιασμένη διατροφή να ξεγελάσει το βιολογικό του ρολόι και να σταματήσει τη διαδικασία της γήρανσης;
Βρες όλες τις απαντήσεις στο βιβλίο “Η πυξίδα της διατροφής”!

 

Ο Μπας Καστ σπούδασε Ψυχολογία και Βιολογία στην Κωστάντζα, το Μπόχουμ και το ΜΙΤ της Βοστόνης. Εργάζεται ως δημοσιογράφος με ειδίκευση σε επιστημονικά άρθρα και είναι συγγραφέας. Το βιβλίο του “Η πυξίδα της διατροφής” έμεινε στη λίστα best seller του περιοδικού Der Spiegel για 141 εβδομάδες και μεταφράστηκε σε δώδεκα γλώσσες.

Στη Γερμανία μόνο έχουν πουληθεί περισσότερα από εννιακόσιες χιλιάδες αντίτυπα του βιβλίου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα: www.baskast.de

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας